koda tenisice znaju kad igraš nogomet...= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Printable View
koda tenisice znaju kad igraš nogomet...= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Trebam posebne, utrenirane koje ce to znat.. :D
Da se ne izgubi na zadnjoj..
= Citat =:
Izvorno postao blood4me
Ma radije kupi reket i odi na stolni tenis. Nogomet je precijenjen. Pingač rula!
Haha treniram i stolni, al nema meni do onog osjecaja kad se ti i frend poigravate sa tudjom obranom :pray:
nema do osjećaja kad se netko tako sprda s obranom, a onda mu skineš svaki šut ;)
joma i adidas za dvoranu, nike nikako ako puno igraš, neće baš previše izdržat :D
To za nike sam 2 puta potvrdio, 2x sam kupio Nike, svake su trajale tjedan dana jbt, 1000kn oslo u vjetar, odonda nema sanse da ikad vise kupim nike..
Koje adidasice npr.?
Joma?? Prvi put cujem za to O.o
Nemogu edit :S
Inace, izbor je pao izmedju Adidasovih Predator i F10 tenisica, to su jedine koje sam nasao da su i za dvoranu i za van..
Sad..
Za predator kazu da poboljsavaju jacinu udarca, ja imam onako, srednji udarac ali dosta rijetko napucavam loptu posto 90% vremena idem 1na1 sa golmanom, ali kad treba opucat onda mi sut nije jak koliko bi ja htio, inace, kostaju oko 700kn, znaci kvalitetne su ali jel se isplati dat toliko??
http://www.shopadidas.com/product/index ... hopGroup=R
Za F10 kazu da su jaako lagane, 100ak grama, tako nesto, i da je to vise za one koji tehniciraju, ali kazu i da voda prolazi u njih tak da bas nisam siguran, ali opet ako su lagane znaci da su i dosta tanke, a ja posto igram napad, puno mi skacu po nogama pa opet neznam, opet, 300kn mi se cini malo za takve patike pa sumnjam u kvalitetu..
http://www.shopadidas.com/product/index ... hopGroup=R
Sta bi vi uzeli na mom mjestu i kakav stil igranja imate?
http://shop.vans.com/catalog/Vans/en_US ... ryId=65119
To za parkuranje i kežualnost.
:D
Troll, inace, to nema nikakvi grip :yuck:
Iste 'vakve sam neke no nejm imam.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Grip im je isusbog. Kak' se to ljepi po fino užbukanom zidu nisam nikad vidio. Jedino je zajebano to što imaju visok đon. Lako pobjegne noga na stranu i bye bye gležanj.
Kako nema nikakav grip ?
Skejterke imaju obavezno sve jeben grip, narocito ova serija koja je bazirana za svaki teren.
Ja imam Joma za fuzbal, legendarne šuze, toplo preporučam.
Ako moš kupi one bolje, kožne, begdje su oko 500-600kn, al isplati se, jebo te Nike.
http://www.zappos.com/images/739/739...9-596542-d.jpg
To ne moze imat dobar grip..
Kruzici, lol.
@Tsar, Joma koliko vidim kvalitetnijih ima samo kopacki, meni treba nesto izmedju toga i onih s kruzicima(jos mi smjesno ovo za grip~~)
Isuse, otiđi u lokalni skejt šop i pricaj sa prodavacem. Objasnit ce ti jer ocigledno neces da si utuviš u glavu preko interneta. Ovako samo lupaš gluposti a pojma nemaš, i još ih nisi probao. I to je potpuno drugi model.
@blood4me Iznenadio bi se. Moje neke Freeds su identične(samo sve plastične, a ne koža) su vrh vrhova od svh patika koje sam imo za parkour.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Ja isto sad kupujem nove. Sad gledam između ovih dviju.
Ja imam Joma za dvoranu, super su.
Brutalne su prve. Druge su malo fulane.
Ionako su element tene izuzetno robusne i krupne. A i najskuplja je marka od svih pa ih manje više izbjegavam.
Da, ove prve su brutalne. Kolko koštaju?
Oke recimo da ima najbogovskiji grip na svijetu..
Glomazne su, presiroke i ruzne btw.
Sam ti "pricaj sa prodavacem" i lijepo se provedi, ali te patike za parkour NISU, bmk za skejtanje..
@Bigbong
Jesi probao kad ovako nesto..
Ako nisi a treniras parkour, razmisljaj da kupis takve...
Sigurno oko 500 kuna.= Citat =:
Izvorno postao Tsaя
Zapravo i nisu glomazne, ali eto. Radi na svoju ruku i sam si nađi tene.
Jelda. Ove prve su mi tak sexy.
Nosiš i skejterke? Moš preporučit neke. Do sada sam nosio samo Zoo York, Ecko i Element.
Toprije dok sam skejto. Onda prešo na ove obične i lani opet počeo s skejtericama. Sad opet i skejtam pa mi trebaju neke s dobrim gripom, iako postoji šansa da kupim posebne samo za skejtanje(ak bude para tj.)
Ma najbolje je da prodavacu objasniš sve to pa ce ti on preporuciti. :D
Ovako preko interneta je loše a i on ce te savršeno razumjeti jer mu je to struka.
Jel kasno da se parkour pocne trenirat oko 20te?
Tebi nisu, ti si navikao na takve tenisice.= Citat =:
Izvorno postao Kenyi
Meni su puma speedcat III presiroke tenisice i noga mi bjezi u njima.
Al svejedno, ti skejtas puno i tebi je prodavac reko da te imaju jeben grip.
@Tsar, koliko kila imas?
edit: i koliko si visok?
@Kenyi Imaš pravo. Ipak on se kuži malo bolje od mene :D
@Tsar Nikad nije kasno. Mario Poljak(jedan od njaboljih ako ne i najbolji parkour/tricker u Hr.) počeo je trenirat s 18 il 19. Sad ima oko 21. Ako se nevaram.
Važno je samo da to ozbiljno shvatiš i da ne pocinješ sa skokovima. Moraš jebeno dobro zglobove zagrijavati i vježbati. Sama mehanika je izuzetno teška i može se veoma lagano pogriješiti. Moraš da stalno vježbaš rollinge i izdržljivost. Prvo moraš biti u top formi i znati osnove kretanja. Nakon toga kreni polako sa skakutanjem.
Sad ima 17g., treniram tajlandski box, imam skoro 80kg (ne salo), visok oko 186cm.
Idem u srednju, pa nestignem parkour, tj. 2 sporta pa mislim pocet cim srednju zavrsim.
Ako nemas nis sala i tak bude dok ne zavrsis srednju, onda mos..
Najbitnije ti je zdravo se hranit za pocetak, onda mal ojacat noge i naucit roll, kasnije dolazi sve samo od sebe..
Pa ako već nešto treniraš imaš ogromnu prednost pošto imaš kondicije i trčat možeš.
Ali samo pazi. Želiš ti parkour ili freerunning?
Svejedno, mora raditi iste vježbe i iste dijelove tijela mora držati u formi.
Polako pocni rollinge raditi. Ako treniraš kick box onda ti snaga u nogama nece biti problem kao ni kondicija. Pocni polako raditi zgibove ako ih vec ne radiš.