Da?! :o Neznam ni za jedan trailer duzi od 29minuta
Printable View
Da?! :o Neznam ni za jedan trailer duzi od 29minuta
vi imate problema s jebenom mastom; zar se nikada niste usudili hiperbolizirati u nadi da cete postici bar malen pomak;
da pojednostavim, nisam mislio oslovno 1-2 sat, NE DOSLOVNO; smo kazem da mi trailer od 1-2 min bezze, ne mogu uzivati sanjajući o novom GTA uz trailer, vec se moram zadovoljiti screenovima; THT SUX !!!
zanimljivo je kak o ovoj igri nema opce puno gamplay filmica,a recimo Crysis ih ima na tone
lol, pa kad Crysisu treba hype, za razliku od GTA kojeg poznaje cijeli jebeni svijet, svi su moji non-gamerski frendovi culi za GTA, dok su rijetki culi za Crytek !!!= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Uostalom Rockstar N. ne zeli odati previshe, hebaju nas u mozak poput Blizzarda, ... a jebiga kada su tako dobri da si to mogu priustiti !!!
Vidio sam screenove za GTA IV na http://www.hcl.hrSi ispod njih pise PS 3 i X BOX :? :shock:
pa da igra ne izlazi za PC......sluzbeno za sad= Citat =:
Izvorno postao CaDzA
Izaci ce...Nadajmo se...
lol, ne moramo se nadati, sigurno ce izaci 1-2 mjeseca kasnije za comp, zar uto uopce treba sumljati, ali budimo ponosni; mi necemo morati pizditi zbog toga sto ne mozemo naci crack za patch, jer ce u tih 1-2 mjeseca vjerovatno patchirati ista strasno sjebano u igri; tako da mi zapravo dobivamo bolji produkt !!!
O bez brige, i XBoxeri sada mogu dobiti patcheve (Live, anyone?).
a Xboxeri će dobiti i dva ekskluzivna epizodna nastavka igre...
ne kuzim to...ak je dvd od igre 5-6% do punog,+nije RW kak onda mogu patcheve instalirat?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
xbox live!
Ma znam to ali gdje onda patch ide?
20 gb hard disk maybe?
hmm...kay.
Ma mora izati i na PC ako je San Andreas onda ce i GTA IV :D
ja nekako imam osjećaj da će rokstar sjebati konzolaše i odjedanput objaviti jednog toplog dana u kolovozu iz vedra neba da je GTA 4 za pc na policama Algoritma(game shopovima)
ma ne kak ne kužiš..nek prvo napravi verziju za konzole..pa če sve bugove i fixove stavit na verziju za pc...Pa se radujem svakoj takvoj igri tj načinu proizvodnje...Na neku ruku ide to nama u korist!= Citat =:
Izvorno postao Black Hawk Down
I istovremeno te iste PC igre pate ako su u slučaju slabe konverzije.
[quote=amd freak]ma ne kak ne kužiš..nek prvo napravi verziju za konzole..pa če sve bugove i fixove stavit na verziju za pc...Pa se radujem svakoj takvoj igri tj načinu proizvodnje...Na neku ruku ide to nama u korist![/quote:13ck2su3]= Citat =:
Izvorno postao "Black Hawk Down":13ck2su3
znam,ali predviđanja za pc su 6.mjs. 2008
da, tak je i san andreas
Da da :boohoo: neka skidaju sa x box-a ps3 nece biti dobro :boohoo:
i ako ikad bude PC verzije nastavci će vjerojatno automatski bit uključeni= Citat =:
Izvorno postao Ementaler
= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
moglo bi biti jer je microsoft to platio,a pc verzija izlazi +1 g.
= Citat =:
Izvorno postao Bug Online
Evo da ja stavim odgovorajući smiley: :pray:
Odlične su nove promjene, posebno ove oko hrane (misije postaju teže ako nemaš instant heal) i krađe auta (žice ftw!). GTA 4 je kod mene upravo zaradio 90% iščekivanja.
Heh, cini se da se GTA potpuno odmice od svog arkadnog feela prema realnosti "Mafije", ak ce prica bit jako dobra onda je kod mene 100% iscekivanja iako vise to nije GTA kakav znamo (u biti vec u SA su se nazirali ti elementi) a dotad cu igrati najbolji dio serijala GTA III a u kartkim pauzama prvi GTA
Ima jedan dio koji mi se ne sviđa..komunikacija mobitelom,jedan od najboljih djelova gta serijala su animacije. Ako poslove dobivamo preko mobitela znači da će se broj animacija smanjiti.nadam se da će ih uspjeti nadoknaditi na drugi način.
rekli su da ce izbacit rpg elemente, koji bi to bili: skillovi, oblacenje svog lika i sl. ili?
da ... to je i mene zanimalo. Valjda su skillovi i to da.
Makar neznan zaš... To je bilo sasvim ok, a i realnije je djelovalo. Logično je da netko tko više vozi motor da će ga znat i bolje vozit od onog koji prvi put sjedne na njega.... ali... valjda imaju neke planove :)