jedna dobra fora koju sam vidio od lika na netu- jedan ide normalnim putem, jedan stoji u bazi a druga dva ubijaju creepove uokolo. lvling zajamcen
Printable View
jedna dobra fora koju sam vidio od lika na netu- jedan ide normalnim putem, jedan stoji u bazi a druga dva ubijaju creepove uokolo. lvling zajamcen
Njegow slow je orb effect? Ako je nista od mante T_T
nije, još se lijepo i stacka sa klonovima + earthbind=nitko ne može pobjeći(skoro)
magina= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
akasha
bounty
fletcher
faceless
rikimaru
morphling
magnataur ( ak ga ulta ne surrounda, ima 4 sekunde de zbrise)
leviathan
vengeful (ako ima allya ili opponenta udaljenog)
furion
bilo tko sa blink daggerom
naga
potm (i bilo tko u njenom timu)
Da dodam npr. Centaura,Tinya i ostale herojima kojima obawezno radim dagger ^^
tiny je dobar heroj al meni se ne sviđa, volim kad ga imaju u drugom timu, lako ga je ubit ako lik stvarno nije pro nad pro
Bas se neslazem sa tobom. Avalanche+Dagger cak i toss, pa ga ubij lako... Meni je on odlican
pa ti si pro :)
nije on loš ,al mi nije baš na vrhu favorit heroja:)
ma zato sam i rekao skoro, tu je samo 10 heroja, ali možeš ti taktički postavit klonove pa da ne pobjegnu tako lagano, još ako mantu imaš...= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
sjecam se kad sam naggc-u uletio preko frendova u igru gdje je say_imba_plz igrao tinya. he made me cry.
[quote=Da_killah]ma zato sam i rekao skoro, tu je samo 10 heroja, ali možeš ti taktički postavit klonove pa da ne pobjegnu tako lagano, još ako mantu imaš...[/quote:1do2ia9j]= Citat =:
Izvorno postao S1nn3R
pa tu je previse gnjavaze
I5oZHLTObH4
par cool fora sa tinijem :)
Nice. Widio sam jedan drugi isto. Rhatsa casta ulti, tiny tosa nekog tocno izmedju zmija :D
al tini i goblinčići , sa treantom, omg :)
jebeno, moram isprobat :D= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
Treba nekom noobu objasnit sta naprawit prwo, na objasnjenje ti ode pola sata T_T
Ali je dobar combo http://www.gg-game.com/forum/images/.../yociexp45.gif
goblin rula= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
inace bacis momka na firebush pa ako prezivi stun :)
):pray: :pray: :pray: najzabavnije je igrat snjim :D i jos nes koja je ona verzija dota u onom filmicu(otprilike)jer nisam siguran da tiny jos moze ovako daleko bacat :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
To su pocetci dote ako se newaram.
mislim da nisu, jer u pocetku toss nije ostavlja onaj trag tog momce leti= Citat =:
Izvorno postao Systematic Rewerse
pogledajte datum , nisam siguran koliko je stara, al jucer smo ja i dva frenda ownali u 3vs3 sa tom kombinacijom, host je quitao tako da nemam replay:X, al stavit cu ga ako opet tu kombinaciju budemo
:pray: jadna budala nubarska= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
uistinu lol ...= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
hm, sto sam krivo rekao:X
Nadam se da misle na hosta koji je izasao ~~
Ili sereš , ili si tolko glup da ne znaš da ti se zadnji replay uvijek save-a pos LasReplay.w3g u warcraftovom replay folderu.= Citat =:
Izvorno postao WEASEL
nit serem nit sam glup, al mi nekako nije uopće palo na pamet da tu večer kopirat taj last replay, jer smo odmah iza igrali novu
e, kaj kupitifhantom lanceru?
manta style obavezno i posli biraj izmedu mkb i burize= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Manta, Butter , Buriza= GG
Jedan od mojih najdrazih heroja <3
MKB mu nije toliko potreban zbog Spirit Lancea :wink: