Dolazi u patchu 1.0= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Printable View
Dolazi u patchu 1.0= Citat =:
Izvorno postao =PcP=F@N
Samo za pretplatnike na multiplayeru,ekspanzija.Oni već mogu to vidjeti na test serveru.Izlazi sljedeći mjesec.= Citat =:
Izvorno postao Kablam
http://www.hellgatelondon.com/subscriber-chart
BOO :thumbs1: dajte to običnim smrtnicima!!= Citat =:
Izvorno postao Sybelius
ma gdje ova igra drzi save fileove ???
my documents > my games > hellgate
rofl thx, ja ih trazio u sys folderu igre, ...= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
nego, kada ona sejva uopce?
kada udes u grad...
[quote=Bishop_45_(2)]rofl thx, ja ih trazio u sys folderu igre, ...= Citat =:
Izvorno postao "Tsumetai Ryujin":13j0qk9r
nego, kada ona sejva uopce?[/quote:13j0qk9r]
kad se vratis na stanicu podzemnu,istam shema kao u diablu:)
Ja sam sada zapeo malo u igri. Došao sam do dijela gdje moraš proći one testove. Jel netko zna gdje se točno nalazi London Wall?
Sve testove startuješ iz Finsbury Squara,gdje dobiješ po par sporednih usputnih questova.
Liverpool St.-Finsbury Sq.-Finsbury Circus-London Wall
Pomoč molim: Ja lipo onak pokrenem instalaciju, ljepo upišem CD-key i sve, ali kad se pokrene instakacija kaže mi da još jedan setup radi, ali ne radi!
igra je zakon, napokon neka igra u kojoj mogu imati vise epic legendary uber equipmenta :P
jel se treba u onoj misiji kad napise SURVIVE! pobit sve??? kad se oni kameni kipovi pokrenu, ekipa je malo prejaka ima tisuce hp-a...
ta misija je super...samo killaj:)
ubio sam ja sve i dobio dosta toga to je bilo vec davno sada sam oko 3 postaje= Citat =:
Izvorno postao MasaKrisT
cemu sluze oni odnosi sa stanovnicima postaje?
možda jeftinije cijene predmeta, nisam siguran= Citat =:
Izvorno postao Slayer
THERE IS A COW LEVEL :pray: :pray: :pray: ALLELUJA,ALLELUJA,AAALLELUJA,ALELUJA,ALLELUJA
a da kazes kako
To je ona misija u muzeju? Meni je to bilo dosta izazovno, ali ne i nemoguće.. Igrao sam sa evokericom i uspio ne krepat:-)= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Nemoj bacati joeyevu nogu= Citat =:
Izvorno postao Slayer
ti likovi su stvarno pretjerali sa kopiranjem diabla. prakticko sve sta su napraili bilo je prebacivanje diabla u buducnost, al to su napravili tako ocajno da igru nemos nazvat nili polu-proizvodom
ma o cemo ti pricat,kako mozes kopirat samog sebe? kakav niti polu proizvod...?!?!
S= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
http://www.pcplay.hr/forum/viewtopic.php?t=18566
Završavam igru sa četvrtom klasom,i ne bi se složio sa gore napisanim.
Za negativan stav prema igri veliku odgovornost ima propaganda EA,koji su najavljivali nešto neviđeno.Blah,propaganda!Da su flagship ekipa imali novca da neovisno rade na igri bez buke dojam o igri bio bi drugačiji.Meni osobno igra je odlična.
ja sam je vec prodo :P= Citat =:
Izvorno postao Kablam
meni se igra nije svidila iz vise razloga, a najosnovnije je sta san od flagshipa ocekiva puno bolju igru nego ovo sta je izaslo. smatram da je ea tu puno pogorsala situaciju.= Citat =:
Izvorno postao passko
i kako to mislis-kako mozes kopirat samog sebe. sta to bi po tebi znacilo da su samo ljudi koji su sada u flagshipu napravili diabla????
upravo to.to je taj tim+neki ljudi...= Citat =:
Izvorno postao Lord Myrkul
danas slucajno prolazim pored shopa vidim hellgate london 69 maraka na snizenju, posto sam prije bio zagrijan za igru totalno, planiram da je uzmem eh sad da li je vrijedna tih para, i kakav je multiplayer i da li ga ima uopce?
Ako mislite na fellborove u Britsh Museum-u može i bez noge.U stvari to i nije cow level.Istina fellborovi se nenormalno pojavljivaju i ako ih ne ubijate muzej će se napuniti.Ako pratite fan scenu,taj famozni lvl je još uvijek spekulacija.Flagship u intervjuima igrača uvijek postavi pitanje;vjerujete li u cow lvl?= Citat =:
Izvorno postao Slayer
Da li kupiti igru?Eh...mišljenja o ovoj igri su toliko kontradiktorna...pa se ne bih usudio jednostavno je preporučiti.Multiplayer ima mnogo igrača i zavidim pretplatnicima.Za sada ne mislim plačati pretplatu jer jednostavno nemam novca za to,da je drugačija moja financijska situacija ne bih se mislio.A i nije loša free opcija za malo brze zabave.
pretplata pretplata?
zelim objasnjenje odmah.
Ako želiš multiplayer, i sav multiplayeru eksluzivan sadržaj, onda mjesečno keširaj. Nema LAN-a.
:o odustajem od kupovine igre.