-
Re: Tribes, take two - rasprava
Hej,ne ne ne,nemoj to 1-2 umiru,bolje neka ne umiru,vec da rezultat bude bedan,tipa,niko nije hteo da prihvati da bude vojnik ili tako nesto,da ne bude previse umiranja.
I da,ja svojim Zelenim Odorama nisam stavio da treniraju,vec samo da prihvate da postanu agenti,oni su vec bili u miliciji,koju sam vec istrenirao.
Tako da ne bi trebalo da bude mrtvih,vec naprimer,ako roll bude los,napises-Pola vojnika je odbilo poziv da postane pripadnik Zelenih Odorasa.
-
Ti jos ne bi mogao raditi vojnike jer imas samo +1 na obranu,fali ti jos oruzje koje ce biti dovoljno dobro za +1 na attack i nekakva struktura. Sad mogu napraviti da se radi tajna zgrada u mocvari koja ce ti biti hq za te vojnike i onda ce ti jos faliti bonus na attack i mozes poceti.
I kao sto sam rekao to je plan pa bi volio da ako ti se dopada da kazes
"Da meni se svidja ta ideja"
Kako bi mogao nagovoriti Jopaxa da se slozi
-
Pa ne bih voleo da zbog ciste nesrece dobijem 1 i da mi crkne 10 ljudi.
Ovako sam zamislio-
Znas onu kulu koju hocu da izgradim=HQ vojske,i tih Zelenih odora.
Ajd ovako-Zelene odore ce biti tajni agenti,ne vojnici,dakle,neki spijuni i scouti.Ok?
Kulu cu krenuti da gradim tek kada dobijem kamen.
-
Update za mene nije ošao. Nešto se loše po mene kuha. :D
-
Ok ovako sick,
"Svidja mi se ta ideja"
Ok.
A sad evo moje odluke-
Zelene Odore su iskljucivo izvidjaci i spijuni,dakle,red spijuna,ne ratnika,ok?Ok.
Ona kula koju hocu da izgradim-To ce biti HQ vojske i spijuna,ok?Ok.
Pls,izbaci ono,"ako bude 1 ili 2,ljudi umiru" - zato sto sam ja samo stavio da stvaram red spijuna,dakle,nema tu neke opasnosti,vec recimo,ako dobijem 1,stavi da niko nije hteo da postane spijun,ili ako dobijem 2 da su samo 3 coveka pristala da postanu spijuni,a ako recimo,dobijem 6,kazi da su sva desetorica pristali,pa je red u punoj snazi.
-
Ugh scouts..spije..znaci morat cu i poraditi na tome isto..fine onda ne treba nista al onda nece dobivati bonuse nikakve.
I od treninga bi samo 5 ljudi umire.Samo zato cause someone has to DIE
Hrcak nema Jopaxa pa ja i ti zujimo..jebiga.
Napravit ces samo HQ..znaci gradnja..regrutiranje spija i ostalih kasnije..pa cu te zamoliti nakon izrade da ne radis spijune and stuff dok ne smislim kako da to radi.
-
To bi značilo Petey da bi za kakvu takvu vojsku ja još trebao samo oružje izraditi?
-
Yup.Radi ti oruzje ak oces al moja ideja jos ne ide u akciju dok se Jopax ne slozi..valjda ce se sloziti jer ne vjerujem da ima vremena da radi na warfareu.
Nego..pricajte si vi malo idem ja malo dow 2 igrati.
-
Pa what now,da brisem akciju?Ili sta...
Da mi ostane da sam oformio Zelene odore ili...?
-
Jok ti ces napraviti red and all..al to nece biti nista jos dok se likovi ne treniraju a uvijeti za trening ce doci kasnije..kad ih ja smislim.
-
@Petey
Netreba mi oružje za rat sa drugima, treba mi za ubuduće ak idem na leteće kukce i takve gluposti ak se za to isto računa.
-
= Citat =:
Izvorno postao sickpetey
Oh ye nakon treninga vojnici dobivaju bonus ili na def ili na attack tako da budu razlicitiji od obicnih seljaka.
Znaci vec imaju bonus na defence i borbu plus jos jedan na nesto od toga.Defense bonus od zidina se ne racuna.Obviusly.
-
Aha,dakle,ako uspe ova akcija,ja cu imati red (neka barem pise u bonusima) ali on nece moci da deluje.
Ok.
No problem.
Dakle,da bi red funkcionirao,moram da izgradim onu kulu.
Ok.
-
The idea is still young.Jopax je kreator pa mu to daje pravo da ju odbije i nastavi kak on oce.Pa je za sada to samo ideja
-
Kako da je odbije?Pa zar nemamo slobodu u odabiru akcija i odluka?
-
His game his rules :D ja samo dajem suggestion. Warfare nije razradjen pa ga ja pokusavam srediti i vidjeti jeli mu se dopada.
-
Aman,evo moje zelje-!!
-Zelene odore-
To ce biti spijuni,nema tu neke mudrosti,jednostavno,stavi tu akciju.Ali ako on odluci da to ne moze,onda racunam da ce te mi nekako nadoknaditi jednu akciju. :/
-
Fine spijuni su :P ako uspije.Nije da mozes ikog spijunirati pa necu komplicirati :P
-
Dakle,ako dobijem 1- nikom nista,never mind.
Ako dobijem 5,6 ili vec,imam red spijuna.
Ne ratnika.
Kad izgradim kulu,onda cu moci da ih unapredim u ratnike spijune.
-
Sorry al ak dobijes 1 nemrem ti to napraviti..umrijet ce..nuff said,,to su pravila igre.
-
Imam pitanje. Ako ja sada napravim onaj odred sexy žena ubojica, kako se onda izvršavaju atentati. Npr., pošaljem ih nekome da mu smakne recimo starješinu. Ako se to može, po kojim kriterijima se pokazuje dali sam uspio ili ne i što to određuje?
-
@Sick:ok,uredu,pravila kuce.
Ali ako bude 2,3,4,5,6 ja imam spijune.
Over and done with.
-
Ak su pravila kuce onda je to tek kada bude 4,5,6 il 6+ :P nemoj me vuci za nos :P
-
-
2 umiru petorica
3 posvade se i nista se ne desi...pa pise u pravilima O_o
-
1 umru desetorica?
xD harsh man.
:D
-
Govoris to kao da mislis da rado ne bi pobio desetoricu :P
-
Zlikovče. :P
A dobro,valjda ce me posluziti sreca.
-
Sorry zbog odsutnosti, robotika, svirka i sve to, znate RL :D
Nego, kako sam mislio za špijune, ubojice i slično, kod uspiješnih akcija špijuna, imate bonus na akcije protiv tog plemena (tipa napad, trgovina, diplomacija i slično, jer imate pristup informacijama i znate ih koristiti da vama pogoduju) a ubojice bi dale nekakav minus drugom plemenu, sad ako im ubijete glavnog ratnika imaju minus na borbu i slično, ili ubijete glavnog starješinu za hranu imaju manji roll na hranu.Ovo je ideja još u povojima te pokušavam smisliti kako da ovo bude tajnovito te da igrači saznaju da im se sranje desilo tek iduće godine, ovo bi vas trebalo držati malo na oprezu.Što se tiče treninga ratnika, ja sam više mislio da sam igrač odabere broj ljudi koje želi trenirati te se zavisno od rolla (i broja koji je odabrao, nije isto izvježbati 10 i 100 ljudi) istrenira određeni dio ili svi ljudi.Naravno vaš je izbor u čemu ćete ih trenirati, ako ih trenirate za obranu onda im raste bonus na obranu i slično.
Borbu stvarno moramo razraditi, što prije to bolje jer kako ste počeli brzo ćete početi da se međusobno tamanite.
-
Ja sam samo dao prijedlog ne bi meni bio bed raditi na tome al ak ti oces drugacije sure :P tvoja je igra.