Dodaj koju pivu i nek me onda vrag odnese... :)
Printable View
Dodaj koju pivu i nek me onda vrag odnese... :)
Možemože ^^
Pozdrav svima. Ovo je moj prvi post. Jako me iteresuje stace od ovoga biti. Kao prvo zna li se system requirements za ovo cudo?
Nekad je bilo "ovo iz dana u dan izgleda sve bolje", dok sam sad u "svake sekunde je sve bolja igra" btw jedan odvratno informativan linkSsa obiljem infoa...ma moram vam reći, smuggler ima dve pod klase, gunslinger i scoundrel....i još puno toga...ko pazi na vas? Ne ne morate mi se zahvaljivvati...
O, Darth Hater je updatean. Danke, Srle. Bacam se na čitanje :D
Španska, ovaj Sith inkvizicija
"Fil d paua of d dark sajd...džedaj bičiz"
Iako ću igrati s Jedi-em (običnim warriorom) ovo je "THE" klasa u igri. Po meni, barem. Šta reći osim...munje...rijeke i potoci iste iz ovog izlaze
Eto sve klase su tu, još uvijek se ne zna oćemo li igati s jednom drugom rasom osim sa običnim humaniodom, dobro bar su NPC i pratnja alieni i slični...beta na auto-putu, možda i sama igra i bude u 11 mjesecu sljedeće godine...
Nice, nice^^
I Pingvin, kako cemo? Bus ti sith warrior, a ja inkvizitor? 8)
Bit će zanimljivo, nešto u meni me vuče da za inat igram sa non force likom, recimo smugglerom sa 2 blastera; a opet nije fora igrati Star Wars bez sile.
Nadam se da će balans ipak osigrurati podjednak raspored igrača po klasama. :bravo:
Činjenica je da će 80-85% likova igrati sa force userom... onih 15% može misliti da ne razmšlja kao stado, ali koja im korist od toga kad njihove klase suxaju su svakom pogledu, a najviše u pogledu awesomnesa...
U neku ruku žao mi je BioWarea... toliko će se namučiti oko balansa klasa, oko uber zanimljive priče za svaku klasu i za sve okružne NPC-ove, a puno toga će ostati uveliko zanemareno... Inače naj uber klasa mi je Inkvizitor, dok mi je nejdosadnija klasa onaj imperial agent i obični trooper ili kako već... njima ne predviđam neku glomazmu popularnost...
Subjektivno mišljenje koje je opovrgnuo SW:G koji nije uopće imao Jedi/Sith klasu, bar ne dostupnu 99% igrača.= Citat =:
Izvorno postao Srle
Ironično, igra je krenula nizbrdo čim su ju [Force baziranu klasu]Sučinili lako dostupno/dostupnom od samog početka. :)
Ali stvar je u tome da je ToR već sada dobio kod komune reputaciju "SP MMO" tako da bi se ovo što kažeš moglo donekle i obistiniti, prvenstveno jer se sve klase čine kao samodostatne, tj. da im ne trebaju druge klase za healing, DPS i slično. Ne znam, budem pratio bolje.
Ne mora biti, nadam se ugodnom iznenađenju. :wink:= Citat =:
Izvorno postao Srle
Evo rezultata ankete sa službenog SW TOR foruma. Oko 2000 glasova, vrlo reprezentativan uzorak:
Overall Stats
Count: 1956
Faction:
Republic: 50.00%
- Jedi Knight: 31.90%
- Jedi Consular: 26.58%
- Jedi Knight + Jedi Consular: 58.48%
- Trooper: 19.33%
- Smuggler: 22.19%
- Trooper + Smuggler: 41.52%
Empire: 50.00%
- Sith Warrior: 23.52%
- Sith Inquisitor: 34.76%
- Sith Warrior + Sith Inquisitor: 58.28%
- Imperial Agent: 20.96%
- Bounty Hunter: 20.76%
- Imperial Agent + Bounty Hunter: 41.72%
Force Users:
Jedi Knight + Jedi Consular: 29.24%
Sith Warrior + Sith Inquisitor: 29.14%
Overall Force Users: 58.38%
Ranged:
Trooper + Smuggler: 20.75%
Imperial Agent + Bounty Hunter: 20.87%
Overall Ranged: 41.62%
:)
U ukupnim omjerima:
Jedi Knight............345........15.40%
Trooper.................224........10.00%
Smuggler..............250.........11.16%
Jedi Consular.........309.........13.79%
Sith Inquisitor.......398.........17.77%
Bounty Hunter.......227.........10.13%
Sith Warrior..........254..........11.34%
Imperial Agent......233..........10.40%
Voters: 2240
http://www.swtor.com/community/showthread.php?t=91624
Vjerujem da developeri nisu budale i da prave igru sa podjednakom distribucijom igrača po klasama.
:ekipa:
više ljudi bi igralo agenta negoli bounty huntera :?
Jer je Imp. Agent najsličnije što igra ima Rogue-u, kontaš? :)
Jedi Knight me ne čudi jer je to u biti ikona Jedija, a Sith Inquisitor je ona "zla i magična" klasa... to je to.
Pravi Bounty Hunteri drze low profile, poput mene ;)
recimo da da, iako će mi ovo biti prvi MMO, ako ne izađe STO prije njega. al BH je špica= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
sto vise saznajem o ovoj igri to se vise pitam koja je poanta da to bude mmo uopce, bude to fail ko HGL
To je Bioware... Ne može biti fail :)
MMO je vruhnac evolucije igara i najatraktivnije što se nudi igraču.= Citat =:
Izvorno postao Petlare
Ovjde imamo renomiranog proizvođača RPG-ova i vrlo popularan i zhavlan Star Wars svijet što bi trebalo rezultirati odličnim MMORPG-om.
:)
Ajme ne, nikako ne!= Citat =:
Izvorno postao dayvee
Je, samo što, u ironičnom preokretu situaciju, pravi SP RPG-ovi i MMORPG-ovi nemaju previše zajedničkog. :)= Citat =:
Izvorno postao dayvee
Oklopi Sith Inquisitora su mi fantastično dizajnirani, sad bi još i najradije s njim igrao samo zbog tog detalja.
Nekako se dvoumim između Warriora i Inquisitora. Inquisitor ima Force Lightning a Warrior Force Grip. Meh, najbolje oba lika napravit :D
Samo teško se strpit još godinu dana do izlaska :(
Ja se dvoumim između Smugglera i Jedi Consulara.
Poznato je da će Smuggler imati dva builda "gunslinger" - 2 blastera, cover sistem i "scrambler" - stealth, šuljanje, healing.
Bilo bi cool imati lika sa 2 blastera, zanimljiv je sustav zaklona koji povećava defense bonus i moguće štiti od force pull, i sličnih fora. Smuggler ima light armor i vjerojatno na otvorenom ne može dobit force usera već mora korsiti zasjede i pucati iz zaklona.
A opet me nešto vuće prem force liku. Pretpostaviom da će consular moći specati healing. Healeri su uvjek traženi za grupu, vrlo su bitni, a večina više voli dps-ati nego igrati healera.
Naravno pitanje je hoće li ova igra imati klasičan koncept helar, tank +dps + support ili će donijeti nešto novo.
Dobar ti je vic.= Citat =:
Izvorno postao dayvee
A što je po tebi više u evoluciji? FPS, RTS?= Citat =:
Izvorno postao Maloki
MMORPG je najkompleksniji gaming genre, i najnoviji značajniji jer je podosta trebalo da bi se dostigla tehnologija koja ga može podržati.
RTS.
Svaka šuša može svoju igru učiniti uber kompleksnom i detaljnom te superdugačkom, ali je pitanje kome to može prodat. Bi li ti igrao CoD da je u njega ubačena inercija igrača, inventory sistem, jammanje oružja, popravljanje istog, itd.?
Mora da sanjaš, RTS je stariji i manje kompleksan žanr. :nonono:= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Mješaš kruške i jabuke. RTS i FPS su stariji i manje kompleksni žanorovi nastali gotovo 10 godina prije MMORPG-a. Ovdje je nebitno što se kome osobno više sviđa.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Ali da prekinmo sa odmakom od teme SW TOR-a.
Vratimo se na raspravu o igri. :thumbs2:
Da, stariji je i kompleksniji. Upravljanje s tisućama jedinica u realnom vremenu ili upravljanje s desetak opcija u realnom vremenu? Hm...= Citat =:
Izvorno postao dayvee
[quote=McPingvin_v2.0]Da, stariji je i kompleksniji. Upravljanje s tisućama jedinica u realnom vremenu ili upravljanje s desetak opcija u realnom vremenu? Hm...[/quote:264ketqt]= Citat =:
Izvorno postao dayvee
10 000 igrača u interakciji u realnom vremenu, svaki sa svojim likom kojeg je dugo razvijao kroz ogromnu priču.
Recimo u raidu 24 ili u siegeu 50 igrača mora imati odličnu komunikaciju i kooordinaciju kako kroz pisano sučelje igre tako i glasovno na teamspeaku ili ventrilu. Točno se mora zati što koji igrač radi u kojem trenutku, koje klase kada i kako koriste abillitye, i tako par sati; inače nema rušenja Bossa, ili pobjede u bitci.
Ono što je bila moja ponta: Netko je prije napisao da bi želio da su napravili klasičan novi single player KOTOR. Slične stavove često iznose oni koji su prvenstveno protiv plačanja pretplate, tj. upitno je jesu li ikad igrai koji MMORPG.
Igrao sam WOW, SW Galaxies, Age of Conan i meni osobno je taj žanr nova dimenzija u odnosu na ono što sam igrao prije od kasnih 80-ih do danas.
Ja samo kažem da je Star Wars MMORPG prava stvar, i vjerujem da će priuštiti mjesece, pa čak i godine vrhunske zabave igračima. :thumbs2: