Morat cu negdje ic vidit wotlk,iz znatizelje kad ga vec necu kupit,il u onu klošarsku igraonu de se vera,dora i ostala ekipa okupljaju ili do uragana :)
Printable View
Morat cu negdje ic vidit wotlk,iz znatizelje kad ga vec necu kupit,il u onu klošarsku igraonu de se vera,dora i ostala ekipa okupljaju ili do uragana :)
hehe dodi kod mene onda u sub :p
oce li doci neki novi serveri ?? tj. WOTLK serveri ?
čitaoi sam negde da će doć 2 nova wotlk servera ( 2 su se ugasila)
da ona dva nakon migracije rusa su se zatvorila Warsong i jos neki..
Instalacija je sweeeet, vrti se pričica od Arthasovog rođenja do Lich kinga, sve uz epsku glazbicu :)
Fora mi je što su na kutiji citirali Nietschea, na vanjskoj strani piše "If you stare long into the abyss...", a unutra "the abyss stares back at you."
(prisjetilo me dobri strai Baldur's Gate, ima isti citat na početku igre :) )
Mora li se nešto dodatno skidati nakon instalacije ili mogu igtati kad dodjem s posla??
samo instaliras igru i eventualno patcheve ako ih nemas
Jupi, imam sve, jucer sam zadnji skinuo, bit ce duga i zabavna noc danas
Heh, dobio sam neki ring u Utgarde Keepu koji je po kvaliteti na razini t5-t6.
Toliko o onome "neće biti prevelika razlika u itemima" :D
ja sam u s4/t6 gearu dosao na 80. u beti bez problema (hunter).. tako da je tocna tvrdnja da nije pre velika razlika
heh.. grupa ljudi na Stormscale realmu, uz naravno Athene-a koji je vec hitalo lvl 80... neznam kako al banovan je od GM-a danas oko 14 sati, jer je kako kazu nelegalno dosao do levela broj 80!
http://www.worldofathene.com/
Meni nikako nisu jasni ti tardovi koji moraju doć do najvišeg lvl-a unutar 24h od izlaska expanzije. Jbt uništiš si 95% užitka...
Kaj se tiče stanja itema, gledao sam malo po allakhazamu, i nisu itemi baš puno jači što se statsa i av-a tiče, ali dosta više povećavaju ap, mp5, resilliance i ostale stvari...
A gle, ako lik na 80.lv ima 20,000 HP, to znači da u prosjeku svaki level itemi daju +1000 HP. To nije mala razlika :)
http://www.xfire.com/cms/xf_race80/= Citat =:
Izvorno postao Outmind
zato tuljani jure na 80...
lol lokali su Ragnaros, server full i sad se nemrem logat
psm
lol svi realmi locked =) ... nego da cujemo dojmove ?
Aerie Peak is full= Citat =:
Izvorno postao lizard
position in queue: 540
estimated time: 21 minute
bog mater :shock:
...
Što se tiče WOTLK-a koliko sam ga stigo danas igrati, jako mi se sviđa, ako ništa drugo barem zbog odlične atmosfere. Krajolik je 2 klase iznad TBC-a: fjordovi, planine, ledenjaci, šume, skandinavski štih ftw. Muzika je također fora, lagano na frulici rastura dok iznad mrtvih tjelesa nadlijeću Valkyrie :)
Probao sam Utgarde Keep, sredili ga bez problema (doduše, bili smo ipak overgeared)... fora je doći do nekog bossa i ne imati pojma o načinu borbe :)
Igrao sam nekih 15 minuta sa Death Knightom. Par kvestova mi se čak i učinilo degutantnima za WoW :D Recimo, kad treba pobiti neko selo, onako farmeri u očaju se deru "nemoj me ubiti, imam petero djece, umrijeti će od gladi", a ovaj drugi doslovce sere u gaće od straha.
Al, ajd, ima i humora, pa u kvestu "Grand Theft Palomino" treba ukrasti konja da si ga zamjeniš uskoro za mounta :)
ja oso na Chromaggus, odmah na svog pally, vidim da mi treba preko 1500000 xpa napravim 1q u outlandu i dobijem ono oko 1000! htio sam nabiti barem 71lvl pa onda odem u Norhrend ali nema sanse! oso u Northrend napravim 4q i sada imam pola xp bara ^^
uglavnom ako se tko sjeca W3:FrozenThrone q kada odes sa Arhasom u Northrend i onda moras unistiti brodove, otprilike tamo pocnete!
prvi q award i dobijem item bolji nego sto je na meni! mrak!!!!
Green gear si imao ? GG
Sylvanas Locked...
2 Puta Cekao po 1000 queue...
po 60 min sam cekao!
A i jos da nadodam da su me ovi supci iz trgovine sjebali,narucio 4 komada za mene i frendove kad ja zaovem oni sve rasprodali...samo im 20 kom doslo! :shock: :shock:
Da, barem si dobio... ja ću čekati mjesec dana, vidjeti cijene i dostupnost, budu li cijene i dalje vrtoglave (400+ ćuna) odustati ću od kupovine (inače imam fetiš) kutije i platiti ću digital upgrade za koji su rekli da će do kraja mjeseca biti dostupan... inače neću nabavljati do prosinca, nema smisla, obaveze, a i želja da ne ispadnem glup pa ne bacim više novca nego što trebam baciti na ovo...
wotlk je 299 kuna :o
= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
isto tako dišem ^^
Not where i live... =/= Citat =:
Izvorno postao bango
Ja sam pribavio si samo cd-key za 250 kn u lokalnoj igraonici i sada polako pičim... Druid mi je na 71 levelu, jako sam zadovoljan, vrlo ugodna ekspanzija. No ipak, od projekta ne stignem previše igrati :D
Preporučam svima koji se znaju kontrolirati :)
znate kad fire mag krita 2 puta za redom pa dobije instant pryo, tak ja qvestam u flordovima onim, i dobijem taj proc, on traje šta ja znam 8 sec, tak ja tiskam "target nearest enemy" key da pogodim obližnjeg moba kad ono ally boomking prođe i ja ga skritam 5k , padne ko beba i onda ja još jadan bijah gankan pola sata kasnije od njih 10
da mi je bilo za vidit reakciju klinca koji igra tog nelfa hha, njubara
sta ponovno igras ? lijepo
nabavih guest pass da se odlučin oću igrati il ne, kad ono mi od jučer od 3 skida 4.5 gb patcha