Slažem se.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Printable View
Slažem se.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
vidi vidi MBO ASUS RAMPAGE II EXTREME, Intel X58/ICH10R, DDR3, zvuk, 2xG-LAN, S-ATA, PCI-E, FW, s. 1366 ima AGP utor :bravo: sad samo ati izbaci 4870 X2 AGP i evo veselja :thumbs2:
pa pci ex je bolji od agp
sta ne?
ne u svemu,ali u globalu da(prvenstveno ako gledaš igre)= Citat =:
Izvorno postao soundmaster
Čekaj malo u codu je 1 i 2 za mijenjat oružija, 4 za specijane bombe, 5 za specijalne stvari i 6 za dobiveni radar i ostalo. Dvije tipke ti netrebaju za mijenjat oružije (niti jedna ako minjaš na kolutić miša) i broj tri je neiskorišten. Dovoljno je tipaka za sve samo se tebi ovo nesviđa, a zašto neznam. Meni je ovo zakon jer tipkovnice nikad nisu bile namjenjene igrama nego su usvojene ( nebi reć da su programeri imali izbora) i ovo je prva tipkovnica koja je samo za igre i meni izgleda pridobro i vjerujen da će biti zakon.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Opet malo zakasnio.
Svaka potreba rebindanja je gubljenje vremena. Čak su i gamepadi na PC-u postali automatizirani.
Ne pričamo samo o CoD-u, to je bio primjer kojih ti mogu nabrojati stotinu.
Kako ću promijeniti klasu u TF2, kad se mijenja s tipkom ",", a strana s tipkom ".". Hoću li za svaku igru podešavati njene kontrole?
Ako je tipkovnica usvojen dodatak, zašto rade igraći dodatak na njenoj okrljašenoj osnovi. Ako je toliko loša, ne bi je prilagođavali.
Kotačić se ne koristi za mijenjanje oružja jer je neprecizan i neodređen.
Ma da..kotačić je za mjenjanje oružja pod obavezno ( na logitechu je savršeno precizan) .Pritisak kotačića je obavezno promjenjen u punjenje oružja dok tipku forward preimenujem u use a tipku back u svjetilku ili bacanje bombi.Tipkovnica mi služi tek za hodanje ,skakanje tj. kretanje .Ima ona smanjena i više nego dovoljno tipki....meni je dovoljna 1/3 .Bitna mi je ergonomija koja je bolja nego na tipkovnici , svjetleće tipke , dimenzije ....a rekonfiguracija je 5 min "posla" .A stvarno izgleda kao nešto spešl...
neznam zasto svi izbjegavaju ... ali ja na mom mocnom misu od 50 kn mijenjam oruzja kotacicem i zacudo to se izvodi jako brzo i precizno....
Ti igraš singleplayer, pa ne možeš znati koliki je kotačić nedostatak.= Citat =:
Izvorno postao bezimeni
Na kotačiću ne možeš imati skok 1-3 već ideš po koracima 1-2-3 pri mijenjanju.
Svaki stisak tipke u kotačiću (ili bočne) mijenja poziciju miša, mjerenu u milimetarskom pokretu, no dovoljno velikom da izgubiš preciznost u trenutku.
Takva tipkovnica je definitivno manje funkcionalna od Tarantule, Illuminateda ili neke treće kvalitetne tipkovnice.
Nebih se složio...upravo zbog ergonomije i dimenzija je funkcionalnija od normalne tipkovnice. Evo i jedne slikice samog softvera...
http://img522.imageshack.us/img522/9...4600so3.th.jpg
Tipkovnica ima vlastitu memoriju u koju se mogu zapisati različiti profili za pojedine igre.Također ima i dolaziti će gotovi profili za najpopularnije igre.A mrežni igrači si lako stave izmjenu oružja na onaj mali đojstik te sa palcom brzo i super jednostavno mogu promjeniti 4 oružja a sa one dvije tipke pored još dodatna dva...ili mogu upotrjebiti neku sasvim desetu kombinaciju....to i je ljepota ove prve prave gemerske tipkovnice (osim WolfClaw-a ).
ste vi kad čuli za sharkoon keypad :?
ja ga imam
fakat je dobar :)
nekad je bio u linksu, sad ga nema :cry:
Bezimeni, zar prve?
Već deset godina pokušavaju izraditi gamersku tipkovnicu, no svaki pokušaj je bio promašen. Najdalje je došao Ideazon, no niti oni nisu pogodili bit.
Prve praveS.
Vjeruj, još jedan promašaj. Pričekaj i vidi, kad ne učiš na tuđim greškama.
Slažem se,nikad ne koristim kotačić,glupo mi je to s njim radit,stavo sam si tipku pored palca n aLachesisu za mijenjanje oružja.= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
http://www.sonynec-optiarc.com/company/index.html= Citat =:
Sony Optiarc Inc. (formerly Sony NEC Optiarc Inc.) is a subsidiary of Sony Corporation. The company's business is the design and manufacturing of optical disk drives, primarily for the OEM desktop and notebook PC markets.
The company was established on April 3, 2006 as a joint venture between Sony and NEC Corporation, each had share of 55% and 45% respectively. On September 11, 2008, it was announced that Sony will take over NEC's 45% share, making Optiarc wholly-owned subsidiary of Sony[2]. This took effect on December 5, 2008.
nema više NEC optike ?? damn..
Phenom 2 slabije verzije ipak pašu na socket AM2+ :pray: , dolaze oko 2 mjeseca !!!
http://www.fudzilla.com/index.php?op...11070&Itemid=1
pa to smo znali od prvog dana..
ionako su sve testove vrtili na AMD 790FX i 790GX pločama..
kakav je phenom II u odnosu na i7?
btw nece radit na am2, vec samo am2+ plocama? (imam asus n590 pa me zanima)
@MTF radili bi na AM2 samo da proizvođaći izbace bios update što čito sumnjam, nešto je Phenom 2 slabiji par % al izgleda gro jeftiniji pošto nemoraš kupovat ddr3 i x58, ali imaju i super oc potencijal.
@Gwin lol baš sam tuka nisam opće obraćao pažnju da su testirali i slabije verzije na današnjim čipsetima , još da bude poslje koji oko 1000 kn
Al neznam di sam čito da će samo ovi jači modeli bit na AM2+ socketu , a gledam i sam testove di su ocani sa 2.3 na 3.8 i neskontam lol
ali sve u svemu amd se vraca?
Da vraćam se :)= Citat =:
Izvorno postao MTF*
[quote=amd freak]Da vraćam se :)[/quote:12iy0d5q]= Citat =:
Izvorno postao "MTF*":12iy0d5q
Ja nisam nikada ni otišao....I sam planiram kupiti Phenoma II ...iz sadašnjeg kompa prebacim grafu a za sadašnji kupim 4350 i neki blu ray čitač ( npr. ovajS) i napravim si htcp .Ubijem dvije muhe jednim udarcom...napravim si jeftini a kvalitetni htcp i pređem na novu bržu platformu...Taman za izlazak Mafie II :D .
:shock: kad su prije pojeftinili. Kad sam zadnji put gledo bili su min. 1k kuna.
[quote=bezimeni]Ja nisam nikada ni otišao....I sam planiram kupiti Phenoma II ...iz sadašnjeg kompa prebacim grafu a za sadašnji kupim 4350 i neki blu ray čitač ( npr. ovajS) i napravim si htcp .Ubijem dvije muhe jednim udarcom...napravim si jeftini a kvalitetni htcp i pređem na novu bržu platformu...Taman za izlazak Mafie II :D .[/quote:3qmwbjwf]= Citat =:
Izvorno postao amd freak
:o
Zadnji put kada sam gledao,blue ray citac se nije mogao naci za ispod 1500 kn.
Nova ati serija grafičkih kartica -5XXX
HD 5450 -> 640 SP + 16 TMUs (1 master chip)
HD 5650 -> 1280 SP + 32 TMUs (1 master chip + 1 slave)
HD 5670 -> 1920 SP + 48 TMUs (1 master chip + 2 slaves)
HD 5850 -> 2560 SP + 64 TMUs (1 master chip + 3 slaves)
HD 5870 -> 3200 SP + 80 TMUs (1 master chip + 4 slaves)
Prelaze na potpuno novi koncept.Grafe će imati po jedan glavni procesor te po nekoliko pomoćnih o čijem će broju ovisiti i sama snaga grafe.Navodno će čipovi zbog svoje male površine biti jeftini za proizvodnju pa se može očekivati vrlo konkurentna cijena.Ponovno , navodno , će nova serija biti do 70% brža od sadašnje....sobzirom na promjenu kompletne arhitekture mogao bih u to i povjerovati.Meni je najzanimljivije u svemu kako će same igre znati iskoristiti takva multi gpu rješenja.I kaj nas čeka za 5 godina...grafa sa 20 procesora ?
http://www.imagesforme.com/out.php/i...870Concept.png
http://www.imagesforme.com/out.php/i...5000Series.png
di si izvuko ovo ??
djeluje impresivno kao ideja..
a osim toga, niš čudnog.. procesori imaju sve više jezgri.. zašto bi gpu bila iznimka..
djeluje jebeno, samo je pitanje kako ce igre iskoristavati sve te jezgre, vjerovatno ce trebati vremena da to srede
ha.. misliš onako kako su uspjeli posložit 4870X2 ??
guglaš i izbaci ti nekoliko takvih stranica ..klik
Možda je sve skupa djelo fotošopa...bumo vidli, meni izgleda uvjerljivo.A najviše me veseli , što će navodno sami čipovi biti mali površinom i jeftini za proizvodnju i to na novih 40nm.....tako da ni ove zvijeri nebi trebale biti skupe...uostalom na to smo i navikli od AMD-a .