kak misliš krivo vrijeme ?
Printable View
kak misliš krivo vrijeme ?
Vrijeme u Windowsima...
misliš onaj GMT ?
Datum ti mora biti točan, to je najbitnije. Sat ti je valjda već točan.
skinul sam novu verziju i sad dela
Odlično :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_3c340fd2.jpghttp://www.imagesforme.com/thumb/thumb_e0a19cb2.jpg
to je problem... logiram se i nakon par sekundi me izbaci uz ovaj error.... help plox? to je od danas a nista se nije promjenilo od jucer
nemogu instalirat niti jednu verziju MSN messengera! ak instaliram staru, kaže da trebam instalirat novu verziju, a novu nemogu instalirat jer kad odem na ofišl stranicu i krenem downloadat, prikaže mi se ova stranica na par sekundi
http://www.imagesforme.com/upload/e737c209.bmp
a nakon toga mi se prikaže "problem loading page" i piše "server not found".
probaj setup skinut sa nekog drugog sitea
E kako da smajlice sa staroga MSNa kopiram na novi.
Kopirao sam sve iz mape object store i neželi mi ih ocitati u MSNu :(
ma probao sam, ali svi samo linkaju na tu stranicu...= Citat =:
Izvorno postao flander
Od jučer imam potpuno isti problem. Ulogiram se, 2 sekunde mi je u msn-u i nakon toga frula, dođe error msg i mogu se frigat...= Citat =:
Izvorno postao KI KI
E frend je imao isti prblem al je prije par minuta ošo spavat pa ga nemogu pitati...
A mene zanima di se na Windows 7 nalaze smajlićiza MSN?
imam isti problem kao i outmind ali dok sam na stolnom pc-u... na laptopu nemam tih problema :S
al bih trebao to rijesiti da mogu normalno na pc-u radit
Ja još uvijek ne znam u čemu je stvar. Kompletan reinstall nije ništa proomijenio, abome neću zbog msn-a reinstaliravat winse.
slučajno sam pritisnuo neku kombinaciju tipki i jezik mi se u msnu prebacio na engleski, dakle y u z, nema slova s kvačicama i tako. vjerojatno je banalno, al kako da to sredim, po opcijama nema
edit:nije bitno alt + shift mi je trebalo
Kod bratica instaliram najnoviji WLM i logiram se i i nakon par sekundi me izbaci koda se nisam logiro :?
Zna ko u čem je stvar?
molim vas, nekako sam uspio installat novi msn na kojem ne mogu bit najnormalnije appear offline nego birat kome da prikazem da sam online i kome ne, u optionsima više nema da full lagano promjenim nick (nego mi sad forsa ime i prezime), i čak su i smajlici novi i full su retardirani!
kak da metnem neku stairju verziju msn-a? nebitno koju, samo da nije ova iz windows live essentials 2011...
pa zbriši tu i skini stariju verziju ? ne kužim da ti to nije palo na pamet :D
Jel vama svima radi msn? Meni odjednom danas neće konektati.
meni uredno dela
sigurno su sad lagano poceli se pripremat za novu verziju
Zašto su arhive tako male?(5mb)
Mogu kako to povećati jer mi se ne da imati 523 arhivnih fajlova.
ovako imam problem sa msnom, svaki link koji pošaljem bilo sa youtuba ili neznam net portala itd nije "plavi" neg se prebaci u boju fonta kakvim se dopisujem, tako da svaki link moram select/copy/paste a ne kao obićno samo klinem na link....ima ko kakvu ideju ?
ne znam, tako je meni i većini ljudi koje imam na msnu. i živcira
čul sam da je navodno zbog nekog virusa kaj je msn pobral i da je jedino riješenje update na novu verziju
Hej. Imam i ja problem s msnom. Upalim msn, odem na sign in i čim se ulogira odma piše Not responding i nemogu ništa osim ugasit msn... Skeniro sam kompjuter s kasperskijem i spajbotom, napravio meintens s tuneup utilities, popravljo msn, isprobo više različitih verzija i ništa ne pomaže... Jel' ima netko sličan problem ili zna riješiti?
"Račun je privremeno blokiran
Zašto vidite tu poruku?
Netko je možda upotrijebio vaš račun za slanje velikog broja bezvrijednih poruka ili je učinio nešto drugo što krši Uvjeti korištenja usluge Windows Live.
Što treba učiniti?
Obratite se podršci za korisnike. Postavit ćemo vam neka pitanja i pomoći vam u održavanju sigurnosti računa." - sa msn-ovog sajta.
Help :(
Valjda imam onaj virus sa salje poruke, i sa msn virus removerom ga nisam uspio maknut. Pa necu valjda novi acc morat radit :(
ima tko kakvu ideju, mogu im slat email, al bi me veselilo da se to drukcije moze rjesit :///
imam nekih link problema na msnu, moram sve copy pa paste u browser.
nisu mi plavi da samo kliknem na njih i gogo-am :(
any1?
Svima je tako
ffs
a pitam frenda i veli da njemu nije ._.