15.2 mi je rodjendan,molim forum da mi kupi iphone 3gs 16gb black,pa da i ja bacim posten sud.hvala.
Printable View
15.2 mi je rodjendan,molim forum da mi kupi iphone 3gs 16gb black,pa da i ja bacim posten sud.hvala.
Gle, ako ćeš plaćati i500 tarifu 24 mjeseca dam ti ja tu jednu kunu za 3GS... xD
znao sam da me voliš:)
U, u, ja dam 50 lipa ako treba!
ja dam 25 lipa, svatko 25, ajd još neko pa da skupimo tu jednu kunu čovjeku :D
Najbolje ovak. Poneseš u T-Mobile dvije prazne boce i trejdaš za 3GS. Sigurno svako od vas ima doma dvije prazne boce... xD
Ako ne budu htjeli trejdat boce za 3GS, odeš laganini do najbližeg Konzuma unovčit te boce i doneseš im cash lovu!
7.2 je meni, ista zamolba je upućena svim forumašima, a ako ne to onda možete provjerit kako lijepo izgleda ona ikona za kupovinu poklona na steamu.= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
Uh koliko dugo nisam igrao KOTOR... :D
U moje vrijeme je najpopularnija žvakača guma bila Bazoka i koštala je jedan dinar .
I boljeli su zubi od tog bezukusnog tvrdog govna. Mrzim komunističke slatkiše, koji su kod nas trajali jedno deset godina previše.
Da , kapitalistički slatkiši su mekši :rotfl: . Vedran si igrao pikule ?
U cijeloj vreći dobiješ samo jednu veliku. Pljačka.
+ one plave su bile skuplje
Pusti kaogume ...si se pikulo ili nisi ? :D
pa no, nego šta sam rekao
A žimku..ja sam imao punu vrečicu pikula.Ali bio sam škrt od malena pa sam večinom samo pokazivao a pikulao se eventualno samo na colju...trokut ni pod razno :D .
Moji su starci pol toga podijelili i pobacali kad smo se selili. Đabe meni bilo skupljati. :(
= Citat =:
Izvorno postao Talični Tom
Ovako ide moja računica.
Nokia 5800
broj servisa-2
broj dana bez njega- 14
zamjenski mobitel- ne
iPhone
broj servisa-0
broj dana bez njega-0
vjerojatno sutra idem po 3gs 32gb... stari jucer/danas nije imao vremena... :(
u kurac, sad ste fakat pretjerali... prebacite se natrag na iphone, as in NOW!
Ozbiljno me zanima što se desi ako uistinu iPhone zablokira!? Jel bilo takvih slučajeva? Kako ga resetirati ako ne radi OFF tipka!? Jedino me to straši kod tog moba, nije valjda da moraš na servis ako zablokira?
moram uletit bartucu... ali...
koje appove/igre preporucate za omiljeni nam iMobitel?
Kao veki kaže, držiš home i sleep tipku 3 sekunde (iako mislim da mi ni to nije šljakalo jer sam probao sve moguce kombinacije).= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
I onda jednostavno cekas da se baterija isprazni (ionako ce neces dugo nacekati -.- )... :)
btw weki slikam ti kad pukne veza pa ces vidjeti...
Minesweeper free... vjerojatno najbolja igra koju sam našao na cjelom Storeu. :)= Citat =:
Izvorno postao Karlo_from_Bjelovar
pa čekaj malo, kaj nemreš bateriju izvaditi?= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
A valjda možeš uz pomoc šarafcigera ili zida, ali onda gubiš garanciju...
ne:)
Da, nisam se niti sjetio da možeš čekati da se baterija isprazni :D
Nego, koliko često zablokira i što je najčešći uzrok blokade? Da li Jailbreakom gubiš garanciju? Zašto je Jailbreak toliko bitan kod iPhonea?
EDIT
@Igor, nemreš izvaditi bateriju. To je ujedno i najveća mana iPhonea. Koliko god da je uređaj čvršći, toliko je to katastrofalno glupi potez.
Rijetko se događa i pretežno je razlog third-party aplikacija.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Reset se izvodi sleep + home, ima prioritet pred svime i uvijek radi.
Da, ako ga takvog odneseš na servis. Uvijek postoji reset to factory defaults.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Potpuno nebitan. Takvo što mi nikad nije palo na pamet.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
opće neću komentirat... :yuck:= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
koju igru preporucate a da je stila "guitar hero"? te da li postoji nekakva klavir-aplikacija, ali da podrzava multitouch? (znam da kad drkam na phoneu od frendice iz razreda, ogranicen sam samo na jedan ton istovremeno)
JB je vazan ako zelis unlockat svoj iphone te ako zelis bez ogranicenja stavljat sve i svakakve aplikacije, a da nisu nuzno sa appleovog storea... naravno, svaku aplikaciju ti mozes nac i negdje drugdje, samo je bez JBa ne mos installat... ;) takoder, omogucava ti da radis raznorazne tweakove... (opet pomocu installanih aplikacija)
Guitar Rock - najbolji, tri baksa= Citat =:
Tap Tap Revenge - najpopularniji, 2 baksa
Tap Tap Revenge 2, Tap Tap Revenge 3 - malo manja baza glazbe, besplatni
Mini Piano, Zen Piano - oba imaju multitouch, besplatni= Citat =:
worms, nfs undercover, nfs shift - mp probaj, cod ... samo kaj nisu free...= Citat =: