Baš čekam buraza da pogledamo 6. epku.. 5. je predobra bila, stvarno nisam ovakav kraj epizode očekivao..
Printable View
Baš čekam buraza da pogledamo 6. epku.. 5. je predobra bila, stvarno nisam ovakav kraj epizode očekivao..
Trinity je zakon. :D
Ali jbg, ne trebaju ga golog prikazivati u svakoj drugoj epizodi. :(
Kak ne? :(
A ti ne slaviš rođendan fakulteta? Ajde beži, doći će Mesić navečer.= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
Otok smrti XD :P
Pilot epizoda je dobra, ali drastično se razlikuje od originalne serije, kako po pitanju atmosfere tako i po nekim konkretnim stvarima. Ova nova je više akcijska i ona "wow, brzo brzo!", a stara je sporija i više fokusirana na atmosferu. Da ne spominjem kako sporije otkriva radnju.= Citat =:
Izvorno postao Maloki
stargate universe
6. i 7. epizoda
užas, odustajem
ljubavna drama, a ne sci fi
V - Sasvim solidno, zanima me dal će deliverati serija... Sigurno bolje od FlashForwarda..
Ane, smećec serija, a ja nisam ni gledao ostale SG-ove tako da ocjenjujem seriju samu po sebi. Al gledat ću još zbog dr. Crusha.= Citat =:
Izvorno postao olio
Liar Game
1. epizoda
odlično
prije sam čitao mangu ali nikada nisam dovršio
8/10
nezz dal je bilo ali
DEAD SET
je super!
big brother+zombiji!
:twisted:
da odlična mini serija :D
Sada sam dobio od frenda 4 sezone How I Met Your Mother, bacam se na gledanje jedne od najboljih serija ikada. :D
7. epizoda bi bila odlična da nije bilo onog dijela u diskaču.= Citat =:
Izvorno postao olio
Još uvjek se nadam da će kasnije smanjit sa takvim sranjima.
I da, Rush je definitivno frajer.
Pri kraju sam s prvom sezonom serije The Wire. Mogu samo reći, isuse! :pray:
Kakvi CSIevi, Heroji iz Strasti, NYplavci i slični k tome...ovo je nešto.
Eto vidiš. I opet će proć pol godine dok ju netko ne s foruma ne odluči pogledat. Ne shvaćam zašto je ljudi tolko odbijaju, kad je jebeno najbolja :(= Citat =:
Izvorno postao mortician
Inače mi je ostalo još 5 epizoda Twin Peaksa, malo kasnim s tim zbog prokletog Dragon Agea. Serija je tako prokleto genijalna, psihodelična i smiješna, s nevjerojatno čudnim i odlično karakteriziranim likovima i još čudnijim događanjima. David Lynch je Bog.
Twin Peaks? I po IMDB-u izgleda "zanimljivo" :)
Ahh, stavljam ju na listu, iako muči me nedostatak slobodnog vremena :( Toliko toga od serija, knjiga, filmova, glazbe...jednostavno previše, a vremena malo :l
Mislim da moram izbaciti spavanje iz dnevnog reda, sucha waste of time :D
Ja trenutno ne radim, pa opet nemogu nać vremena za sve to. Dovraga.= Citat =:
Izvorno postao mortician
nego, jel 'ko gleda mcleodove kćeri? hehe
Ooh, ooh, me, me !
Ako pogodim termin... Ili ako u to vrijeme nisam u školi...
Super serija :D
V mi se cini jako zanimljivo al bojim se to gledat...sigurno je puno subliminalnih
Možeš slobodno. :)
Po pilotu barem, V se čini kao akcijska serija sa wannabe dramom, dok je originalna serija više naginjala prema društvenom komentaru.
Pogledo sam..nemogu sad bas sudit po pilotu al cini se jako zanimljivo... :pray:
Dexter sezona 3
odlično
8/10
samo je finale nekako "lagan" ? .
http://www.avclub.com/articles/the-best ... 00s,35256/
Evo kog zanima i ko voli ljestvice, top ljestvica najboljih serija ovog desetljeća.
The Wire je očekivano prva, ali ju opet ljudi jebeno odbijaju gledat. Daj više shvatite da se radi o možda i najboljoj seriji u zadnjih par desetljeća :(= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>
znam kako ti je :(
ja već godinama pokušavam nagovoriti frendove da pogledaju Iskupljenje, al nikako :/
Što se tiče the wire-a, čekam božićne ferije kako bi ih pogledao u šutu sve :D
Jedva čekam 2.12. da vidim premijeru reality showa Lawman... with Steven Seagal. :)
Inače, mogao bi reprizirati Firefly kad stignem. Nijedan drugi SF nema onaj "western SF" feel.
Firefly :cry:
Kako sam listao prema dolje vec sam se pobojao da nece biti Losta među top 10 (to bi ucinilo tu listu nevazecom).= Citat =:
Izvorno postao Neven <R>