Don't worry :P
Printable View
Don't worry :P
Neznam da li je bilo, no ako nije mislim da cemo se svi vise manje poistovjetit :rotfl:
RHA71B_w ... r_embedded
Haha epic :rotfl: :pray:
Al inace, sve je istina kaj kazu u filmicu...
Jel'da :(
Em, nema LANa, em je podijeljen na tri dijela. Koje ce masne pare pokupit Blizzard za istu igru prodanu 3 puta.
Nadam se da ce bit neki Battle Chest al do tad ce online scena bit svi pro :(
čekaj malo, je li to istina da će 2. i 3. epizoda izaći 2010. odnosno 2011.? :shock: , bio sam pod dojmom da će biti kraći vremenski period između njih... :cry:
Ajde kod DoWII sam to nekak mogao prozvakat, volim warhammer jedno 5x vise nego starcraft ali zbog same reputacije starcrafta nisu si smjeli dopustit tako nesto.
Inace, onaj tko je MP oriented igrac njemu je manje vise svejedno, jer ce tak i tak dobit sve tri rase i moc bolesno usavrsit skill. Za mene, kojeg pak to previse ne dira, to pojedinacno izdavanje kampanja je malo trn u oku.
Tjesim se cinjenicom da je to ipak dvojka, uz sve stvari koje moraju ispunit nije jednostavno i radit kampanje za sve tri rase. Po njihovim pricanjima sama kampanja sa Terranima ce biti ogromna i to mi je dovoljna cinjenica da je igram kao i neku drugu strategiju sa dvije ili tri rase.
Ako ce biti 20 ili 30 misija, kako sam cuo, razgranatih na razne nacine, onda ce kampanja bit ok. Kad tu ubrojimo sve cinematice, scene i dogadjaje izmedju misija...dobivamo jednu epic igru, ono grand scale. A da ne pricam da su tu jos zergovi i prottosi.
Cinjenica je da smo ostali malo zakinuti sto nam nisu ponudili sve tri kamapnje odjednom ali mislim da cemo dobit jedno epsko iskustvo u igranju kampanje sa sve tri rase, pa makar se to rastegnulo na dvije godine. Jel priznajmo, i par dana prije nego dodje prottos kampanja (nadam se da je ona druga po redu, zaboravih sad) jos uvijek cemo igrati i SP, po neznam koji put...a o MP da i ne pricam.
@IGoR_2803:SNavodno ce biti takvi razmaci, al mozda bude kao pocetak 2010 i onda mozda zadnji kraj 2011 ili tako nes, uglavnom nadam se da ce ugurat sve unutar godinu dana po izlascima pojedinih djelova.
Jedan od boljih. :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
Posebno kad blizu početka kaže "Let's just pirate it, play LAN and wait for other campaigns".
He he, da. To i ono na kraju Hope someone will hack LAN into the game so we can play over Hamachi... (nadodajem: then when Battle Chest comes out we'll buy it)
Da, na to sam se pokidao... kao ono, tješi malu. :)
Imas pravo, mislim da se svi vise manje tako osjecamo. :D= Citat =:
Izvorno postao Teon
Kako zakinuti? Pa nebi sav sadržaj stao ni na 2 Dual Layer DVD-a, a osim toga to bi odužilo proizvodnju bez igre na tržištu još koju godinu...= Citat =:
Izvorno postao Aral
Još jedna informacija:
http://farm3.static.flickr.com/2450/...23ffac.jpg?v=0
Popularna Terranova jedinca "Wraith" se vraća u revijalnom tonu, odnosno samo u singleplayeru.
Ciljani razmaci su godina dana, međutim kako je krenulo to se može i odužiti.= Citat =:
Izvorno postao IGoR_2803
Napomena: prestali su na zerg i protoss kampanju gledati kao epizode - sad se više ekspanzijski posmatra, te dodaju i nove jedinice u taj skup i štovećne. Ajd nek im bude :P
Da, trenutno ima 30 misija Terranske kampanje, što je praktički jedno cjelokupno SC1 iskustvo + jedna mini protoss kampanja (za koju se ne zna broj misija, ali recimo da će ih biti 5). Ja osobno ne poznajem puno ljudi koji igru kupe zbog SP-a, ali svaka čast ako to stvarno radiš.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja cu SC2 kupovati kako dolazi, jer sumnjam da ću htjeti propustiti hype još 2-3 godine kako bi battlechest kupio :P
Za LAN se još nadam da će biti otključan logiranjem u battlenet :/
Ma nisam mislio doslovno zakinuto, ono u pocetku smo ocekivali sve 3 rase i kampanje al kad smo vidjeli kam je to sve krenulo sa razvojem vjerujem da se vecina nas iznenadila, u biti sam blizzard je vidio sta sve moze napraviti, zato je tak i ispalo. Danas nam je sasvim jasno zasto je to tako, ima to svoje lose strane, kao ekipa misli da zele zaradit pare i sl, valjda ima istina u tome al nije bitno, meni je vazno da se igram jedno dana kad to dodje. A igrat cu se...i to puno!
Nemam nis protiv toga, naprotiv, daj mi jednu bolesnu kampanju sa jednom rasom i ja sretan, svi znamo da ce biti ono...prestrasno nes :pray: Svaki put bi trazio takvu stvar, samo da dobijemo kvalitetnu kampanju i sl.
A inace, takav sam ja, kupit cu SC2 primarno zbog sp-a al nikad neznas, igrao sam sc1 u skirmishu i na lan partyima sa frendovima, to je bilo obavezno gradivo godinama i godinama. Mozda se pocnem i bavit mp-om ali samo onoliko koliko mi rl bude dopustao. Opcenito sam ja sp orijentiran igrac, LAN je meni max domet ;)
Pa rekao si "zakinuti" pa sam to tako i shvatio :D= Citat =:
Izvorno postao Aral
Isto tako, neznam što bi netko trebao misliti no Blizzard je bio veoma izričit po tom pitanju: kampanje prvenstveno djele zato jer toliko "epsku" priču mogu samo ispričati ako stave puno misija, a nemogu za sve tri rase stati npr. na 1 DVD a i kad bi se to sve dovršilo za jedan izdavački "šut", proizvodnja bi se odužila još oho-ho.
Kako misliš "LAN" ti je max domet? Pa LAN je multiplayer kao i Battle.Net, a osim toga u SC2 nema LAN-a... Rob Pardo je definitivno rekao "NE" svim ostalim opcijama.
E Reiko jel znas mozda (posto pratis), dal' ce kako dodaju ekspanzije, naravno dodavat i nove unite. Zanima me ukoliko ce bit novih unita za multiplayer, hocemo li mi morat kupovat svaku ekspanziju. Jer zbilja mi se ne da izdvajat nofce za sve tri igre ...
Ajd da je samo jedna eskpanzija...
Ili mozda bi im bilo dobro, da mi koji vec imamo prvi dio da nam u multiplayeru otkljucaju te unite. Ili pak ako nisu tako darezljivi, da mozemo npr. prek Steama kupit ekspanziju jeftinije no inace.
Naravno to se sve odnosi na to, jesu li ekspanzije stand alone ili ne. Nesto sam nacuo da ce bit stand alone
ma nek bude kako bude, samo da već jedno dođe... već mi je dosta ovih mrvica sa blizzardovog stola :D ... cca. jedno desetljeće se vraćam starcraftu i diablu s vremena na vrijeme, kao ni jednoj drugoj igri, i sada u tako kratkom periodu najave nastavke obje igre... :)
Kao što sam gore u postu napisao, doh, da imat će se nove jedinice. Pročitaj FAQ (http://www.starcraft2.com/faq.xml), ako mi opet ne vjeruješ :/= Citat =:
Izvorno postao Teon
Rečeno je da su za i za Warcraft3 htjeli 2 ekspanzije, ali nisu imali vremena i resursa, dok sada to imaju. I doh, imat ćeš isti sistem kao kod WC3 - ako kupiš ekspanziju igrat ćeš s ljudima koji su je kupili, ako ne kupiš igrat ćeš s ljudima koji nisu. Community će se podijeliti, ali uvijek će biti više onih SA ekspanzijom :/
I da, Steam LOL, davno je prestao biti "jeftin" i tako nešto nikad neće proć. Prvo Blizzardovi produkti nisu na steamu, a drugo ideja ubija smisao ekspanzije :/.
Početna priča je bila da će biti standalone (dok su još bile 3 "epizode"), ali se to ubrzo promjenilo u klasični oblik ekspanzije. Morat ćeš sve kupiti za puni užitak :)
Ah bezveze ... A ovo da ce bit uniti novi to sam znao, malo sam se krivo izrazio. Zanimalo me samo hocemo li morat bit u toku.
Uglavnom ako ce igrat bit na razini prvog, onda ocito kupujem, pa ce Reiko imat jos jednog studenta vise. (Naravno ako me prihvati) :D
Tko zaslužuje pomoć - pomoć će i dobiti :)
Analyst: StarCraft 2 On Track to Sell 4 Million
Smijesan mi je ovaj dio:
:rotfl:= Citat =:
Wedbush Morgan analyst Michael Pachter now predicts that StarCraft II will sell four million copies in its first few months of release.
Of course, the month of StarCraft II's release is now the real question.
Izgleda da je Starcraft 2 službeno odgođen za 2010. godinu... BattleNet?
http://forums.battle.net/thread.html?to ... sid=3000#0
Argh.
No neka , imam osjecaj da bi betlnet mogao valjati.
Ajde, barem se vraća Robert Clotworthy koji je posudio glas Jim Raynoru u Starcraftu 1 :)
čovječe, nisam nam moru ni tjedan dana i jučer mi frend javi ovo... why oh why? :sigh:
ako nista drugo barem imam vise vremena za kupiti novu konfu... :D
http://www.gosugamers.net/starcraft/...tlereport2.jpg
Battlereport #4 u rujnu. Potvrdila Xordiah.
http://www.gosugamers.net/starcraft/new ... -september
Starcraft 2 Poker set:
http://www.starcraft2.com/features/misc/pokerset.xmlS
:D
omg a bas sam mislio kupit ovaj http://www.dalgent.hr/katalog_detail.asp?id_sp=959
steta sto ovaj sc ima tako malo cipova:(
Bome nisam ni mislio da ce igra izaci prije 2010.
Jedino sto se nadam da ce ostaviti onaj dio prije misije kad se likovi obracaju direktno nama sa magistrate, cerebrate, executor itd.To mi je uvijek davalo neki dojam kao da sam tamo u sobi sa njima.
http://www.starcraft2.com/features/misc ... ations.xml
Death animacije su totalno kul. Za istu jedinicu postoje dva tri nacina na koji ce se raspast.
tu istu spiku rade i za D3 :D