ajde da ispadnem retard....jel ovo djabe ili sta??
Printable View
ajde da ispadnem retard....jel ovo djabe ili sta??
Retaj :P
Salim se,ofkors
15 evra je trenutno :D
Najljepša stvar oko ove igre je što će community napraviti čuda od nje.
Svi ti bolesni modovi i konverzije, a i već neke 2D verzije su u povojima, bit će sigurno neka temeljita uskoro.
jel se isplati?= Citat =:
Izvorno postao KiwiCRO
mene samo zanima offline...ima neki demo il nes?
Imaš demo, možeš ga u browseru igrati: http://www.minecraft.net/play.jsp= Citat =:
Izvorno postao bigbongman
Ali koliko sam shvatio, puna igra je dosta kompleksnija, ovdje samo može vidjeti kako funkcionira građenje. Ajde nek mi neko objasni kako zapravo funkcionira full igra, ponajviše multiplay, jel ima nekog cilja, čemu služi iskopavanje minerala, sustav umiranja itd.
hugs:= Citat =:
Izvorno postao DJ Not Nice
Što se tiče texture packova, ja trenutno koristim ovajSsa još nekoliko dodataka poput wild grassa i betterlighta, iako iz nekog razloga ne mogu više sijati žito, ali nije problem, igra izgleda premoćno :D
@croat!!!1; fala ti brate.
Pa u multiplay je čista gradnja, jel'. Zamisli si neki level editor u kojem modificiraš svaki blok, to ti je to.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
A "srce" igre je survival, gdje skupljaš minerale i od njih praviš blokove, kojima onda gradiš svakakva čuda. To je tek početak, naravno, imaju razni alati koje možeš napraviti, već si vjerojatno vidio ove silne željeznice i to.
Evo koristim hack,mogu svaku kocku imat,i opet nemogu nista uradit,pa ja nemam prostora nigdje.
Nema ravnice nigdje
TNT se ne slaže s tim.
al neznam kako da ga postavim da fino sve srusi vako mi izdubi i ostane mi ko Mount Everest
NBT Forge si skini.
@Sonic_Moronic
Ima i survival multiplayer.
Jucer ja i moja 2 buraza igrali surv mp, ja napravio serv... Issse igra je preeee :pray:
Napustio sam svoju pro CoD2 karijeru zbog ovoga O.o
Kako ste igrali?Imate više kompjutera štoli?:D
i kako si podignuo svoj server
i moze li mi neko poblize objasnit,znaci ja hostam server,napravim sobu u hamachiju,ovi se pridruze i dam im svoj ip i oni se pridruze i mogu igrat.Jel tako to ide?
Jel kakaunt tribaš imat za Hamachi?
Ako budeš hostao pozovi i mene pliz
Imam vise kompjutera u kuci 8)= Citat =:
Izvorno postao majstoro
Kome treba, nek mi posalje pm, ja cu vam poslat na pm server filese..
Treba host napravit network u hamachiju, i onda se ovi koji se oce spojit prvo pridruze u network i odu multiplayer i upisu hostov IP na hamachiju, host kad ide igrat na minecraft isto se treba connectat prek hamachi IP-a...
@Sekulic, ne, samo se trebas spojit u moj room, netreas nit imat origigi minecraft... Imas slusalice i mic pa da jednom napravimo "lan party"? :D
Imam, moze :D
Hahaha nit neznam madjarski
Svi koji octe igrat udjite u hamachi network...
Ime networka : MinecraftOwnageLOL
sifra: 123456 ili 12345 nesjecam se vise xD
Pa dok nas bude online dog se da igramo :D
Jel igrate sada?
Ne, igrali smo do prije 15min..
Igrat cmo sutra otpocetka opet oko nekih 16h pa ako budes onlajn sam se javi pa da igramo :D
Heh nemogu pri 21h :(
Hmmmm... Mi cmo vjerovatno igrat do nekih 22 ili tako nesto, dulje ne mozemo jer se budimo u 6 ujutro u skolu :S
Svaki dan bas nemozes prije 21 ilii?
Mi skoro svaki dan igramo i pocinjemo otpocetka, tako negdje oko 17-18 sati...
Niti ti ne treba hamachi. Skines tool za hostanje s minecraft.net i podesis portove. Odes na whatismyip.org i c/p-as ip i port onome tko zeli igrat
Da.. .ako imas orig minecraft, a ja nemam :'(
A mog i to za portove slozit, tojest vec jesam, al ovak je jednostavnije :)
Et uso sam u network,ja mogu ujutru od 8:40 do 12:30
i navecer 19:00 23:30
Onda mora neko drugi hostat. I online mode stavit false. Isto bez hamachia= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Pa imate moj account za hostanje:|
Bas sam to mislio spomenut :D
Nego kad tebi blood odgovara sutra ili sad ako oces bilo kad
Mogu se ja pridružit? Ako da, možete mi reć kako bi to funkcioniralo?