Oprema ti je skoro sva plava za to nemreš dobit baš puno.
Printable View
Oprema ti je skoro sva plava za to nemreš dobit baš puno.
kako osnovat guild?i koji je lvl potreban?btw,ja sam human mage 15 lvl..
To neam blage na kojem lvl-u ali znam da moraš skupiti 10 potpisa za novu guildu i to moraju potpisat igrači koji nemaju guild= Citat =:
Izvorno postao BiG_Smoke
o jbte diću na pvt...ma nvm :) skupiću 10 potpisa ^^
btw,hvala ;)
i da imam još jedno pitanje,kako da imam ovaj quick invertory
ili u dva reda ko ovako http://pub.tsn.dk/screendumps/wow/cthun ... ilum.2.jpgSili jedan sa strane i jedan dolje ?
options - interface options - advanced - tu uključi te dodatne shortcut barove
hvala,radi ;)
A kako ljudi stave kratice za spellove iz toga gornjeg bara, sumnjam da klikću po spellovima?
mislim da klikcu... hotkey ima samo ovaj glavni bar dolje
Imas u keybindings opcijama lower left i lower right bar hotkeys, tamo si to podesi.
ovako: istekao mi je bon za WoW, kupio sam TBC danas i upgrejdo ga. mislio sam da se dobiva uz igru mjesec dana igranja, ali nista. kako to da sam uz 1. WoW dobio (igrao sam 3 mjeseca), a sad nista?
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
hebiga, to tako ide, akj se nisi prije raspitao, a niš ostaje ti da kupiš bon
bas jbg. al nema veze. dobro ce mi doci za novu expanziju. a i sad sam malo kratak s parama pa nemam za bon (cak ni blizu toliko).
= Citat =:
Izvorno postao THUNDER_DINIX
ja nastavljam sa WoW-om ako Bog da za dva tjedna
ma ja kontam da necu ni igrat dok ne dodje expanzija, zaboli me, ionako nemam para
kako da uđem u gildu? :(
= Citat =:
Izvorno postao BiG_Smoke
guild master ili onaj koji ima sposobnos za zvat novu ekipu u guild, to su večinom oficiri ili zamjenici guild mastera
znaći ne šaljem nikakve zahtjeve,već me guild master mora pozvat? :(
= Citat =:
Izvorno postao BiG_Smoke
da, ali ako te hoče pozvat naravno, neki guildovi zovu i zovu, dok neki ideju na odeređen broj klasa i tak to
ubiti odgovor na tvoje pitanje je da guild master ili njegovi zamjenici mogu zvat novu ekipu u guild
Pitas nekog u guildu od membera da ti kaze ime officera/gma i pitas ga da te pusti.Kada dodes na veci lvl i ides u bolje guilde vecina njih ima app za napraviti znaci prijavu da oces u guild prema tome oni ocijene dali si im od koristi.
našo sam si gildu :)
Jel itko zna kako u Dun Moroghu(početnoj zoni dwarfova) doći na ono jezero goru u desnom kutu
Ne možeš= Citat =:
Izvorno postao LukA33
Pecaj na ona druga dva treće je okruženo planinama(vjeruj mi pokušavao sam)
Možeš, traži po youtubu "Ironforge Airport" ili tako nešto.
hehe i mene je to uvjek zanimalo kako doc gore pokusavao sam ali nikad nisam uspio.. dosao sam do jednog vrha i trebalo mi je par yardi da preskocim ali nemos nikako :( :(
Trebaš Parachute Cloak ili bilo što da uspori brzinu kojom padaš.. znači aktiviraš to, odeš na epic mount i skočiš s groblja pored ulaza u IF prema planinama.. od tamo bi trebalo biti lako doći do ironforge airporta
Ima i put kroz planine.
Probao sam sa levitate skocit od groblja, nisam ni 1/4 puta presao :-x :-x
Jedino sto mi pada na pamet je da se nekako ponem na IF i da onda uzmem levitate
ja sam uspio sutra vam uploadam screenshot
kako da dođem to longshirea?
http://www.max-save.org/thumbs/336091untitled.JPG
jel longshire uopće tamo?oznaćeno je na slici
Kakvo je to mutavo pitanje, kad si već u Westfallu, i pitaš se što bi moglo biti na zapadu, jel ti sinulo da se odšečeš na taj zapad i pogledaš što je tamo...?