Zakaj algoritam nikada nema takve urnebesne akcije!? Pa on je zapravo najjači na našem prostoru, on bi si barem mogao dopustiti takav luksuz i staviti neke naslove na potpuno niske cijene!
Printable View
Zakaj algoritam nikada nema takve urnebesne akcije!? Pa on je zapravo najjači na našem prostoru, on bi si barem mogao dopustiti takav luksuz i staviti neke naslove na potpuno niske cijene!
da pogotovo na ove kao morowind koji je starija igra
bili bilo tesko pocet igrat bloodmoon sa likom koji je na 10 lvlu?
Da, ni ne pomišljaj. Ustvari,ovisi o opremi koju imaš, možeš se malo zafrkavati ali ne i otić negdje u unutrašnjost otoka jer ćeš crknut odma :D
meni je bilo teško s likom koji je bio na 30-om levelu... :(= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
no ja sam igrao na malo višoj razini od normalne, jer sam podesio na +50. Ipak, i kad je težina na 0, teško je, preteško...
stete..
morrowind mi je lagano dosadia sa onim blesavim misijama o neveravineu
ma namjesti na -100 pa lagano diži kako levelaš...to nije varanje, samo prilagođavanje...= Citat =:
Pevec/Mercator vam uvijek imaju barem normalan MW za nekih 79/69kn...tako da nije problem nabavit
Khm, mislim da je preporučeni level 20, ali onda tko zna koje modove imaš i koliko oni olakšavaju/otežavaju igru.= Citat =:
ispricavam se hellboy :)
htio sam rec da su mi monotone. postani hortator, pa se dogovori sa plemenima, jednostavno previse repetativno al izgleda da cu to ipak morat zavrsit
kako osloboditi onu mehru milo iz minisrtya of truth a da ne ubijem niti jednog čuvara,jer ako nekog ubijem ona neće s menom pričati,a nemrem se nikako suljati di nje jer me uvijek skuže i napadnu.
pa nemrem se vratit je me odmah ti čuvari čekaju ispred njezinog zatvora
Ja fino popijem potion of Invisibility i kad uđem u tu prostoriju gdje je njena čelija, trčim drito prema njoj i oslobađam je! Nakon toga beži koliko te noge nose i prošel buš bez da te itko pipne :D
Kad izađeš van, platiš Bounty ako imaš i mirna Hrvatska :P
Nego, nedavno si kupio igru i već si na tom questu... pa koliko ti to igraš dnevno :D Ili uopće ne prelaziš frakcije i side questove!?!
već sam prešo sve questove u mages guildu u balmori i dosta ovih ostalih side questova a igram jako puno.
ehh, kako vrijeme leti, 4:36 ujutro a ja taman izgasio morrowind. danas sam ga instalirao i poceo igrati ( igrao sam oblivion) i nekako nakon 10ak sati igre moram reci da mi se sam koncept morrowinda vise svidja od oblivionova, igrivost je na puno vecoj razini, ... neznam... bez uvrede svim oblivion fanovima... a sad majkemi odo lec
Eh, slično sam i ja kad sam u početku igrao.
Prvi put kad sam upalio... "wow, ovo je odlično, ali ne kužim sve to sa skillsima... ajde probam kasnije" i ugasim igru. 2 dana kasnije sam ponovno probao i posljedica je da me i do dan-danas još uvijek drži u šaci. :D
gdje mogu naći nekog npc-a a da ima malo više golda jer nikom nemrem prodat svoje vrijedne stvari koje mi ne trebaju, a treba mi golda, svi imaju do najviše 2500 golda.
mods, momds, mods...
Iliti, umodiraj sam jer su svi siromašni za poludit. Ili otvori muzej!
eh, s to jednostavno mozes i upisati sifru za gold ako, isto je kao i mod, čiting
a neznam, ja dobivam osjecaj varanja kad ubacim nekog svog npca s 3kk golda... nije dio igre, nevalja
kak da ubacim npc-a u igru,ili koji mod može link do njega
Upravo izbriso MW s PC-a. Iz nekog čudnog razloga sam sretan.
Ne znam ni zašto sam ga uopće držao na PC-u kad ga više i ne igram...
koristi construction set koji dobijes uz mw ( ako ti je original)= Citat =:
Izvorno postao crohunter
samo ja ti preporucam da to ni ne pokusavas, tako sam ja u oblivionu izgubio volju za igrom uopce...
kak da aktiviram one kipove u deadric shrineovima?
napomena:= Citat =:
Izvorno postao crohunter
nije svaki daedric ruin u kojem se nalazi kip shrine...
shrineovi su razasuti diljem vvardenfella i aktiviraju se spaceom kad im se približiš i pojavi se ime kipa...
Kako su mi zakon ti šrajnovi, tako brutalno dobre iteme možeš dobiti preko njih!
Najžešča mi je ona kaciga -> Helm of Oreyn BearclawSkoju dobiješ od Malacath-a :pray: Ajme kako je taj item legendaran!
ako mislis na onaj helm koji izgleda kao da ti je netko zagrizao u glavu, zar ne dobijes to kao end item od fighters guilda,od onog dunmera? malacatha nisam prosao, ali prejak je quest od onog ludog boga,kad moras uvjerit selo khajiita da je dosla apokalipsa 8)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Ti pričaš o Oblivionu, tamo je dobiješ tak kak si rekel ali to je zapravo Item iz Morrowinda!
Kaciga ti izgleda kao kosturska glava od nekog ??dinosaura??... Daje masivan Constant Effect na par atributa!
medvida. mislim da daje 10 pts na endurence i agi(u morrowindu)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Malo si je podcijenio :D= Citat =:
Luuuuddddnicccca :pray:= Citat =:
Helm of Oreyn Bearclaw
Type: Helmet, Heavy Armour
Weight: 10.0
Armour: 261
Health: 900 / 900
Value: 125,000
Constant Effect: