zato je tu tipka W i vengance-conviction combo :)
Printable View
zato je tu tipka W i vengance-conviction combo :)
Sa Sorcicom sam također konstantno igrao sa players 8. Ne dobiješ bolje iteme nego dobiješ više itema pa imaš više šanse da je među njima nekaj zlatnoga ili zelenoga.= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
Kakvu Sorcicu ti razvijaš? Koj ti je primaran spell, a koj sekundaran te sa kojim spellovima pumpaš 2 glavna spella?
@Igor, da, zaboravio sam na te pizdeke sa imunitetom. Veliki problem za melee lika.
AJME MAJKOOOOO !!!!1= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
GIEF !!! Koga trebam ubit za taj item ? :D
molim te, dam ti skoro sve šta imam u stashu za to xd
Eto čovjeka koji cjeni pravi item :D
Poklanjam ti ga, napravi Hamači, hostaj igru i daj podatke da ti ga dam.
PS: Jel varanje ako napravim BackUp lika pa podjelim svim druidima taj item :D
Za sorcu ti je najbolje ici na cold odma, zbog frozen orba jer je njezin najaci spell a i najbrze ga puca. Na pocetku do 6 lvl igram sa macem ili sjekirom a dizem samo warmth i energy i onda stavis na onaj ice blast jer ti je to najbolje dok nedobijes blizard, i poslje jos podizes energy shield,chiling armor, pa one munje i neunistiv si, uvijek tako igram savrsena kombinacija.
Poslje na hellu moras malo i lightning dizat jer postanu imuni, ali eto kombinacija to dvoje ili ces na fire svjedno ti je. Ali meni je cold primarni
PS: Da varanje je :D
nije :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
erm, samo ja imam mali problem... ja sam verzija 1.10 :(
I kaj je problem? Skini 1.12, radit će ti save gameovi (bar su mom bratu radili)
je, frozen orb je nešto nenadjebivo :D= Citat =:
Izvorno postao Dyslexia
ali najkulnija mi je magija bila prije Blaze :D
Istina je da ces se s sorsom i nekrićem na početku namučiti, ali onda kasnije su nenadjebivi
@bartuc: napravi bekap sejva na kojem imas onaj bijeli wolf helm za dr00da... ja probably poslje sorke idem sa dr00dom zarollat... ;)
druid je nešto prejebeno kad ga bildaš u shapeshiftingu :pray: i to werewolf formu :pray:
Ej,bartuc,ak biš to i meni moga uvalit,ak nije prob
@Morgoth
Nisam s njim baš neš igrao, vidim da u werewolf formu imaš damage koliko ti i oružje radi.. je to znači da ako npr. imam equipan neki maul koji radi recimo 40-80 demiđa ali je užasno spor, u werefolf formu je damage isti ali brzina je daleko veća ovisno o skillu?
Bolje ti je naći brzo oružje u werebear fomi jer tako imaš ouno više health,malo si sporiji,ali praviš ogroman damage
e pa nije, werewolf je bolji :P
meni je s nekrom sad na nightmare dosta lakše nego na normal, i mefisto je brzo pao, iako su mi merca i golema ubili glupi blood lordovi dok sam ja kresao mefista, a peder mi je izbacio samo treads of chton :(
al su me naživcirali oni stygian dollovi, puf, puf i već mi je health na 20...
Al čekaj, ako koristim vukodlaka koji brzo udara u kombinaciji sa jakim ali sporim oružjem, lupat će brzo i jako? Ili sporo i jako?
Da li se brzina oružja prenosi na brzinu udaranja kad si vukodlak ili medvjed?
ovisi o brzini oružja, ako nađeš neko prejebeno oružje, nađi shael runu i iskoristi socket kao što sam ja napravio= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
inače bartuče, stavio sam patch ;) javim ti na pm hamachi server
EDIT : da, jačina i brzina vukodlaka ovisi o oružju
Udarat će srednje brzo i srednje jako,tj.prosječno.A prenose ti se brzina i snaga oružja i kad si medvjed i kad si vuk.= Citat =:
Izvorno postao mravojed20
Evo i moj network na haimachiu:
ime: iznogud1515
pass: 1515
Ja sam lvl 21 Sorcica i trenutno sam kod palače u Actu 2
OK fala Choliku i Morgothu :thumbs2:
Sad gledam malo tu novu Sorcicu i dosta su je oslabili naspram prijašnjih verzija.
Ako želiš npr. Cold/Fire sorcicu moras je ovako graditi:
Fire Bolt -> 20
Fire Ball -> 20
Warmth -> 1
Fire Mastery -> 20
Static Field -> 1
Telekinesis -> 1
Teleport -> 1
Charget Bolt -> 1
Lightning -> 1
Chain Lightning -> 1
Energy Shiled -> 1
Ice Bolt - 20
Ice Blast - 1
Frost Nova - 1
Glacial Spike - 1
Blizzard - 1
Frozen Orb - 1
Cold Mastery - 20
Ukupno -> 113 skill points-a ti treba!
Ako nejdes ovim putem, prolazak kroz Hell težinu će ti biti jako jako težak. Dosta je oslabljena zbog tih pumpanja skillova drugim skillovima. Jednostavno previše toga moraš uzeti da bi ti magije mogle raditi dovoljan damage u Hellu.
Moja Sorcica je bila u v1.09 verziji ako se ne varam, a tada nije bilo pumpanja skillova pa je rasturala. Ovak, jako teško.
kaj velite na ovaj stapic? :D
http://img40.imagevenue.com/loc1089/...122_1089lo.jpg
Imam :P
Ako ne vjerujes, SS-am ti :P
ja sam ga sad nasel na jednom od mulea jos od kad sam igral sa paladinom, sad samo da sa nekricom dosegnem lvl 36 i gg... :D= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Odličan, ali nije bez mane, danas me zajebo jednom ali sam se izvukao. Naime, kada te netko udri, ima dosta veliku šansu da baca Bone Prison, ali bad je kaj tebe zarobi zajedno sa neprijateljom :D
Ostao sam u klinču sa onom bubom kaj pljuje zelje na tebe, dobro da nisam zapeo sa onim Venom Lordom ili sl. :D
imat cu to na umu, idem sad jos malo levelat... :)= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
baš za summonere, al ja nisam summoner :)
ja od 45. levela koristim white, može ga se koristit od 35. levela, al trebalo mi je još 10 dodatnih da nađem drugu runu koja mi je trebala...
btw, onaj tko kaže da ne treba imbueati kod charsi, nije vidio item kakav sam ja dobio, možda sutra uploadam, igram na drugom kompu pa mi se ne da...
ima li netko neki savjet ra runati armor, našao sam jedan dobar s 3 socketa, a konačno mi i strentgh dopušta da ga nosim, samo ne znam da li imam dovoljno dobre rune...
Ja gledam ostale likove i ispada da je Nekro najjači lik u igri :(
U editoru sam napravio Sorcicu, onak kao gore ali nisam stavio skillove koji se pumpaju na 20, već samo Orb, FireBall i 2 mastery-a na 20. Damage koji radi je minimalistički.
Fireball -> 500-600
Frozne Orb -> 200-300
... odprilike tako. Kada usporediš to sa mojim nekričem (1300-1400 i 1900-2000 damagea), protiv kojega nema toliko resistant kreatura, pa se namučim dok ubijem likove na Hell (od 3 do 10 Spirita po osobi), onda zaključiš da će ti sa Sorcicom biti pakao ubijati likove. Kaj moraš pol sata klat jedan faking minion!?
Od najjačeg lika, napravili su sranje. To je bio ogroman damage prije, ali od v1.10 su toliko pojačali monstere da Sorcica jednostavno nema više kaj raditi tamo.
Tak da ostajem kod svog Nekriča, lik je zvjer, samo mi oprema suxa. Imam dobar Wand i Head, ali ostalo suxa.
jao kak smo sad ja i mronki razvaljivali.Neg jel netko ima koji jaki predmet s 3 ili vise socketa,pa ga prodaje?I je kogo zna koje rune words?
Ma... moja editirana level 99 Sorcica sa 8000 lifea i mane, i spellovima koji rade 600 000 damagea ful lako prolazi kroz Hell :D Sram me priznati da sam i tako uspio poginuti jednom :P
E ozbiljno, to sam iz zajebancije igrao, želim s njom doć do uber tristrama. Ali pitam se kako će se Barbarian nositi sa Hell težinom.. svaki monster je na nešto imun što je idiotski. Trenutno sam level 38, započeo Nightmare.
bartuc mrzim te... sad kazes da taka sorcica radi mali dmg, a na takav build si mene poslao... :-x
(po 1 u charged bolt, telekineza, 1 static field, 1-2 warmth, 1 ice bolt, sve ostatalo 1 sto ide do frozen orb grane, i onda maxam cold mastery i frozen orb)