hm ideja za novu s.t. seriju?? nije loše dapače jako jako dobro...= Citat =:
Izvorno postao Hellboy v2.0
Printable View
hm ideja za novu s.t. seriju?? nije loše dapače jako jako dobro...= Citat =:
jedan Jem'Haddar battleship ima 3 puta veći obujam od Galaxy klase...i daleko više naoružanja (iako je Ray spušio vozeći tu mrcinu...Galaxy FTW)...jedna kockica ima 12 puta veći obujam od Galaxyja i daleeeeko više naoružanja, no nisu toliko brojne i pokretne kao Jem'haddar brodovi koji se grade brzinom kloniranja njihovih posada...dok Borg ima ogroman ali konačan broj radilica, Jem'Haddar ima manji broj ali s potencijalom da postane beskonačan zbog kloniranja...twould be fun to see it...
borgovi asimiliraju klonove :)
Ma ja sam samo puštao jer je već jedan Galaxy bio uništen od strane Đemhadara. :( :D= Citat =:
dominion bi bio borgova zatvorska pič.a
http://www.imagesforme.com/out.php/t178789_yxe.jpgS
Enterprise-E iznad Zagreba : )
koji ne mogu bez Ketracel Whitea pa krepavaju masovno... :D= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
ako ništa drugu bila bi fora radnja za jedan film, npr. film bez federacije only borg vs. Jem'Haddars... hmmmm....= Citat =:
A kak bi točno borgovi asimilirali one mjenjolike? Imali bi dosta problema s njima, već vidim 1001 način infiltriranja u borg i uništavanja iznutra. Ne može njih borgovski brute force uništiti samo tako.
ongh...mjenjolike bi potrpali u tegle i problem riješen ^^
force field tegle...dostupno na NovaTV TopShopu
hehe poslužilo bi... :D= Citat =:
Počeo sam danas gledati DS9 koji sam snimio preko tjedna.
Malo mi se čudno bilo opet naviknuti na tu ekipu, no danas vidim koliko su mi falili.
Likovi su toliko ljudski i nema one tipične startrekovske ukočenosti (svaka čast Picardu i ekipi, ali ova promjena mi je (opet) dobro došla).
^^ istina da, baš je lijepo legla poslije TNG-a... :D
u ds 9 ime broda "U.S.S. Sarajevo" XD
da tog se i ja sječam... kad se on pojavljuje u kojoj epizodi?= Citat =:
Izvorno postao unknown
ima i dalmatia ja mislim
nema= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
USS Sarajevo iz DS9 je Istanbul class
http://www.trekships.org/istanbul_2.jpg
postojao je još jedan brod zvan Sarajevo i bio je iz ere Archerovog Enterprisea
http://i41.servimg.com/u/f41/11/71/1...h/saraje10.jpg
čak izgleda bolje od enteršpajza...
^^ izgleda moćno... 8)
Sad sam gledao "One Small Step" epizodu VOY.
Predobro. :pray:
TNG ...nema do tog, naj ST ikad, dobre epke, dobra gluma, dobre trebe ;) i najljepsi brod
GALAXY class Ent-D
Majka - onaj most, joj ono bi da mi bude dnevna soba + onolki tv - hih
to je ljudina...
BTW neki lik je uredio stan u star trek stilu...morao ga je prodati jer je bankrotirao...izgledao je sexeh...
je da bilo je prije koju godinu na tv-u reportaža, ah svaka mu čast na izradi...= Citat =:
e,jel namjeravaju snimati 5. i 6. sezonu archerovog enterprisea?
nope
serija je otkazana
BTW malo sam si uspoređivao intro glazbene uratke...ovaj iz DS9 naveliko owna ostale...zvuk usamljene trube je predobra stvar...
ah ti se još nadaš... mah trenutno mislim da nije u planu niti jedna nova serija... ili se varam?? tj. sad negdej u 2009 - 2010 navodno bi trebalo bit nesto...= Citat =:
Izvorno postao keko
govori se ako uspije film da ide nova serija, vec su se poceli pripremati za ST XII, paramountovi celnici su vidjeli novi ST film i kao svi su se odusevili i najavili vec 2 nastavak i rekli ako uspije film da mozda ide nova serija.
Zato svi u kina, cp cp cp cp cp xD
hm ja se nadam bilo bi lijepo... :D a film idem gledat cim dode...
obavezno na predpremijeru :D= Citat =:
Izvorno postao Lord AngelRI