Ma nebi više uzeo Geniusa ni da mi ga besplatno nude.
Printable View
Ma nebi više uzeo Geniusa ni da mi ga besplatno nude.
Za te pare je MUST HAVE! (košta oko 20€)
Kupit ću dvije da imam jednu za backup ako prva bude u kvaru.
Napokon tipkovnica koja ima sve, a košta negdje k'o gajba malo bolje pive.
LAJK!
lol, Genius
Dosta diskriminacije!
Isuse marijanovicu kako ćeš ti kad budeš morao kupovati auto, kuću ili tako nešto, kad se ne možeš oko jebene tipkovnice odlučiti 3 tjedna.
:)))))))))
:pray: :rotfl:
Auto već znam koji mi je izbor u kojoj cjenovnoj kategoriji, kuću već imam tako da ne planiram kupovati drugu...
@Niko: Ta keyba ima isti layout kao 6Gv2 i 7G...
Kuća je samo mjesto di će držat tipkovnicu, tu se nema šta razmišljat.
Samo što prije unboxing snimi molim te, umirem od želje da vidim.
Trebalo bi raditi unboxing apsolutno svega.
To bi bio vrhunac apsurda.
:))))))))))= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Jel neki standard da moraš imat lijepe ruke za to?
Je.
Fak. Nikada neću postati unboxer.= Citat =:
Izvorno postao StormCr0w
Neće ni marijanovic.
Ja čekam da napravi unboxing Napolitanki ili tako nečeg.
To kad postane slavna ličnost pa će snimat reklame za podravku ili konzum gdje unboxa i recenzira proizvode.
Znate li da me te vaše kritike i sprdanja uopće ne diraju? To je samo pokaz vaše razine kulture, obrazovanja i društvenosti, ništa više.
Za one koji ne dijele vaše mišljenje - uskoro slijedi unboxing mobitela Huawei Ascend Y300 pa onda vjerojatno Logitech G710+ ili nešto treće.
Lako moguće i recenzija Kingstona V300 120GB ili nešto tome slično.
Pa to je samo sprdancija. Ja sam ionako laptop birao i vagao između raznih opcija jedno 5x duže nego ti o tipkovnici :)= Citat =:
Izvorno postao marijanovic
Ja priznajem da sam nekulturan i da nemam prijatelja.
Mislio sam na dio s youtube videima, unboxinzima. Na to se odnosio moj odgovor.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ne znam, meni je teži odabir keybe nego kuće i auta :D Auto znam koji ću i vjerojatno idem po njega za cca 2 mjeseca +/-... a keybe jednostavno nema za koju bi sretan dao lovu, nije bad stisnuti zube i dati 1000 kuna za G710+, ali bi mi srce boljelo kad znam da niti jedna keyba ne vrijedi toliko :/
Tak da, ne slušaj ih Marijanoviću, keyba je zlo, nikad o niti jednoj komponenti nisam toliko razmišljao kao o njoj :D
Niste se valjda uvrijedili na "meme"?
Treba nam REVIVE "teme".
Ne treba.
Treba ju pustit da vec jednom umre.
Isto kao i mehanicke tipkovnice.
Meni se bogami više ne da cjepidlačit. Kad budem išao kupovat uzet ću Logitech Washable jer prema reviewovima ima srednje kratak hod tipki, i većina ljudi je jako zadovoljna s tom tipkovnicom, jako malo ih se žali na taj squishyness. Pitat ću da probam tipkat na tome ako je moguće, pa ako mi se slučajno ne svidi onda uzimam speedlink verdanu kakva je da je.
Mehaničke tipkovnice mi ne dolaze više u obzir jer čisto sumjam da su toliko ugodnije za pisanje od membranskih kratkog hoda. Mislim, vjerojatno jesu ako trebaju ful malu silu za pritisak i ako imaju aktivaciju na cca pola hoda, ali su fakat preglasne i još su bezobrazno preskupe. Da je cijena u rangu nekih normalnih membranskih tipkuša, baš bih razmislio o tome, ali da dam za tipkovnicu isto para koliko sam mogao dati za jedan pošten SSD, osjećao bih se ko idiot.
Bartuc, Sidewinder X4 uskoro (kroz par dana) dostupna u Linksu za cca 440 Kn.
http://forum.links.hr/viewtopic.php?t=17811