Čekam da skupim četiri komada tiera za resto, pa da vidim kako izgleda bonus zapravo:)
Printable View
Čekam da skupim četiri komada tiera za resto, pa da vidim kako izgleda bonus zapravo:)
sretno =) nego kako stoje enhancment shamani?
Sad bi počeo igrat sa šamijem na pvp-u i zanima me koji smjer (talent) da uzmem ???
holy
bolje shadow :D
mene su uvijek interesirali Ench shamani :D neam pojma zake al eto, možda jednog dana zarolam jednog ^^
zato bi ti ja preporućil Ench shamana ^^
Enhancement a ne Enchantement, tj. Enh a ne Ench :wink:
a dobro isti klinac :D
slovo više manje bitno da zna na šta mislim, da nije holy ^^
ne postoji holy shaman :D nego resto :P
lol nemoj zajebavat ? :P
Ja (Rogue) igram 2v2 u PvE gearu sa Shamanom (Resto) u plavom gearu i trenutno smo na 500 ratinga. Iz nekog nepoznatog razloga ownamo Rdrood/Warrior i Pala/DK teamove. Da, ni ja ne bih vjerovao :( (On je noob, i ja sam noob)
Jedino što nas owna su 2 warriora, tak da bi ti ja za PvP preporučio resto. Svi vole healere :D
EDIT: I da, smisao ovog posta je (očito) bio da napomenem kako sam ubr skillz0r, a ne da pomognem čovjeku :(
Pa u biti i mislio sam na holy paladina :P= Citat =:
Izvorno postao junkieee
http://1.bp.blogspot.com/_lQbG6NAOFS.../Trollface.jpg
Thx uzeo sam enha. Nego da li mi preporučate dual-wield, mace ili staff???
kaj šamani mogu ščapove nosit ? mislim da ne, uzmi dual weild
Vidim da dugo nisi igro wow.
dual-wield od axe il mace
lol pa igram trenutno ali vjeruj mi nisam se opće zagledal da šamani mogu ščapove nosit :D
jbg-a Rougovi gledaju svoja posla :P
Ista je stvar, kod shammyja nema apsolutno nikakve razlike u pvp-u. Ono kaj ti ljepše zgleda :P= Citat =:
Izvorno postao LichGa
pa ako si orak imas racial bonus za expertise na sikiru i fist, tako da je bolje nego nesto drugo, iako neznam jel to znaci ista u pvp
a za kravu ???
Svjedno
Ako misliš PvP ići, krava je bolja. Onaj AoE stun može biti bogomdan shamanima koji imaju crowdcontrol spellove na razini lv 12 gnolla.
War stomp (jel?), ugl zbog tog raciala sam preživaljavo u areni nebrojeno puta :P= Citat =:
Izvorno postao Aerial_51
Da, stvarno odlican pvp racial, sto se pvpa tice tauren>orka i trolla, 5% vise hpa i war stamp, dok troll ima najbolji pve racial, berserking ftw
Kažeš kao da Orcovski shoulderi veličine školskog busa ništa ne znače. :)
Imaju zastrasujuci ucinak na male gnomove, geyevske elfove te izvanzemaljce :P
Napokon....
Cataclysm class preview - Shaman
Ne da mi se pisati ništa osim :pray: :D
Holy fukken shit! :)= Citat =:
Spiritwalker’s Grace (level 85):SWhen this self-targeted buff is active, your spells are no longer interrupted by movement and possibly even by your own attacks. This will give shaman of all three specs another way to heal or do damage when it’s necessary to move in both PvE and PvP. Instant cast. 10-second duration. 2-minute cooldown.
A jeste znali da ce dwarfovi moci biti shamani :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Naravno da jesmo. Dwarf Shaman, Tauren Paladin, NElf Mage... Bit će zabavno :)
Spirit Link :oops:
A premocno, i Spiritwalker’s Grace, koji op ce to biti, bas me zanima kako ce Healing Rain izgledati, kazu da nece biti chaneled, ma sve u svemu svidja mi se :)