btw. betheseda ce dati javnosti van buren da ga zavrse kada fallout 3 ili fallout the shit izade i proda se u enormnim kolicinama
Printable View
btw. betheseda ce dati javnosti van buren da ga zavrse kada fallout 3 ili fallout the shit izade i proda se u enormnim kolicinama
Koji je k... s ovim forumom?
bitno da si nam ti zdra.. S.P.E.C.I.A.L. :|= Citat =:
Izvorno postao emoutofthevee
mislim da ima opcije za 3. lice i turn-based borbu...
Ma nemam nista protiv foruma, nego sam ima problema sa postanjem. Ovo sa Van Burenom je dobra idea. To im je i prva takva.
Ma nemam nista protiv foruma, nego sam ima problema sa postanjem. Ovo sa Van Burenom je dobra idea. To im je i prva takva. :twisted:
ubi se cakujci COvjece :D:D:D
Nemojte odmah :killyou: na mene što nikada nisam igrao starije nastavke, ali tricu očekujem sa velikim nestrpljenjem :pray:
Da li bi fanovi Diabla tili turn based tricu. E pa ne bi ni ja real ime Fallout 3.
Hmmm... nekako su rijetke vijesti u zadnje vrijeme.
bolje da i šute nego da se jave i kažu kako je igra odgođena za 2009.
oće li mi neko reć išta o toj igri. čuo sam za njen drugi dio ali nemam pojma šta je to. iako radujem se falloutu 3 zato što ga radi proizvodjač obliviona i morrowinda
http://www.google.hrS 3. ili 4. link od gore
nemaš se čemu radovati ako ti se budu svidjele jedinica i dvojka...možda samo njihovoj smrti(i bankrotu kada smo već kod toga)
ma najgluplje je kad neki profiterski tim ide radit neki vrhunski klasik...
jos samo fali da ea i bagra odkupe prava na planescape torment i baldura i vgg :cry:
svinjoguze dobro si to rekao totalna istina
ali znaš ima slučajeva kad neka druga ekipa vrati neku igru od drugog studija ponovno na noge možda će to bit slučaj sa falloutom 3
velko mozda :D= Citat =:
Izvorno postao bigbara
Da, ali to ne znači nužno da će je vratiti na noge kako spada, tj. onako kako bi predani community vjernih igrača (koji imaju više nego dovoljno iskustva sa prijašnjim igrama serijala i spadaju u skupinu koja bi mogla imati realna i ostvariva riješenja) volio.
a šta znaš samo nagađamo
Nagađamo obostrano. :)
lol
danas sam pričao sa legom iz zazreda oko nekih igara.i on mi kaže fallout..rekoh šta...kaže mi on hoćeš reći da nisi čuo za fallout..rekoh ne...i toliko ispričao stvari da sad i ja to čekam :)
gledao sam malo na netu.igra će biti ako tako ispadne prejaka stvar
mislim da će igra bit među dvije opcije. Ili totalno smeće i promašaj ili vrhunska igra. Nije ništa na igrivosti iz prethodnih nastavaka ako se nasljedi predthodni nastavak bit će super nego pitanje koliko će Bethseda Softworks dobro obaviti posao.
jedva cekam!!
nadam se da ce se ugledat na fallout2 i igrivost koji si tamo imo te slobodu ^^
nema igre do igre u kojoj mozes ubit sve NPCe hh :D
btw fallout2 IMHO jedna od najboljih igara ikad.
mislim da će bit dobro lol :pray:
gle gle filozofe...
glavno da nemate blage u čemu je cijela stvar....
ajd ti objasni...= Citat =:
Izvorno postao Geralt
ja nisam igro falloute, al kolko sam hvale cuo, zelio bih odigrat i veselim se f3, ali nevjerujem da biti blizu prethodnicima, jer bi bethesda mogla opet ici na "priblizivanje igre konzolasima"...
ne,ne ja sam previše uzvišeno biće da takve banalne stvari objašnjavam!
:P
meh nemam komentara, stagod reko na ovo nece biti dobro i znam gdje ce odvest....= Citat =:
Izvorno postao Geralt
ne pratim bas raspravu o igri, al jel se zna kad ce izac?
rečeno je proljeće 2008,ali yhea right,vjerovatno bu 2009 na kraju
Rekli su "jesen 2008."