ko?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Printable View
ko?= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Na konzolama u CoD-u inače ima aim assist(tako nekako se zove)= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
ili aimbot ^^ :rotfl:
inače, i kod mene je igra na čekanju dok ne stigne patch, zasad ne želim ni počinjat
Pa da nešto slično ko aimbot,samo što baš ne "skače" sa protivnika na protivnika nego moraš nanišanit dovoljno blizu protivnika i onda ti malo pomogne :)
jeste vidjeli machinima ekipa streama i igra 24sata
hoce prvi doci do 15 prestigea (kako sam vidio neide im bas)
ima ekipe vec s 3-4 prestigeom a oni su tek na 2.
joj moja je tek jucer poslana iz eng
Patch treba,padaju frameovi povremeno. Al igra je top topova. Ocekivao sam da bude bolja od MW2 i jeste,sve mi je bolje a gore efekti otkidanja extremiteta su veeliki bonus u pucacinama po meni... Samo da bude duga ko World at war i Treyah mi definitivno jaci studio od Infinity Warda... Black ops me stvarno odusevio
Negdje pri kraju sam...naravno po običaju je kratka ko i većina današnjih fps-ova tako da me to nije bas zasmetalo...Igra je ispunila sva moja ocekivanja,naravno najbolji cod do sada!
Kratka? :cry: Eto razocarenja :? Imao sam osjecaj da ce bit ko WAW... Aj ima najzeti level zato :)
kratka..jako kratka.. pred kraj i zbunjujuća... 5-6 sati računajući ručak i malo zujanja po kući... mp još nisam probao, čekam patch...
:pray: :pray: :pray:= Citat =:
Once again Activision has had another extremely successful launch day for their Call of Duty series. This time around it is their newest title "Call of Duty: Black Ops." CEO of Activision, Bobby Kotick commented on the launch saying "We're very pleased with how well we have done on launch day. Sales were high on the 3 major platforms; Xbox, Playstation, and PC."
While sales were high, PC gamers have been having issues with their version of Black Ops. Customers are unhappy that with lag and stuttering issues in the multiplayer version of the game. "The community has been very outspoken about this issue" Kotick stated. "Treyarch is now working on the first DLC to be released for Blackops, which will add on the ability to play the game smoothly. It will be priced at $14.99 USD." Activsion does not have a planned release date for this DLC, but they do hope to have it out by early January.
Kupis igru.
Ne radi igra.
I sad moras platiti patch kad izadje
gg
EDIT
Oficijelni odgovor
"Every game has bugs; it's a reality of gaming. And the bigger the game, the more likely you will find bugs that would never even come to light in less popular titles"
:rotfl:
Ma bravo Treyarch
Sam rekao, kreteni. Infinity Ward ftw.
Imaš pravo Infinity Ward je puno bolji oni su samo izdali super kratku igru s mega lošom pričom i pokvarenim multiplayerom za koji su izdali 2(ili 3?) dlca s par novih mapa koje su naplatili 15 dolara.
:pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray: :pray:
early january?? 2 mjeseca da bi mogao igrat glatko igru.. ma nek se napuše *****
jednu stvar ne kuzim
dlc ce bit ekskluziva za Xbox360 i on ce biti pusten mjesec dana ranije od PC verzije
ista situacija ko prosle godine s MW2
vidjet ce te da ce patch za pc biti ranije pusten i nece bit naplacivan
btw. di si to procitao
vožnja helićem je pre epic :D
Prešo ja Sp kod frenda, nikakvog trzanja nema (Quad its mean to be played) jedino u MP zna štekat al to će patch sredit, meni najbolji Cod.
Hoće li biti igrivo na dual core, koliko točno trza?
M9ZgciGbadk
Tolko trza
Da, baš tak trza :)
Nego, prelud efekt kad ekipi koja spava prerežete grkljan, jao jao.
daj stavi u spoiler :thumbs2:= Citat =:
Izvorno postao Aral
S tim ti je spoilo cijelu igru, vise nema smisla igrat
lol,neznas koji je gori,IW ili Treyarch,COD ima najgore moguce developere i izdavace u povijesti gaminga.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Meni trzala samo prva misija, sad upalio ponovo stavio AA na 2x i sve radi fluidno ko beba osim filmica koji periodicki trzaju.
btw ona borba u čamcu, a u pozadini Bon Jovi :D i CCR sviraju, predobra atmosfera :D
= Citat =:
Izvorno postao Assasin`s
Tak i kod mene radi :)
Isuse. Pa ne možeš tako. :pray:= Citat =:
Izvorno postao Kid A
Upravo dobih na mail od Activisiona da je Black Ops potukao rekord MW2 i u prvih 24 sata im zaradio 360 milijuna dolaraSi to samo u Americi i Engleskoj.
Igram i pišem recenziju...
Zajebavaš nas ili...?= Citat =:
Izvorno postao W1k1n6
Kakav lagg vi imate?
Ja nemam lagg, meni igra doslovno leti sve na max., reza 1920x1080!