Ma ne brinite se, neće to udrit na balkanu. Sljedeći će bit u južnom pacifiku, pa južnom atlantiku i onda blizu haitija opet. Pogodite koji oblik će se stvorit.
Printable View
Ma ne brinite se, neće to udrit na balkanu. Sljedeći će bit u južnom pacifiku, pa južnom atlantiku i onda blizu haitija opet. Pogodite koji oblik će se stvorit.
Činjenica da su svi ti potresi na megatrusnim zonama u svijetu no desili su se u nastanjenijim dijelovima svijeta pa je veća medijska pažnja? U Turskoj su jaki potresi daleko od neuobičajenog.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
E ne znam... Možda jedan dobro odmjeren pogodak u srce... :D= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Falusoidu?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
I, da, kladim se s tobom u 50 kuna da idući potresi neće biti u južnom Pacifiku, južnom Atlantiku pa blizu Haitija.
Da, jer se već desilo gro potresa od pisanja postova. :P
jel trokut?jel trokut?reci mi da je trokut= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
:P
Kako znaš? :shock:
Ajde, idemo se kladit. I kako mi možemo znat oće li stvarno udrit potres na pacifiku i atlantiku? Na vijestima će bit vijest kako je umrlo preko 9000 ribica?= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Fora. Inače standard, sami rubovi tektonskih ploča.
Pa normalno, što se drugo može očekivati? ^^
Da Zidovi izazivaju potrese.= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
priroda ce pokusati triforcati?= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
▲
▲ ▲
znao sam da je trokut
buahahahahahahahhahahahahaha
a znam jer sam nazvo Uršu tarot majstora
Ja ću zvat Vidovitog Milana, on 100% zna xD
= Citat =:
Izvorno postao System
Zid može uzrokovat potres?
Ž chamel3one, Ž
Don't be silly, zid se ne piše sa ž.
Also, bivate trolovani.
[quote=Lord Ragnarok]priroda ce pokusati triforcati?= Citat =:
Izvorno postao "Talični Tom":63ltp9td
▲
▲ ▲[/quote:63ltp9td]
I fejlati pri tome, očito.
[quote=Lord Antares][quote="Lord Ragnarok":10fhod9t]priroda ce pokusati triforcati?= Citat =:
Izvorno postao "Talični Tom":10fhod9t
▲
▲ ▲[/quote:10fhod9t]
I fejlati pri tome, očito.[/quote:10fhod9t]
http://vogons.zetafleet.com/files/orly.jpg
http://www.progarchives.com/forum/up...in_obvious.jpg= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Zagreb bi 6,5 po Richteru razorilo kao lani L’Aquilu
Ajde da nas do kraja dokrajči, secesija je najmanji problem xD
Meni je secesija baš zakon umjetnički pravac :eyebrows:
Ok, nemoj se pravit pametan :) , mislio na receciju al sam citirao Emira Hadžihafizbegovića iz tomato reklame ^^
I čekaj, i vi stvarno mislite da to rade nekakve pločice ispod zemlje? Ma daj molim te, sve je to đavol!
i Zidovi naravno.
Da, pločice ispod zemelje.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ne PLOČE koje JESU ZEMLJA.
O bogati. :pray:
= Citat =:
Wii Blamed in Little Girl’s Death: “Controller Looks Like Gun”
http://www.imagesforme.com/upload/7ed6be6c.jpg
A 3-year-old girl has accidentally shot and killed herself after allegedly mistaking a loaded pistol for a Wii controller.
The girl’s stepfather reportedly he went out to investigate what he thought to be a trespasser on his Tennessee property, taking with him his semi-automatic pistol. Another version of events has him going out to scare away dogs.
When he returned, he claims he left the loaded gun on a living room table. His step-daughter is said to have subsequently mistook the weapon for a Wii controller and accidentally shot herself in the abdomen. The wound proved fatal and she was pronounced dead at hospital.
Media reports stress that “the game’s controller was shaped like a gun that looked very similar to the real handgun.”
Police are said to be investigating but have not filed any charges as a result of the incident.
Perhaps the most interesting aspect of this case is how easily mentioning video games in conjunction with a child’s death apparently deflects all media attention away from the stepfather’s decision to leave a loaded pistol within reach of an unsupervised 3-year-old child.
Da, sad će kontroler biti kriv, a ne budala koja ostavlja repetiran pištolj na dohvat trogodišnjem djetetu :(
"Truplo" u jarunu je neki srpski diler, malo mu propao posao pa ga balkanska narkomafija raskomadala. To je posao majke mi, talijani se mogu sakrit pred nama :pray:
edit: gle cenzure :rotfl:
Zašto ga ja nisam našao? Sad moram kupovati meso za roštilj 1.5. :(