Meni je. Ne 99% ali 50% sigurno.= Citat =:
Izvorno postao 1van
Tužno ali istinito.
Printable View
Meni je. Ne 99% ali 50% sigurno.= Citat =:
Izvorno postao 1van
Tužno ali istinito.
Lol.= Citat =:
Izvorno postao Razzarach
sve se neki fancy fakulteti spominju... ima koga na FPZu?
šta je to
mene izbacili od tamo jebem im majku= Citat =:
Izvorno postao LukA33
fakultet politickih znanosti? briem da tako enst postoji i da ima mfrendicu na tome. sa svake godine 1 predmet vuce ponovno, sad je treca.
al nsiam siguran lol :/
meni frendica danas tamo diplomirala, novinarstvo
= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
fakultet prometnih znanosti
fakultet političkih znanosti
oba dva imaju skracenicu FPZ
Neven isto jučer diplomirao novinarstvo :)= Citat =:
Izvorno postao Da_killah
BRAVO, NEVENE :9= Citat =:
Izvorno postao Maloki
možda ga i zna, tko će znat...
Pitaj ju jel zna Nevena s pcp foruma.
OMG GZ
Ima tko ovdje da studira povijest umjetnosti na filozofskom? Kolko je tesko upast, kakve ocjene ste imali u srednjoj itd?
>inb4 hurr durr, s tim nikad neces naci posao.
hurr durr, s tim nikad neces naci posao
Al stvarno nećeš, glupo je. To je faks koji kreneš studirat sa 40-50 godina čisto kao hobi jer ti je zanimljivo ili nešto.
iz nekog razloga su kod mene u labinu stavili povijest umjetnosti ko deficitarno zanimanje, nemam pojma zašto, al ajde. Valjda ipak ima posla u tome.
Enivej, za povijest umjetnosti misliš za rijeku ili koji drugi filozofski? Šta se tiče rijeke, dosta je lako upisati. Ja sam imao prosječne ocjene u srednjoj (3,30 ili tako nešto je konačan prosjek), engl i hrv na A razini su bili rješeni 76%, a mat B razina oko 38%. Na listi sam bio nešto oko 10-20 mjesta iza crta čisto iz razloga šta nisam uzeo izborni predmet kojeg oni traže (izborni nosi 20%)
Pa i u ZG je isto tako lako upast. To uglavnom biraju ljudi koji ne mogu upast nigdje drugdje.
fakultet prometnih znanosti.... nisam znao da ovo drugo ima :S
šta se tiče završnog, glavno da sam ja dao sve ispite u prvom roku (ili drugom roku par njih), da bi u zadnjih mjesec dana gonio mentora da mi provjerava rad i slušao kako govori da mi je rad sadržajno dobar ali formalno nije da bi par dana prije roka (2 dana točnije) reko da mi rad uopće ne valja sadržajno, ali da sam formu dobro ispravio. I tako, plati ti Drimeru Disiveru, još 1800kn jer imaš para ko blata -.- I još neki dan bio na konzultacijama i govori mi da trebam ubacit još par stvari u svoj završni rad (koje su već tamo, šta se vidi koliko ga je čitao) i još par novih stvari koje nije mogo spomenuti pred 2 mjeseca -.-
Ima itko od ekipe na prometu ili hrvatskim studijima ili ekonomiji u kampusu Borongaj?? Ne želim pitati ima li ikoga ne Erf-u zato što znam da sigurno nema nikoga ne Erf-u.
ja sam tamo srijedom i utorkom... na prometu
koji da kurac upišem. mislim da bi povjest mogo upast i završit bez problema, no onda opet, neželim imat komplex manje vrijednosti do kraja života, a i voli razmišljati da bi mogo radit nešto korisno u životu.
btw, kolko kontam u osijeku jedini studiji koji su povezani s povješču su pov+pedagogija(što je jebeno sranje, nema šanse da to idem), te pov+ nekakve jebene književnosti a neda mi se imat lektiru sljedečih 5 godina.
FOI
TVZ xD
pičke jedne :(
Lingvistiku.= Citat =:
Izvorno postao 1van
Nemoj povijest ako nemaš masnu štelu na više škola. Izvisit ćeš kao ledena siga. True story iz 2. ruke. Korupcija još uvijek vlada. Kolege je strah da im ne pojedeš sav grah, if ya know what I'm tokinabaut...
Dajte ljudi upisujte prave fakseve. Ove tečajeve koji proširuju opće znanje nitko ne treba i ne cijeni. Inside info I have...
niko sestra mi završila povijest i sad radi u lokalnoj osnovnoj. dakle nema šanse, da ako završim povijest, dobim negdje posao bez veze?
P.S. zna neko neš o geodeziji/građevinarstvu?