Koje profesije namjeravate razvijati? Ja cu vjerovatno disassembling jer mi to treba za cloth raditi,a mozda uzmem i mining.
Printable View
Koje profesije namjeravate razvijati? Ja cu vjerovatno disassembling jer mi to treba za cloth raditi,a mozda uzmem i mining.
Vjerojatno mining
Pvp video od Toxic gilde: F3UUHYqxmjU
Imat će alta koji će radit dissembling, a main će mi bit tailor ja mislim.
Još 2 dana <3
I hoćete li vi u Toxic gildu?
Nekako mi djeluju previse ozbiljno ali ako cete vi s emipre strane ici kod njih onda cu se valjda i ja prilkljuciti.
Ja neću zbog ova dva razloga:
1. Bit ću casual gamer. Oni su previše PRO.
2. Bit ću u Lizi.
Ima li netko da kuzi skroz ovaj fatigue? Koliko znam kad ti se napuni fatigue zamijenis ga za exp i onda dal se moze opet levelati dok ti se ne napuni i opet zamijeniti za exp ili se to moze samo jednom dnevno ili kako vec?
Možeš zaminjivat kolko očeš, al te goblin za to malo exp-a pokrade ti golda.= Citat =:
Izvorno postao Zica
Podli su ti goblini. :evil:
Nadam se da je ovaj fail bio namjeran.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ne možeš, ima ograničenje kolkio možeš fatigua mjenjat po danu, a to ovisi o lvlu= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
zasto fail? meni se isto nekako vise svidja liga, a i vidim da su svi napaljeni za taj Empire pa pretpostavljam da ce ih bit previse, inace igra mi izgleda veoma dobro, probat cu je, najvjerojatnije i par mojih frendova, nas 3-4.
Fail u smislu poznavanja hrvatskog jezika. :)
Da, bilo je namjerno. Pogledaj zadnjih par postova u temi.
Sad dosta off-topica. :(
oh, :D , toga sam vidio i previse na ovom forumu, tako da vise ne obracam paznju. Imam jos par pitanja, sta postoje samo dva servera? europski i americki? Moze li se imat i empire i liga na istom serveru?= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ne.
Kako ne bi mogao. Samo ti trebaju 2 accounta. :)
Liga FTW!
Stand alove PVP char! ^^
likovi iz OB se ne brisu?
E par pitanja jer cu vjerovatno pocet igrat ovu igru u utorak :D
1. Da li ce bit vise servera kad igra udje u open betu i na kojem cete vi igrat ak bude vise?
2. Da li ce obje frakcije imat iste klase ili ce biti razlicite?
3. Hoce li bit neki nas guild i u kojoj frakciji ce bit (ako bude)?
4. El mogu vec sada skinit igru da nemoram u utorak?
1.ne zna se, ako bude ja ću na pvp= Citat =:
Izvorno postao crnakuga
2.iste klase različitih frakcija različito izgledaju, ali imaju iste skillove
3.ne znam jel će bit PCP guild, ali će bit ex-yu guild koji će biti na strani Empirea
4.možeš ovdje http://en.allods.gpotato.eu/Download/Client.aspxSali ćeš u utorak morat patchirat
Hvala na odgovorima, ja cu vjerovatno u Empire, mozda Mage :)
ima i ex-yu gilda na strani lige, zove se sasava druzina, http://sasavadruzina.mmoguildsites.com/
Gušteru klanjam ti se.. :pray: :pray:
Nisam znao za ovo!
jesi ti Zedeem?= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Da. Sad znaš da mi možeš odbit aplikaciju :D .
Odlučij, ja sam na strani LIGE.
Empajr,
u vil hev jor blad on jor hends!
baš ću i ja probat igru, onaj pvp video me zainteresiro neš malo, a nemam niš za igrat.. league :>
Odakle još nova tri empajrsa ebem im majčicu... :-x :-x
Cherry, welcome to the Liza. Odsada si ratnik elfovske gej ljubavi i borac za prava gibbera.
Samo neka što više ljudi ode na Empire stranu. Barem ću imat koga aimat :killyou:
I ja sam na strani lige zbog ove gilde. Biti ću ovaj demonologist.