Poprilično razočaran ocjenama.
Printable View
Poprilično razočaran ocjenama.
PC verzija će dobiti 10-ku.
Pogledao GT Single player review. Znači moguće je sad napraviti reset atributa tokom igre, to mi sviđa. Ne sviđa mi se što je manje onih shortcutova pa se gubi osjećaj da je cijeli svijet nekako povezan, a mogućnost da se odmah od početka teleportiraš baš ne doprinosi nekakvom exploration osjećaju.
Ovako na prvu sve drugo izgleda ok. Možda je čak i mrvicu teža ili je lik koji igra nesposoban. Ima još mjesec dana da se napravi preorder pa ću razmisliti. Jučer sam čak vidio za nekih 160 kuna, što mi izgleda odlično.
Nije level dizajn dobar ko u Dark Soulsu :(
Teško je suditi na prvu iako ima levela koji izgledaju fantastično, ali sigurno će mi faliti taj osjećaj povezanosti svijeta ako se izgubio.
Bez obzira na to hype je još uvijek visok i velike su šanse da ju nabavljam čim bude moguće.
Meni se čini da ima više zona na otvorenom nego u jedinici što mi je plua.
Ocjene su očekivane.
Pa i jedinica ima slične.
Pogledao sam IGN i GT review, izgleda dosta dobro. Samo mi nije jasno kako je za GT multiplayer bio lockan, a IGNovci su ga stavili kao plus, što znači da su ga mogli igrat valjda?
Možda je PS3 bio lockan, a XBONE ne? Ili je to jednostavno IGN.
Dark Souls 2 je jedno vrijeme imao više gledatelja od Titanfall na Twitchu. Mala, ali bitna pobjeda za dobar ukus.
Odgledao sam i Gamespotov review i izgleda baš lijepo igra. Kažu da bossovi ne ostavljaju dojam kao u jedinici, ali nadam se da su zato još duplo teži.
Ima ih duplo više. Dark Souls bossovi nikad i nisu bili teški.
Nisu možda svi, ali bilo je dosta izazovnih. Ornstein i Smough, Gargoyli, Capra, Artorias, Manus, sve su to bili pri prvom (a neki i pri drugom) prelasku izazovni bossovi.
Kod Capre je samo kamera teška. Gargoyle su lagane.
Manus je jedini zbilja teški boss.
http://www.youtube.com/watch?v=6ZR-py7GkWY
4:56 - "Dislike: Slippery hit detection and enemy movement" (vidi se dobro i na primjeru par sekundi kasnije, nije mu preteška igra)
Jedna od rijetkih zamjerki orginalu koju očito opet nisu popravili :( Ali dobro, izgleda kao nešto što se da dodatno srediti.
Hit detection je i u originalu bio dobar.
Bilo je problema s collision detectionom. Ne često, ali kad se desi je iznimno iritantno.
Nema goreg nego kad te netko ubije kopljem kroz zid ili kad napad bossa prođe kroz jebenu planinu. Nadam se da su to sveli na minimum.
Pogledao sam sad. Ovdje lik kaže da ipak svijet ima taj osjećaj povezanosti i to mi se sviđa. Ali ovo za hit detection i činjenica da je lock on range još uvijek tako prokleto malen mi je nekako spustilo hype. Srećom imam vremena saznati od konzolaša koliko je ustvari dobra u odnosu na prvi dio.
Samo njabovi koriste lock on.
Pa po nekim reviewima mi je zvučalo ko da je svijet sad klasičniji open world gdje izdeš po redu iz zone u zonu.
Lock on rula i bez njega mi je nezamislivo igrati na gamepadu. Možda da je igrivo sa mišem ne bi trebao.
Imač centralnu zonu koja se grana na tri/četiri puta.
Svaki od tih putova ima mnoštvo podzona koje su povezane na razne načine, no niti jedna nije povezana s onom iz drugog puta.
Tak su barem rekli u jednom reviewu.
Samo da vas obavijestim da je danas za direktora poslan Dark Souls II - Black Edition.
Zavvi? Pederi mi još nisu poslali.