Nereo, tko prvi, njegovo...
Jel imas lanac na biciklu, ak da, koje debljine? Da znam sta da ponesem :D
Hehe.. Predobar bic, ja bi takvoga :P
Printable View
Nereo, tko prvi, njegovo...
Jel imas lanac na biciklu, ak da, koje debljine? Da znam sta da ponesem :D
Hehe.. Predobar bic, ja bi takvoga :P
= Citat =:
Izvorno postao h3@dhunt3r
Nema teoretske čanse da bi to kupio... Taman sam prodao jedan takav pošto mi nije odgovarao za cestovnu vožnju. Bike je prelijepa ZVIJER, ali NIJE za cestu. Po šumama i makadamu je pre dobar, ali ceste ga ubiju.
Kupio sam Wheeler 1900 PRO i preporodio se. Drito uz pola manje snage i napora postižem gotovo duplo veće brzine na cesti. Jebiga, prije sam i skakao i uživao voziti po brdima i onda bi mi takva Konica fino sjela, ali takav bicikl za isključivo cestovnu vožnju je OČAJAN odabir :P Vjerujte, iz iskustva pričam... Zato sam i prodao onaj bike, pošto se više ne vozim po brdima.
Ovog Wheelera planiram voziti jedno 5 godina, onda dok se zaposlim i ako ću imati novaca, tada bi si kupio malo višu klasu bicikla. Do tada mi je ovaj genijalan. Ako nekaj krepa, kupim bolji dio kod kolege koji si uskoro otvara bike shop i to to je :D
PS:SOvaj koji sam prodao je bio i višestruko ljepši od ove Konice :P :P
Za sljeme je bajs odlican. Makar bi sic mogao bit bolji ne zalim se opet. Po sljemenu kad se spustam je predobro. Spustim prednji amortizer da je blize podu i opla tak zakljucam poziciju, ofc tvrdi je, ali aerodinamika sine :P
Pre sexy ti je taj Trek. Full mi se sviđaju crni bicikli, nekako moćno izgledaju :D
Pa upravo to. Bilo je jos 2 kombinacije, ali slabiji modeli, a htio sam ovaj put diskove i da nisu mehanicki nego hidraulicni i pao je izbor na ovaj bajk.
Da, da mogu birati, uvijek bi izabrao V-Brake prije nego mehanički disk :D Ima par dobrih mehaničkih, ali opet nisu dovoljno bolji od V-Brake da bi se isplatili, pogotovo kada u obzir uzmeš koliko koštaju novi ili održavanje takvih diskova. Dok je hidraulika savršena, jednog dana ću i to imati na biciklu :D
Također ću gledati crni bike da bude! Na ovom treku mi se sviđa to što je i amortizer crni i felge su crne itd., baš su bili dosljedni u tom crnom "motivu". Bilo bi ružno da ima sjajne (krom) felge i amortizere...
Pa da i onda ovih par bijelih motiva na njemu opet digne izgled :)))
Oke, skužili smo. Imaš najljepši bic na forumu. Sjedi 5! :pray:= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Nemam :* I ja ne priznajem to. Meni je iz mog gusta lijep i ja ga vozim sa svojim gustom. Oce doc 1000,5000 ili 10000kn nije mi bitno. Bitno mi je da sam ja zadovoljan njime. ;)
Meni je najljepši. Volim jednostavne bicove... :thumbs2:
Ak volis jednostavne bajkove onda uzmi ovaj mal je skupa al ajd http://www.extremesport.hr/ljeto/mongoosebmx/expert.htm
iskreno, dugo nisam vidio ruzniji bajk :rotfl:
Nema prednju?= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
Bljak :(
Btw fabija prekrasan bajk :pray: zavidim ti :oops:
Aj da ispricam jednu dogodovštinu od prekuce navece.
Imam frenda sa kojim se idem svake veceri vozakat okolo po gradu i tak... Ugl traže se trebe... :D I taj ferend teski roker, voli americke aute, americku odjecu, americku glazbu... pravi rođeni amer... xD I tao on prije par godina kupi ni manje ni više nego Japansko baciklo. Fuji nevada 3.0. I et ti sraja, svako malo pucaju osovine, prednji disk u banani... I to je bilo Ok dok mu prekuce nije u po cntra grada puko volan. Da, puko mu je volan bas kad je pokusavao usporiti i lagano ga dic na prednjak. Razbio se ko kruska a ja sam se pokido od smjeha :rotfl: :rotfl:
I od onda ga zafrkavam da mu je to tako kad nekupuje americke biciklove ko ja (trek) :D
I sad si je uzeo neki za 200kn (bez popusta 270) i Žan (prodavac) mu je rekao da ce mu đabe dati novi ako i taj polomi :rotfl:
Pa nema prednju jer je to skate park to je tamo potpuno bezpotrebno ko i na flatu, a ovo sto mu je puko korman jebote ili siluje taj bajk ili ima peh pa je kupi sranje ja imam i gary fishera bajk služi svrsi platio ga 3000 hrk i sretan i zadovoljan i nemam primjedbe
mislim da bi si mogao uzet novi bicikl
Ovaj koji sad imam je katastrofa,u ovom trenutku ne radi,za popravke sam do sad dao 500-injak kuna,sad bi isto moram dat negdje 200 i vise mi je pun k. popravljanja bicikla.
Dakle,htrio bi kupit nesto do 2k,mozda i vise ako se stvarno isplati,znaci treba biti mouintan bike i da je kvalitetan.
Također,sto mi se vise isplati,uzet novi ili neki polovni bolji za iste novce?
Scott bicikl, kupio ga prije 2 godine, koštao je oko 3-4k kn.
ma ja volim dizat na prednjak pa mi je tako nešto nezamislivo :)= Citat =:
Izvorno postao boky_os499
A siluje ga.. silujem i ja svoj iz istog cjenovnog ranga pa mu nije ništa...= Citat =:
a ovo sto mu je puko korman jebote ili siluje taj bajk ili ima peh pa je kupi sranje
Kupio je sranje.. :)
Ja i moj Giant se ne odvajamo već 5 godina. Ne bi ga mijenjao ni za 100 kn :D
Kupio sam danas ovogStreka,zasada sam prezadovoljan,koji preporod u voznji,vozim se jedno 5 puta lakse.
Zgodno. Kolko ćuna?
2340
GB :thumbs2:
btw lapim ti sic... :kill: :D
Evo da malo refresham temu, ja vozim ovaj bajk haro f2 ja sam mjenjo djelove jer vozit park
frame: Haro f2
bar: Haro full crmo
steam: Haro
fork: Haro full crmo
crenks: Haro
sprocket: Zion pms 25t
grips: Zion
chain: kmc
pedals: Wellgo
seat: wethepeople sa salt štangom
front wheel: Alex alloy felga...naba haro...guma Maxxis Holy Roller
rear wheel: Zion Double wall felga...KHE lolita naba vee rubber ( al kad se skupe pare ide nova )
slike: http://img294.imageshack.us/img294/8886/dsc00702vn.jpg
http://img519.imageshack.us/img519/4729/dsc00701o.jpg
http://img706.imageshack.us/img706/3997/dsc00700gf.jpg
http://img291.imageshack.us/img291/9697/dsc00699wm.jpg
Pred nekoliko mjeseci sam na njuškalu vidio da neki lik prodaje onu šipku za sic, ali je imala kao nekakav amortizer i kad si to otpustio, spustila se odma za 10cm i tak nazad kad se zategne. Nemam pojma ni kako se to zvalo niti ko proizvodi, ništa! Ako iko zna o čem pričam, bio bi zahvalan na informacijama o tome.
boky kolko otprilike košta takav bmx?
evo danas sam vozio svog Gianta SCR 2 po mokroj cesti i minimalno šprica xD
samo malo zanosi kad se koči u zavojima :D
Scott Aspect 50 :gitara:
http://www.mhw-bike-house.de/shop/da...pect502009.jpg
Damn, vidjeh da sam već davno to napisao iznad, a netko je oživio temu... :(
/resurrect thread
Imam sasvim pristojan bicikl za razonodu ali su ručke obložene nekim prokleto hrapavim materijalom koji kao, spriječava znojenje. To je dobro ali nakon jednog sata vožnje uopće ne osjećam ruke, utisnu mi se izbočine nekakve u kožu. Pa sad, jel ima te ručke kupit povoljno i jeli postoji kakva razlika u veličinama il gripu i gdje ima kupit?
Ja se biciklizmom bavim vec nekoliko godina.
Trenutno vozim GT Avalanche 3.0 - ali ne obicni nego sam mu stavio hidraulicne Hayes diskove koji sami kostaju oko 200 eura :)
Prezadovoljan sam, uglavnom vozim brdske ture oko Sarajeva (srecom moj grad okruzen planinama :)).
Koja je najveca tura na koju ste isli? Meni do sad 180km duga tura Sarajevo - Boracko jezero - Sarajevo (dvodnevna, sa nocenjem u satorima :D).
Pozdrav
Najdulje sam išao bajkom do Mađarske. Problem je što nije lako ići na dalek put s ukradenim bajkom, tak da sam ih promijenio više komada. Nazad sam išao vlakom kao slijepi putnik (glumio sam da sam slijep) i sve je prošlo fantastiko.