kako maknut write protection sa USB?
Printable View
kako maknut write protection sa USB?
Jel taj usb ima neku tipkicu Lock?
Ako ima, jednostavno lock/unlock...
Ako nema, znači da je zaštićen od pisanaj unutar Windowsa, što bi značilo da si u Windowsu negdje stavio kvačicu da niti jedan USB Stick ne bude write-enable, pa to trebaš isključiti.
Ako nije, ni jedno, i drugo, onda ti je taj Stick otišao.
Imas program koji se zove Image Comparer i odlican je.= Citat =:
i ako ima neki nacin kako da si profiltriram folder ako imam iste slike vise puta ili je samo jedna (ono da se lista po size ne pomaze, posto imaju razlicite rezolucije pojedine slike)i ne, necu 1 po 1 provjeravati 3000 slika
Samo kratka informacija, C, isproban ti je uradak na :
Fedora,Knoppix i BackTrack Linux distribucijama, i naravno ne rade :( al dobro to se i ocekivalo.
Budem za par dana na XP,98 , a mozda i probam 95 al nemam njegov cd ( no nabavit ce se to :) ) .
jel itko zna email admina stranice: http://cooligre.net/
info@cooligre.netS
pogledaj dno
@ReiKo - Zahvaljujem kolega. :bravo:
@Kupio sam upravo ovaj monitor i odličan je! :pray: :pray:
= Citat =:
Izvorno postao C
Np! No mislim da necu moci testirati za Mac OS X , vise razloga :(
thx nisam mogao naći= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
kako cu na facebooku napravit grupu u koju mogu uc samo oni koje ja pozovem?
kako napravim da kad postam sliku i tekst, slika bude lijevo a tekst desno
http://www.imagesforme.com/out.php/t363779_blabla.png
To ne možeš. Jedino da ti sve bude slika, tj. slika i kraj slike text, ali da to sve skupa bude slika.
Točnije, ovako na forumu to ne mpžeš napraviti.
nista, skuzio sam sam, na drugom koraku kreacije grupe se moze to izabrat= Citat =:
Izvorno postao Sony Ericsson
E, sada mi se upravo nešto dogodilo s PC-em. Ne znam šta je, možda vi budete znali...
Do sada je sve normalno radilo, tj. na jednom se to počelo dešavati...
U jutro, malo prije, upalim PC...
Ide sve po redu, prvo se pokreće HDD, i "TIT" zvuk koji je normalan, zatim provjerava Floppy i CD/DVD-ROM-ove, sve ok, i kada treba ići furati dalje, sve mu stane i iz speakera izbaci ovaj zvuk: "TIT-TI-RI-RIIIIIIIII", prestane i ništa, mogu čekati do sutra. Resetiram ga, opet sve isto. Ugasim ga, pričekam malo, upalim, opet sve isto. A to pištanje nema značenja, pa ne znam šta je u pitanju, znate kada tako pišti da daje znak šta je u kvaru, e pa ovo pištanje je jednostavno "unknown", pa ne znam. U glavnom par puta ga palim i gasim, i svaki put isto. Sve po redu radi kako treba i samo stane, blokada svega nakon "TIT-TI-RI-RIIIIIIIII". Između "TI-RI" osjeti se da je "TI" prekinut, pa slijedi "RI-RIIIIIIIII". Kao da hoće biti "TIT-TIT", pa ga nešto prekine i bude "TIT-TI-RI-RIIIIIIIII"
I nakon jedno 10 puta što sam ga palio i gasio se uspio pokrenuti normalno i evo, sada pišem ovaj post sa njega.
Ne znam šta se to dogodilo. Ako se opet dogodi, sigurno ću ga otvarati i čeprkati, dok ne nađem problem. Može li mi netko reći problem kod tog pištanja, ako ima neki znak? Znam da nema, ali ako ipak ima, nadam se da ima, pa mi recite, možda taj dio rikava.
svako pištanje je određeni signal...koju matičnu imaš? postoji jedna tabela sa popisom kodova tih zvukova...
http://www.pchell.com/hardware/beepcodes.shtml
Znam, ali je ovaj nepostojeći. Zato pitam.
To bi trebalo biti ovo:
"2 short beeps"
Ali ovaj drugi TIT ne stigne, nego se prekine i dolazi RI-RIIIIIIIIIIIII kao da na tastaturi imaš pritisnut gumb, pa ti počne pištiti drugim zvukom. Tj. ovo je; dva kratka (TIT-TI), jedan kratki drugi zvuk (RI) i jedan dugi (RIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII).
tit-ti-ri-riiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Kao da treba biti "tit-tit", ali ne, nego ovaj drugi "tit" prekine i bude "ti", pa nastavlja drugi signal, tj. drugačiji zvuk "ri-riiiiiiiiiiiiiiiiii".
odi u bios i isključi boot up flopy seek
kod mene je isto bilo
kod mene više baca na tiriri-tii :D
Ma ne to. XD
To je OK, ovo speaker na matičnoj pišti. Evo, snimao sam s mobitelom, pa nije najbolje ispalo, nije orginalni zvuk kakav je u stvarnosti, ali osnove da vidite...na kraju su.
Download: http://www.2shared.com/file/4924872/a2562898/rec05.html
vise mi zvuci kao tri kratka TIT, ali onda na pola treceg pocne RIII
barem meni
tko zna, mozda javlja vise problema odjednom?
Evo, bio sam na treningu dvasata, vratio se, upalio i čak se nije sve ni pokrenulo, već je bio TIT-TI-RI-RIIIIIII, znači čim sam ga uaplio, iste sekunde. :o
Ugasim ga, upalim, i normalno se pokreće i testira RAM memoriju koje imam 3 puta po 1 GB RAM-a, i stane kod 2.5 GB-a. Jednostavno stane. :? Pomislim, RAM je OK, vjerojatno je VGA stala, jer kako on provjerava RAM, tako ga broji, od 0 do kojih 314 000, jer je taj dio bio onako, kao da su bili brojevi preko brojeva. OK, resetiram ja njega opet i opet on čita RAM-e, dođe do 2.5 GB-a, stane malo i nastavi do 3 GB-a, koliko imam, i evo ga, sada se pokrenuo. :o
Ne znam šta je, jer ovako akda radi OPC normalno, ništa se ne dešava, sve u savršenom redu, tj. problemi samo kada se pali PC. :o
A fakin sam za danas u 15 sati dogovorio kod mene LAN party, i baš danas u jutro počne zaiebavati. :?
@Ma to ti je TIT-TI-RI-RIIIII, nego mobitel ne može snimiti takve frekvencije, njemu je to sve isto, još i zvuk odzvanja u njemu, u kućištu.
kad ekipa dofura kante odvojite jednu i testirajte dijelove...počevši od grafe...
Ekipa će dofurati lapiće, uber jake, no neće ići.
pa zar nemas zamjenske maticne?
mislim da bi ih ti trebao imati
e, si isprobavao jedan po jedan ram i sl.?
Nemam.
Nisam to isprobao, jer sve radi OK. Ne Cracha se u radu. Punio sam RAM do zadnjeg bita i praznio, sve OK radi, doslovno je sve OK pod Windowsima, jedino kada se pokreće BIOS ima proliv na detektiranje hardware-a ili šta već...
Ponavljam, ovako je u savršenom stanju, mogu igrati normalno, sve radnje raditi kako Bog zapovjeda, i sve je OK, osim, naravno, u prvih 30 sekundi paljenja PC-a.
Edit: Sada sam ga ugasio na pola sata, upalio i sve je teklo k'o po ledu. :scared:
Ovo je fakat smijesno,nemogu vjerovati kakve sve zvukove ima komp. :pray:= Citat =:
Izvorno postao C
Pa rekao sam da su izobličeni, jer sam snimao mobitelom. :)
Inače ni ne vrišti toliko. Ali inače volim te zvukove. Ono, pssssss kod HDD-a, pa kod PSU-a piiiiIIIII kako se pokreće, pa HDD počne huuuuuu-čati, floppy zavrišti, čuje se zvuk hhhhhhhhh kako ventilatori vrte, vijelo kućište vibrira, tj. cijeli fakin stol, ako je neki disk unutra, i još ovaj zvuk tr-t-t-t-t-t-t...ma milina. :D
Onako, kada palim PC, da se čuje kako palim pilu. :D :rotfl:
U biti je to sve vrlo tiho da ni ne skužiš, jedino speaker kada pišti je iebeno glasno, ovako inače ništa ne čuješ, ali mobitel je to preuveličao, pa zvuči kao da pokrećem generator za PC, a ne samo PC. :)
jel mi netko može dati link gdje ima za skinuti phpbb plus
:pray: :pray: Svaka cast mobitelu,dok sam to slusao vam sam se pisao od smijeha,neznam zasto,al je smijesno.= Citat =:
Izvorno postao C