-
Re: Modovi - Ponuda i Potražnja
Evo, puknuo sam ScreenShot svih modova koje koristim.
Na kraju nisam uzeo Stealt Overhaul pošto mu treba OBSE, a taj OBSE ne želim imati pošto sam se jednom opekao na njega. Također ne igram sa OOO. Ali modovi koje sam napucao su fakat fenomenalni :pray: Sve radi bez bada, sve izgleda lijepše nego ikada i sve je igrivije nego ikada :D
Evo SS-a:
http://img141.imageshack.us/img141/5367/modovirn3.jpg
Hvala Bozu na DarkUI-u, Elven mapi i Natural Faces. Fenomenalni modovi. Prije DarkUI sam korisio Darnified UI, ali on mi je sjebao fontove na zadnjoj instalaciji, tak da sam metnuo DarkUI i moram priznati da mi se sviđa :D
-
Ha ha, idem pržiti modove na CD i ispadne mi ovako :D
Bacite oko na ukupnu veličinu svih modova zajedno :rotfl: Vražja kolekcija :P
http://img7.imagevenue.com/loc677/th..._122_677lo.JPG
-
mozes li napravit torrent za skinit sve te modove
neda mi se trazit na netu sve jedan po jedan
-
Ja ti nemam FlatRate, tak da sam vrlo ograničen :D
-
= Citat =:
Izvorno postao fireblade_002
mozes li napravit torrent za skinit sve te modove
neda mi se trazit na netu sve jedan po jedan
Pogledaj možeš li TUSnaći linkove, a ako to zakaže uvijek možeš jednostavno googlati (Tessource se promjenio u Tesnexus pa ćeš njihove stvari vjerojatno morati potražiti na novoj stranici).
-
Evo za one koji ne znaju,izvrsna stranica za Oblivion modove.
http://thenexusforums.com/index.php?showforum=177
Btw,moja ukupna kolekcija Oblivion modova,to je nekih 4 gige.Sve skupa imam nekih 200 modova,većina skinutih sa gornje stranice.
EDIT:Mala pomoć potrebna.
Jel neko zna neke dobre modove koji dodaju Warcraft stvari u Oblivion?Npr,lich king item-i,i slično...
-
-
Imam taj,treba mi neki dobar armor.
-
ja rađe nabavim ekspanzije pa s njima igram nego sve te modove...većina ih treba jedan dobri patch :wink:
-
Nemoj... hereza je loša stvar.
-
Ovako trazim mod koji radi realniju kisu to jest kada stanem nad nesto sta je nadkriveno da kisa tamo ne pada sam tamo de je otvoreno , pa ak znate recite
-
u Morrowindu pretpostavljam? nema takvih modova...ekipa na bethsoft forumu je dugo raspravljala o tome i zaključili su da bi bilo potrebno napraviti hrpu malih ćelija (u odnosu na one koje trenutno postoje) i zatim vremenske uvjete ograničiti samo na pojedine prostore tako da primjerice nekakav šator bude izoliran od kiše dok oko njega pljušti međutim to u isto vrijeme povlači i činjenicu da bi se iznad dotičnog stvorio stup praznine u kojem ne bi ni bilo kiše..doduše možda se nešto i promijenilo od tad, ali sumnjam...
-
steta a ja se nado da ce biti :(
-
Ma,ko da ti je to važno.
Evo,ja na primjer,od tih 200-tinjak modova što sam poskidao,većina su armori i weaponi...
Onda,zna neko za neki dobar heavy armor u Oblivionu?
-
Je zna neko mod za kucu u nekom kineskom ili japanskom stilu ali ne preveliku(probo sam onaj neki kojima isles preveliko je)?
-
tražim oblivion modove za oružja i armore...najbolje da je to sve jedan mod sa hrpetinom weapova i armora ali i može pojedinačno ako je neki armor(ili weap) godlike lijep ili coolan
-
Hashashin armor :pray: :D
Must have za Stealth klasu. Da ti character nema prstenjak u igri, ljudi bi rekli: "Gle Altaira :shock:" :P
-
link bih molio
google je beskorisan
-
kaj nikad nisi cuo tesnexus
i krivo si upiso mod se zove
hashshashin armor
nadji ga na tesnexusu
-
^^
na to se treba regati i onda ti je jos brzina ako nisi premium 10 kbps...onak rapidshare ftw
-
Stvarno se sve srozalo od vremena kad se zvao Tessource - onda nije bilo problema sa brzinama. Modove isto tako možeš naći i na http://planetelderscrolls.gamespy.com/Skoja je zapravo i najveća stranica i ono, profesionalna je. Meni Rapidshare uopće više ne paše, sve nešto spore brzine kroz zadnji tjedan.
-
hvala ^^
ma meni je rapidshare konstanta 48 kbps sto mi je solidno za sve :D
-
O tome i pričam - prije sam tamo hvatao 200kb/s, tj. punu brzinu moje veze. Sada sve skresalo ako nisi premium.
-
-
Maloprije sam naso na tesnexusu neki reaper mod koji ti dodaje halju od Grim Reapera i oruzija za njega precool ko stvoreno za mene :pray: :pray:
-
Da,ali za to treba Shivering Isles.
Bolje uzmi samo Tda's Scythe mod.Dobiješ 4 jaka scythea,prelijepi su,uvjerljivo najbolji scythe mod za Oblivion.
Za armor i weapon,pa preporučam Armory of Conan (4 armor seta,i nekih 7 ili 8 oružja),Frostmourne sword, i Dragonbone (heavy) armor set (cijeli set ti zajedno daje 100% Fire resistance,malo je "godlike",ali opet...).
Također probajte Spartan equipment,njihov štit je zakon.
-
jel itko zna kako se zove ovaj mod 4LfDJziZ5Y8Ssto ova tu ima
-
igra li itko sa bartholm modom? mene cijeli dan drži na kompu, predobar mod. :D
ugl, je li itko prešao "siege of Sartholm" kvest? ja iz dana u dan primam naredbe da ubijem dvi vojske napadaca, i tako jedno 10 dana. di je kraj? :(
-
jel treba imat shivering isles ili koji drugi patch za to
-
Evo upravo skidam ovaj mod - DarkUI'd DarN -> http://planetelderscrolls.gamespy.com/V ... ent_page=3
Po onome što piše, izgleda da je riječ o najboljem UI modu ikada :pray: