Pa ja ti ne igram sa full distancom, iako mogu i ide dobro, ali ovako uštedom FPS-ova. ;)= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Imam 512 RAM-a. FPS? Nisam odavno pogleda, ali mislm da obično varira od 25-35, nisam siguran.
Printable View
Pa ja ti ne igram sa full distancom, iako mogu i ide dobro, ali ovako uštedom FPS-ova. ;)= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
Imam 512 RAM-a. FPS? Nisam odavno pogleda, ali mislm da obično varira od 25-35, nisam siguran.
:\ imam geforce 7600 GS, 2x512MB RAM... kad sam u spiljama il takvim nekim zatvorenim prostorima (kanalizacija utvrde...) bez problema sve vrtim na high... al kad izadem van u prirodu moram sve na min... pa ono... ak vam ista znaci :rotfl:
Default INI ti je smeće. Moraš ga malo tweakati. :D= Citat =:
Izvorno postao Ryujin
obicno kad se igra tweka izgleda dosta losije daj stavi neku sliku iz vana i ja imam neki guide kako se tweka sve zivo i mrtvo one sjene na travi gustocatrave i sl
erm... ke znaci twekati ... :oops: :oops:
i kakav default INI :?
twekanje ti je kad radis neke promjene u folderu u kojem su zapisane opcije iz neke igre vecinom mjenjas 0 u 1 to znaci da palis tu opciju koju nemozes upalit u optionsu igre uglavnom twekanjem postizes bolje performanse u igri a da ne gubis previse na vizualnoj kvaliteti= Citat =:
Izvorno postao Ryujin
Pa evo 2 slike, 1. je vannila Oblivion, a 2. modirana. Sami prosudite. Detalji su medium. Inače, slike prikazuju LOD.
http://img227.imageshack.us/img227/5775/vannilaww9.jpg
http://img208.imageshack.us/img208/7746/modru4.jpg
Trave slučajno nema na 2. slici :rotfl:
meni isto izgledaj kaj ti znaci ovo vanila= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
zasto ti teksture mislim tlo u daljini ovako lose izgleda
Vannila= nemodirana igra. ;)= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
To je što sam I htio pokazati. U vannili je LOD (to tlo u daljini) jadno, pa makar i igra na high.
znaci kad igru twekas izgleda isto a imas bolje performanse
pa vidio sam ja slike sa boljim daljnim teksturama
Hehe, vidio sam i ja, ali nemam 512Mb grafulju za vrtiti to. :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao Kiklop
mislim da cu ga ja onda moc igrat bez puno stekanja
ajde kaj si brijete nemozes igrat oblivion bez core2duo 6700 intela i 7900gt nvidijine grafulje a da stavis sve na high.. tvikanje je za papke. :D a vi kaj tvrdite da igrate na radeonki 9600xt koja je danas prakticki graf za ured nemojte da vam se ljudi smiju.
pogledaj malo na netu slike tweak-anog obliviona i "običnog"= Citat =:
Izvorno postao zlatko
S= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
kaj sig izgledaju isto jel?hehe
o cemu ti poricas 9600xt@ sasvim pristojno moze vrtit novije naslova na med izuzevsi oblivion koji tjera na low samo tako,a dark messiah je meni na default stavio sve na high,stoga grafa je jos uvjek dobra za gaming= Citat =:
Izvorno postao zlatko
= Citat =:
Izvorno postao zlatko
Ma daj čovječe.... ti mi zvučiš kao netko tko je kupio gotovu konfiguraciju i nema baš previše znanja o ovome. :?
apsolutno se slažem. I ne treba nikakav intel duo k*rac neg je ova konfa u mom sigu čist dovoljna da vrti oblivion. Moj frend ga vrti sa 2ghz procom, GF4 Ti4200 i 512mb. Jest da mu učitava čitavih pol sata ali radi(uz onaj oldblivion patch naravno)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Ovak, treba mi neki DOOOOOOOOOOOOOBAR .ini za oblivion, neki koji mi neće uništavat grafiku nego ju još malo poboljšat, a da mi ne skine 10000FPS-a
= Citat =:
Izvorno postao kikl0p
ne može
ja igram oblivion sa 256mb RAM-a
evo da vam kaze da s svojom konfom u sigu mogu igrati oblivion na low bez trzanja i sam sa 512mb jer sam tek nedavno nadogradio 512ram
Ja imam problem, kada inst. oblivion kaze Hardware Nepoznat, stavi na medium, a ja imam:
Athlon 3400+
2gb rama
7600gt 256 mb :?
stavi patch i drivere, to je meni sralo za jednu igru ali je patch pomogao= Citat =:
Izvorno postao Axl Rose
Ajd, drago mi je da jos uvijek netko tu posta, mozes li reci koji patch?
ovaj
http://files.filefront.com/Oblivion+v11 ... einfo.html
ps kiklop ajde uđi u imperial city :rotfl: :rotfl:
prije je u IC bio slajdsov a sad igram sa oldblivionom u gradu mi se vrti na 20FPS ali nakon 1h igranja valjda kad se RAM napuni igra postaje ne igriva= Citat =:
Izvorno postao Prince-Artas
ovak...neko mi je reko na sadasnjoj konfi da mogu igrat na 1024*780(kaj vec tak nesto)sa low...a to je bilo na konfi:ATI Radeon x300/x550 series(128mb ram)
512rama
3ghz
a ja dobivam jos 512 rama(1gb znaci)...i VGA PCI-E CLUB 3D, ATI Radeon X300 SE, , 256 MB, tv-out, DVI graficku karticu...sad...na kojoj konfiguraciji cu ja to moc pokrenut...molio bi da brojite od 800*600 resolucije...znam da je malo usrano no volim vise detalja...
erm,nece ti bas PREVISE pomoc.
mislim,rami oce,ali grafa ne.
800x600 medium,ako ugasiš travu...