Ok hehe.
Jesi sad zadovoljan?
Printable View
Ok hehe.
Jesi sad zadovoljan?
Jedna mana je što quick batclaw ne može ciljati thugse, već moram pritisnuti brzo dva puta "2"...isto i sa batrangom...
Druga mana: kako idem sve dalje, imam osjećaj da neće biti scarecrowa i onih momenata iz AA
I treća: loši DLC-ovi...Ono, skinovi i challenge mape...Bilo bi dobro kad bi bilo SP DLC-ova
Sve ostalo...sjajno...definitivno GOTY
Skroz. :D= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Pa ono, smisao bilo kojeg quick gadgeta je da bude brzo, čega ne bi bilo da možeš ciljat :)= Citat =:
Izvorno postao Srle
Koji momenti? Oni kada igra postaje svojevrsni platformer?
A što se DLC-ova tiče... Meni je žao što nema (za sad) kakav quest line sa Nightwingom i sa Robinom, kao što je bila stvar sa Catwoman.
Iako lako moguće da ih izbace kasnije.
Nisi me shvatio....Sad kad pritisnem "F" ili šta već u borbi, Batman se zakači za zgradu i krene prema gore...U AA je grapple za borbe išao direkt na thugse...
A kod scarecrowa sam više ciljao na onaj "WTF crkla grafička" momentat...
Bio bi dobar i nightwing/Robin DLC, al bolje bi bilo kad bi npr uveli neki novi side quest (nešto poput Deadshota)
Pa grapple ti je mislim pod 1, stisneš ga dva put i automatski cilja thughse prema kojima gledaš. U biti, grapple je postao turbo koristan jer može uzet oružja iz njihovih ruku.
A lol vi igrate sa tipkovnicom.
Lol.
@Srle razlika ti je grapple i batclaw. Grapple je za hvatanje za zgrade/strukture, a batclaw za "hvatanje thugova, trganje zidova i ventilacijskih otvora.
Nisam lud da igram sa gamepadom. Mislim, nije da nisam pokušao :)= Citat =:
Izvorno postao Maloki
Dobar oksimoron.
Heh.
Krenuo New Game Plus, teži neprijatelji, nema onog sranja iznad glave kad će vas netko napast i tako, malo je izazovnije.
Vid' stvarno. My bad...= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Prešao danas.
Kraj je tako...vidit ćete sami. Al zato je priča meni među najboljima u igrama općenito. Jedino me zanima..
Završio glavnu priču
Onaj mad hatter dio je sjajan
Uglavnom igra ima 9,5/10 od mene, mislim ništa niej savršeno, ali ova igra je jako blizu
BigBongman
Catwoman traži svoj loot, i možeš manje više u svakom trenutku mjenjati likove...
nego, ako je AA imao i jednu manu do su bili boss fightovi, koji su bili indentični...u AC mi se Mr. Freeze fight jako dopao. Ali mislim da su catwoman djelovi najbolji dio igre...
Jel ima ikakva šansa da se pojavi na Steamu opet?
Ovisi o WB ciganima.
:(
jebote ovom Riddleru nikak kraja, tek sam na 300 trofeja i nešto sitno onih zagonetki, kolko taoca ima ukupno, brijem da sam za sada spasio nekih 5...malo sam igral one kampanje sa Robinom, nekak mi je bolja zvjerka nego Batman, mora da je radi šćapa jer radi bolesno dobre comboe ^^
Ja nikako da nabasam na ostale leševe Black mask-a...Moraću na netu potražiti hintove
nego, jel iko nabasao na Killer Croc-a i Scarecrowa? Dva simpatična easter egga
dokrajčit će me ovaj demon trials. kaže prvo "glide" button a onda "pull up" kako bi u kratkom vremenu prevalio udaljenost i stigao na odredište? jedino ne znam kojom tipkom na pc-u da napravim "pull up"? CTRL je za "dive", SPACE za "glide" a koja je tipka za "pull up"?
Samo povuci mis unatrag.
eto prešal cijelu igru uzduđ i porepko, riješio i riddlera napokon ^^ one concept artove mi se neda otključavat, malo sam igral i sa robinom i nightwingom al nije mi bog zna kaj kad nema neke kampanje kao batman
sve u svemu jako zabavna igra
Počeo Batman plus...kako će se ovde samo ginut...