this^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Printable View
this^^= Citat =:
Izvorno postao Death By Sexy
Danas u Boogaloo nastupa bend mojih pubertetskih dana; Bloodhound Gang
Vidimo se tamo...jer sam u dusi jos uvijek pubertetlija...
A vidimo se i preksutra na Rammsteinu
10.4 We Come One u Sc.Zagreb.Upad free.
CONVERGE
KYLESA
GAZA
KVELERTAK
@močvara 11. 8.
:thumbs2:
Večeras rammstein, baš me zanima kak će pržit fino, jedino šteta kaj nisam dobio kartu za fanpit
Double post, ali briga me.
Rammstein - ko je bio, bio je, tko nije, nema pojma kaj je fulo :)
Zvuk jako dobar, show je nešto pre pre dobro, svi znamo da je rammstein poznat po hrpi pirotehnike, ali originalnosti im ne fali, iznenađen sam bio pozornicom i svim kerefekama kaj su imali na dotičnoj. Svaka čast švabama.
4.4.2010.Sna Vaskrs Brant BjorkSu Čvari!! Začetnik Stoner rocka s bendom Kyuss, di je bio bubnjar. Bio je i u ovim bendovima: Fu Manchu, Brant Bjork & The Bros, Mondo Generator, Yellow #5.
Uglavnom rula lik.
Onda još na Harteru na Johna Garciu i u Austriji uloviti QOTSAu ili negdje Vulturese i skupio sam cijeli Kyuss. S tim da Garcia izvodi pjesme od Kyussa! WAT WAT!!
večeras u medici
bolesno grinje
nulla osta
dispro
i
DAŽD
od 21h za 30kn
:gitara:
Htio sam doć. Al neću jer mi se neda.
Ovi moji sigurno sigurno idu...
hm, ako se srede tekuća pitanja, možda i dođem.
PENDULUM NA T-MOBILE INMUSIC
http://www.t-mobileinmusicfestival.c...-tuborg-stageu
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
meni je pred 3god bilo dosadno na njima :)
sto mislite tko bi jos mogao potvrdit za inmusic?
Jesi bio na live set ili dj set?= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
dj set kolko se sjećam. doduše onda ih i nisam toliko slušao, tek nakon su mi postali fora, tu večer je glavna faca bio ajs nigrutin :)
Kad sam već pohodio toliko koncerata u zadnjih mjesec dana, bio bi red da ovdje trubim o njima.
MonoS@ &TD, 23.02.
Glasan post-rock i šutljivi članovi benda. Ni riječ nije bila izgovorena tijekom trajanja koncerta, samo su došli, odsvirali svojih 90+ minuta i otišli. Nije da se žalim, fenomenalni su bili, sve je profesionalno odrađeno, a pjesme identične zvuku s albuma, samo uz jače vibriranje bubnjića.
The Bambi MolestersS@S&TD, 27.02.
Preko dva sata surf rawka ravno iz šezdesetih.
Rammstein & CombichristS@ Arena, 18.03.
JOŠ.
The Bambi MolestersS@ Profil Megastore, 19.03.
Besplatni surf rawk koncert se ne odbija.
Auxes, AnalenaS& StormsS@ Močvara, 21.03.
Domaći post-rock bend kao uvod za domaći screamo bend kao uvod za pankčinu. Također, najjeftiniji merch štand kojeg sam ikad vidio: 35kn za CD-e i majice. (Cijena je u skladu s kvalitetom: pola Auxes natpisa mi je otpalo pri prvom pranju.) Moonlee records su također postavili svoj štand s odličnim izborom punka, metala i Analena-related mercha.
Russian CirclesS@ KSET, 22.03.
Odličan zvuk, uigran bend i fino odabrana setlista. Ovo mi je potpuno uništilo doživljaj studio verzija pojedinih pjesama. :(
http://img38.imageshack.us/img38/5421/medikagig.jpg
h a r d k o r.
:thumbs2:
u i još jedna POSLASTICA!
http://img440.imageshack.us/img440/6263/svpatnj2.jpg
le kraken su ko aussitot mort i ti neki mračniji i žešći screamo bendovi. nesseria poremećni metalcore nešto a moraines domaći postmetal. jebevella! :rambo:
Ide se.
šteta kaj su le kraken zapeli na granici i to al je zato u jedinstvu odma pored bil još bolji jedan koncert. ruins -> tragedy kopija koja mi je baš fino sjela jer tragedy volim. :D youfail! -> koji su fail moshcore band al šta sad i na kraju kazan -> francuski screamo a to nemre bit loše pa i nije nego je bilo najbolje. eto.
iako mi je žao kaj nisam vidil le kraken nije mi žao kaj nisam vidil nesseriu. :D
Naravno, meni imbecilu nije palo na pamet da sam mogao otić na Brkove u SC nego sam sat vremena čekao da Moraines počnu i na kraju otišao prije kraja jer mi se više nije dalo.
Jebemu. :(
pa trebal si desno otič gore u jedinstvo na gigčinu. :D
Tek sam sljedeći dan na last.fmu saznao za gigčinu. :(
Usput, jučer sam bio na Consecration u Medici, zanimljivo kako čak i minijaturna dvorana u skvoterskoj zgradi ima jasniji koncertni razglas od Boogalooa. :)
Gitarista legendarnog Clasha Mick Jones 7.svibnja u tvornici kulture svira sa svojim sadašnjim bendom Carbon Silicon. I go :D
Sutra u Močvari Metallica tribute, upad 30kn.
= Citat =:
ZloSTAVLJANJE
OFFICIAL METALLICA PARTY
Zagrijavanje za najveću rock/metal manifestaciju ikad viđenu na ovim prostorima !!! Dragi headbangeri, napokon nam dolazi najveća metal mašinerija na svijetu pod nazivom ''METALLICA'', a mi smo direktno od organizatora dobili hrpu promo materijala koje smo voljni pokloniti najnabrijanijim Metallica fanovima. Ali to nije sve, zato što će nekoliko najsretnijih posjetioca dobiti i BESPLATNU ULAZNICU za koncert 16.05.! Metallica je bend koji je promjenio tok kako underground tako i popularne ''mainstream'' glazbe i to na globalnom nivou, i kao što sami znate, njihovi live nastupi traju i po više od dva sata, tako da nema nikakvog razloga da to propustite. Zato dođite u Mochwaru, osvojite ulaznice za koncert, a usput se i odlično zabavite!
PRWA CHETR (Zagreb)
Za maximalno nabrijavanje pomoći će nam bend ''Prwa Chetr'' koji sviraju ISKLJUČIVO stvari sa albuma: „Kill Em' All“, „Ride the Lightning“, „Master of Puppets“ i '“And Justice for All“ (kao što i samo ime benda kaže). Dečki su nam pripremili opasno nabrijanu listu stvari, tako da je ludi pogo neizbježan...
+ dj ZLO vrti metal
+ Ožujsko glazbena točionica i Močvara pozivaju na Guitar Hero nagradnu igru! Zasviraj i osvoji karte za Metallicu.
upad: 30 KN
LOL, večeras idem u Aquarius na Editorse, kojima do danas nisam prismrdio. Zbog dana žalosti povodom sprovoda poljskog predsjednika, početak koncerta je otkazan za ponoć, a moja sestra ne smije sama van tako kasno, stoga idem da njoj i njenoj frendici ne propadnu karte. Doduše, upravo slušam zadnji album Editorsa i prokleto je catchy.
Evo ja danas idem baš na Editorse, meni su najomiljeniji bend. Jedva čekam :D
Vidimo se tamo Mafiozor.
ZASTO JA NISAM ZNAO A OVO?!!!!!= Citat =:
Izvorno postao Mafioz0r
AAAAAAAAAAAAAa
Imaš PP. Ak me vidiš, slobodno se dođi pozdravit. :)= Citat =:
Izvorno postao The Fury
meni su oni jedan od gorih bendova koje sam gledal uživo. :D
Jučer je bilo na Editorsima predobro, sjajno :D
Evo izvještaja ako vas zanima
http://www.tportal.hr/showtime/glazba/6 ... Jarun.html
Fenomenodlično. Mogu samo zamisliti kako je fanovima bilo. :)
Znam da vjerojatno nikog ne interesira al moram napisati ovo...
JESU DANAS POTVRDIO NA BRUTAL ASSAULT JEWBATE :)
+ Meshuggah i Gojira odprije.
Bilo je dvojbi dal da idem il ne, al nakon potvrda gore spomenutih (plus još nekih odprije), ide se.
Ali kako god, mislim da mi je ovo posljednji metal festival koji posjećujem.
Neznam, ostalo je jako malo te neke strasti, nečega, nije to to više, a i ono, još vidim neke bendove i mislim da sam pogledao veliku večinu "metul velikana".
Ali fkt. Puno je to godina prošlo.
Za elektroničare jedan info.
James Zabiela @ Monvi (August) <3
kada saznam ostalo postam.
13.08.Sis the date.= Citat =:
Izvorno postao Systematic Reverse
Bio u Močvari u četvrtak na Bebe Na Vole, Olovnom plesu i Nini Romić.
Okej. Bebe Na Vole. Lik je prejeben. Svemir. Odličan blues, blues/rock. Oduševljen sam.
Olovni ples mi ne paše, a Nina Romić me preugodno iznenadila. Prelijep glas i odlična muzika.
TULJAN U ZADRU 14.7.!!! (SEAL :eyebrows: )
Ruluje lik.
Nznm jel netko stavio al...
PENDULUM NA T-MOBILE INMUSIC FESTIVALU!!!111one11 :OOO
bogovi drum'n'bassa dolaze omg jos ne vjerujem, i to jos live set :pray: :pray: :pray:
YAWNING MAN 04.07. U MOČVARI. JEJ.