kupi novi armour
Printable View
kupi novi armour
Ma snasao se ja... vise neidem sam u "divljinu" vec s drustvom.. :D
samo trebao bih malo pomoci u vezi oklopa imam skoro sve sastojke al nemam pojma kak se dobivaju oni najbolji... :-x
pa ako neko zna pls neka mi kaze......
hvala
a slusaj, sto vise ides dalje to ti dolaze bolji armouri
Pa iteme koji ti trebaju za armor ili kupis ili dobijes kao trofeje nakon ubijanja nekog neprijatelja. Tj. ako neprijatelju nesto ispadne ti to salvage kitom mozes pretvoriti u osnovni materijal.
= Citat =:
Izvorno postao Commander Shadow
da armor imam novi :D ......oruzje ok :) ono ekipa :cry: botovi
i sad sam zapeo na misiji gdje moram otjerat one cudne stvorove....
u onom gradu od rusevina kod velikoga zida.........
Ali posto sam uzeo u algoritmu platinum edition zanima me kad predjem P gdje je tu eye of the north....?????? :?
onaj gore dio
jel postoji neki nacin da idem u UW/FoW s likom koji nije ascendan, a da imam drugog lika koji je?
U to podrucje iz gw:en-a mozes uc iz lion's archa. Tam ima neki tip odmah kod centra grada koji ti preda quest ali moras biti lvl 20 i mozda imat jos neke requiremente.
moras biti ascenda da bi mogao u fow/uw s tim likom kojim oces ici= Citat =:
Izvorno postao LinkEX
sto nije u canthi ona fora da samo trebas nabit lvl 20?
u cnathi ti ascend kada rijesis quest closer to the stars
Ili Ascended, Weh No Su ili da si osigurao Sunspear Hideout, jedno od tih ti lik mora ispunit da ide u UW ili FoW.
Ja sam se isto pitao gdje je taj Eye of the North,ali Commander Shadow je u pravu što se toga tiče...
Btw...sad sam lvl. 20...nisam još odigrao sve questove i misije pa ću malo sačekati s ekspanzijom...
Nije mi jedino jasno šta ljudi tu igraju po 2-3 godine...daj mi malo to razjasnite jer mi se ne čini kao da ima toliko toga za igrati tako dugo vremena...?
Ili nešto propuštam? :roll:
E da,i još nešto...šta će mi oni silni itemi što se equipaju na mjesto shielda kad koristim two-handed hammer 17-32 pa ionako ne mogu koristiti nijedan...da ih sve rasprodam?
Nisu mi baš najjasniji ni svi oni silni materijali,rare or common crafting materials,kad za kupnju boljeg armora uglavnom trebaš samo daske i iron ingots?
I čemu i dalje skupljati exp. points kad ne možeš dalje od lvl. 20?
Ajd,ajd..dajte si malo truda pa rasvijetlite ove misterije... :bravo:
ajd da ne otvaram topic drugdje...
Imam GW-P i EN onaj Platinum edition. Zanima me
s obzirom da je karta OGROMNA dali je cijali svijet onako pustinjast
ili ima različitog krajolika i naravno kako doć tamo?
Jeli običnom šetnjom kroz one horde spodoba ili kroz questove?
mozes prolazit misije ili platit da te neko runna(tj. odvede do tamo)= Citat =:
Izvorno postao sysryn
NE plaćaj, NE runnaj se,. nece biti "pustinjast" puno, to je ko fol unisteno charr invazijom
E super... Što moram napraviti da "sredim" tu pustinju? Sad sam na onom questu "ruins of nekigrad" i već 2x uletim u blentavi party i sataru nas pri kraju questa jer niko neće slušat i svi lete glavom bez obzira...= Citat =:
Izvorno postao Kron
Žalosno je što sam oba puta ja bio n00b i s najmanjim levelom :)
ja sam u (cm)
guildu
idem i ja... :)
(tio ce objasnit znacenje hexed???) :)
hex je ko spell koji ti nesto radi. ajmo reci uzmimo na primjer life siphon, to je hex spell. i neko na tebe baci life siphon i on tebi oduzima health (neki drugi hexovi ti rade nesto drugo, npr usporuju te itd) i ti si hexed.
Hex je kletva..
drugim rijecima npr stit koji ima na sebi +45% helta dok je hexed
znaci da te helte imam samo kada sam pod "utjecajem " necije kletve??
:?
da, kad te neko hexuje onda dobijes +45 heltha
:( ima jos 1 stvar nisam shvatio one lockpike kupio sam ga 1,5K platio
otkljucao 1 skrinju i nema ga!!!! :cry:
zar nije onda jeftinije nakupovat cc 10 kljuceva???
ako su oboje jednokratni??
lo, ma ne kupuj lockpicke
uglavnom ,sto veci treasure hunter title i lucky title i wisdom title imas, to ti je sansa da ce se lockpick brejkat manja. ti ne kupuj zasad lockpicke, ne isplati ti se.
Lockpicki su veći goldsink od FoW armora, a tim je gore što ljudi misle da će kupovanjem lockpicka zapravo nešto zaradit.= Citat =:
Izvorno postao axe
GoldsinK valjda,kakav sing?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Hehe ljudi stvarno misle da će se obogatit chestovima. Savjet onima koji runnaju chestove: nećete zaradit apsolutno ništa,chestove otvarat jedino ak hoćete titulu. Ja imam 1 700 000 golda a nisam nikad kupio nijedan lockpick ni key,da sam otvarao chestove sigurno bih imao duplo manje para.
Da ja imam 9999 00000golda :roll:
A u chestovima možeš zaradit dobro,ako imaš sreće i dobiš pefect chaos axe npr..
Evo ,možda ćeš sad povjerovat. Nisam imao više mjesta za gold pa sam počeo kupovat ectoe.= Citat =:
Izvorno postao Thrall
Bilo bi žalosno da nakon toliko vremena kolko igram GW nemam pun storage golda.
http://www.imagesforme.com/images/6596untitled.JPG
I da ponovim,nisam nikad kupovao ključeve i otvarao chestove jer to je bacanje golda. Ako ćeš imat sreće,ni ne treba ti chest; meni je npr dropao ele sword req 9 dok je NF tek izašao i prodao sam ga za 800k.
I na duncanu se dalo zaradit dok je tek Eotn izašao 150 k u jednom danu bez ikakvih problema i to bez ikakvih chestova.
ja npr otvaram chestove jer idem na chest title, ali ne radim chest run (bar ne josh). prvo idem maxati wisodm title pa cu onda na chest title ici. obje titule su debeli gubitak love. ako mislis ici na chest run onda ides u NF ili eotn (fow/uw perfect itemi nisu na cijeni vishe i nemaju inskripcija tak da moras imati jaaaaaako puno srece da ti ismapdne max gold 15^50, dok to s inskripcijom rijesis jaaako lagano)
I ja idem na chest title i na wisdom tak i tak nemam puno titlea...A usput ako mi se posreći......A moraš biti grnijalac dda daš 800k na neki mač koji će za 1-2 mjeseca biti 1-2-3-4 puta jeftiniji...
doh, pa spojis ugodno s korisnim i radis chest run. odes nahpui na HM i pichis= Citat =:
Izvorno postao tmarosi
nema se para xD= Citat =:
Izvorno postao Kron
inace sve pare koje zaradim trosim na unid iteme...ATM na 5200 (chest na 1500 - sve kroz igru, nula na chest run)
btw monk sam
pa reko sam ti vec kako runnat sa monkom.
ti mozes sebi farmat lockpicke, meni u gates padnu 1-2 lockpicka po runu. koji unid i to je to. a u nahpuiu mozes dobit celestial iteme, i ako ti padne nesto uber cool, onda to das meni...
ma iamma ja vec nekoliko dobrih lokacija za chest run s monkom, ali prvo idem wisdom title maxati pa cu onda tek ici na chest title. ali prije toga moram zaraditi josh nekih 2000k da maxam wisdom title= Citat =:
Izvorno postao Kron
po koliko kupujes unide?
7kom=4.5-5k max unid gold= Citat =:
Izvorno postao Kron
a slusaj, u chest runu ima sanse da ces nesto zaradit...
jaaaako male= Citat =:
Izvorno postao Kron
chest run se ne radi radi profita, samo radi titule
vece su sanse da ces spusiti lovu (znam frenda koji je kupio 1000 lockpicka i iz 1000 chestova ispala mu 2 dobra itema 100k+xx ecto i kada se i ostali dobri itemi zbroje bio je i dalje u minusu)
ali ako ti nakon par chestova padne neki uber item onda ti se isplati ali na velike staze definitivno ne
A u GWENU kad radiš ove dungeone kakvi se chestovi dropaju na kraju?
na kraju ti se stvori boss chest= Citat =:
Izvorno postao Thrall
mozes dobiti gold item (za sada sve smecha koja su mi dropala), ili green oruzje bossa ili rare item (saphire, ruby, diamond ili onyx gemstone)