-
Re: SLIKE AUTA OD FORUMASA PC-PLAYA
W3ky mene boli fakat kurac krasan vise. Ja sam patio sa onim kurcevim zakonom 2 probne godine, i ne mislim vise trpit. Ako mi kaze da izadem iz auta, necu, pisat cu zalbu, moze mi onda kurac pusit, ja mu auto necu niti predat niti cu ikoga cekat. Ja sad cekam da budem kreditno sposoban i definitivno razmisljam o octaviji RS 2.0TFSi. Ak oce prvo nek me ulovi :))
-
Sva sreca mene je to sranje zaobislo, ovak i onak sam uzeo 1.4 90ks, kud vise, za grad ok i ne trosi put, ko ce vec cuda tankat. Dobro pa imam plin ^^
E sad, problem je kod novih auta i novih masina, na famoznom downsizeingu, kaj ak ja hocu golfek 1.4 al gle vraga ima 170ks. Ili mozda skodu superb 1.8tsi sa 160ks. A ne daj boze oni mali pinkleci sa masinama od 1.0 do 1.4, svi ce imat opake turbake od oko 120 ks a trosit ce 6l onak xD
Znam samo da mi je iduci auto octavia rs, 200ks za 200k kuna i deri brate sve na cesti :pray:
-
Eto vidiš kako te zajebu s tim zakonima. Ja auto vlastiti nemam, niti mi je neka sila za njim. Parazitiram i ovako u roditeljskoj kući, pa mi ne treba još masnih izdataka registracije, servisiranja i kazni, za stvar koja mi uopće ne treba. Prave potrebe za autom nemam, niti ga želim zbog nekakvog preseravanja. Da bih rado imao auto, bih, ali treba biti realan.
-
To je istina, rega, tankanje i sve gluposti kostaju. Al ak se ima prilika uzet ja sam za, tak i tak sam vec jednom nogom u grob...ovaj braku i auto je stvar bez koje stvarno nemogu, pa sad vec zadnje dvije godine. Nije mi svejedno placat svaki mjesec soma i nesto kuna za kredu ali hej, poslije motora auti su mi najveca ljubav, spavao bi u njemu da treba ^^
Dobro da se nes uspara kad se vozim s motorom kad stignem pa ono, evri kuna kaunts :D
Plus, kad jos gledam starog da je u 2 godine promijenio dva nova auta, kupio staru liniju octavie, prodao i uzeo novu...ono, wtf? :shock:
-
Neznam di bi sa ovim pa cu tu staviti:
8_5gd5jNhMc
Gle ti ov cudo. Pa to piša snagu. Pa da to imam dušu bi mu iščupo, ao ne na ulici onda na karting stazi.
Pogle ti tu provalu snage. :pray: Koda ima mlazni motor.
-
još sam premlad da imam auto...ali fakat,kaj će ti u gradu neki bijesni auto...ja kada sam išao tramvajem kući iz škole,vidio frajera u nabrijanom BMW-om kako prolazi pokraj Porsche Carrere...pa kad ga je ovaj vidio u Porscheu...stari moj,idući stup je bio njegov....
-
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
8_5gd5jNhMc
Gle ti ov cudo. Pa to piša snagu. Pa da to imam dušu bi mu iščupo, ao ne na ulici onda na karting stazi.
Eh, s tim cudom se vec moze nesto konkretno radit. Steta kaj je golf :(
-
Ispred hotela Millenium u Opatiji je parkiran Porsche GT2... :cry:
Neka promocija, šta ja znam, zvijer od auta, a hostese do njega.... mmmmmm :oops:
-
Ma ekipa mi sjeda za vrat, kao joj daj mi auto za promociju ispred antunovica bla bla, mislim si ajde, necu ljude zezat, dao im kljuc od garaze pa nek izaberu kaj im pase. Znaci GT2 su uzeli...hm, nista, sutra sa R8 na moreno.
Pih
-
hehehehe...ma i ja volim te bijesne aute,ali kaj će mi to po gradu,jedino da se kurčim pokraj ovih koji voze Yuga! :D :D
-
I onda te napere yugo ili lanos. Aj se vise spustite sa tim smecima na zemlju. Fakat mi idu na kurac takvi likovi. Sa gustom gledam kad im daewoo lanos ili yugo uzmu mjeru. Nadalje to su balavci, ovi ljudi su ulozili trud i muku u svoj auto. O tome je cijela poanta street racing-a, a ne kupit ferrari i kurcit se okolo. Zadnji koji je tak dosao kod ine dok smo se tamo jos okupljali je otisao odma dalje jer ga nitko nije prihvatio. :))) To su auti za ljude sa velikim ego-om i nicim drugime. I da pricam o yugu koji ima 280ks ispod haube i lanosu koji ima 250ks ispod haube i koji mogu pratit S5 audi koji ima 400ks bez problema.
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
...kupio po starom zakonu, kad je s 20 postao stari vozač.
Novi zakon ga kači da je OPET do 24 godine mladi vozač...
OK, nisam u toku, kako sada to funkcionira? Ja sam položio prije 4 i pol godine, tada je taman došao onaj zakon za mlade vozače i vožnju nakon 23h... Bio sam mladi vozač do 20-e i zar sam sad opet mladi vozač ili ne? Jel netko onak, kvalitetno upoznat zakonima?
-
Ja jesam, i po novome su svi, ama bas svi vozaci do 24 godine mladi vozaci bez obzira na to koliko imas vozacku.
-
OK, hvala na potvrdi. Nego što to točno podrazumijeva? Samo ograničenje snage auta ili imamo još neke "kočnice" koje stari vozači nemaju? Smijemo voziti iza 23h? Jel ukinut zakon o 0 promila (pomaknut na 0,5)? I jel "moramo" voziti 10km/h ispod ograničenja na tabli?
-
Moraš vozit 10 km/h manje, ne smiješ piti i ne smiješ voziti ništa jače od 103 ks, ali smiješ kad god hoćeš :)
-
Ne, samo vrijedi ovo 105ks, tocnije 103ks, ovo sa km/h ti ne drzi pricu jer bi onda meni kazna bila veca za 10km/h tocnije 30km/h preko ogranicenja i dobio bi u tom slucaju 2000kn, 2 kaznena i 3 mjeseca bez dozvole.
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
Ne, samo vrijedi ovo 105ks, tocnije 103ks, ovo sa km/h ti ne drzi pricu jer bi onda meni kazna bila veca za 10km/h tocnije 30km/h preko ogranicenja i dobio bi u tom slucaju 2000kn, 2 kaznena i 3 mjeseca bez dozvole.
,
Istina, tak bi i meni onda bila veća. I 75Kw je 101ks koliko ja znam, ne 105.
Dakle što se tiče zakona:
0,0 promila
75Kw ograničenje snage
Iza 23 možemo normalno vozit (e da tog nema, jao, pobrao bi kazni više nego što si mogu zamislit)
-
Cool, hvala dečki na infou. Izašao sam i koraka sa zakonima :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Human m0nst3r
I onda te napere yugo ili lanos. Aj se vise spustite sa tim smecima na zemlju. Fakat mi idu na prozor takvi likovi. Sa gustom gledam kad im daewoo lanos ili yugo uzmu mjeru. Nadalje to su balavci, ovi ljudi su ulozili trud i muku u svoj auto. O tome je cijela poanta street racing-a, a ne kupit ferrari i kurcit se okolo. Zadnji koji je tak dosao kod ine dok smo se tamo jos okupljali je otisao odma dalje jer ga nitko nije prihvatio. :))) To su auti za ljude sa velikim ego-om i nicim drugime. I da pricam o yugu koji ima 280ks ispod haube i lanosu koji ima 250ks ispod haube i koji mogu pratit S5 audi koji ima 400ks bez problema.
Baš si frajer, nema šta!
Tko je tu spominjao neki SR ili nešto drugo? Ja da mogu kupio bi neki Porsche/Ferrari/Lambo jer su mi to strava auti. Pustimo sad SR sastrane, to je posebna kategorija, a BTW, kad netko ima para za recimo Porsche GT2/3 može ga dat još dodatno tunirat pa mu mogu gutati dim svi, ako ćemo već tako...
BTW2, ako ćemo već o SR-u ajmo grunut Ariel Atoma Compresor (+nitro) pa da vidimo ko je najjači, on vadi mast svim ovim Porscheima, Ferrariima i inima a košta masu manje, ima 2.0 motor i rade ga "neki tamo tipovi", za razliku od gore spomenutih...
-
Nemam nis protiv tuning ali radje ja sjednem u jedan lijepi rs nesto, m nesto, amg ili brabus nesto, alpina nesto, gti nesto, vrs nesto...i to je to ^^ Jednog dana kad kupim pravu krstaricu onda bum svog puga tjunirao i ispod haube i vizualno. Naravno, ostavit cu si plin pa ce on bit ko onaj audi A8 w12 kaj je bio na velesajmu, sa plinom :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
= Citat =:
Izvorno postao RIDER32
8_5gd5jNhMc
Eh, s tim cudom se vec moze nesto konkretno radit. Steta kaj je golf :(
Pa sta sto je Golf. Da nije golf nebi ni mogo biti to sto je :)
-
Ma sve to stoji. Samo kaj ja ne volim golf :D
-
= Citat =:
Izvorno postao W3DR4N
Kaj je to na slici, 318d.
Oni imaju 115-150 konja.
nije d nego i xD
318i :D
-
= Citat =:
Izvorno postao Aral
Nemam nis protiv tuning ali radje ja sjednem u jedan lijepi rs nesto, m nesto, amg ili brabus nesto, alpina nesto, gti nesto, vrs nesto...i to je to ^^ Jednog dana kad kupim pravu krstaricu onda bum svog puga tjunirao i ispod haube i vizualno. Naravno, ostavit cu si plin pa ce on bit ko onaj audi A8 w12 kaj je bio na velesajmu, sa plinom :D
jel nije to a6 bio?
i što se tiče zakona za mlade vozače... nemojte vozit brže od ograničenja i murja vas neće dirat. ko da oni znaju da si ti mladi vozač dok te ne zaustave. a ako voziš po ograničenju neće te ni zaustavljat.
-
Nije baš istina... Murja bez radara zaustavlja random. Ja sam se vozio 30 na skuteru i bila su 3 auta ispred mene pa je meni pokazao kuhaču. Mislim, uvijek valja voziti po propisima da budeš siguran, ali nije garancija :)
-
a jel tebe na skuteru mogu uopće slikat kolko ideš?
i da, ak su te bez radara zaustavili ni da si autom vozio 60 a ograničenje 50 ne mogu znat :)
-
Navodno ne, ali nisam isprobavao :D
Gle, ako je ograničenje 30, a ti voziš 60 skužit će :)
-
evo pingvine, isprobano, ne mogu te drotovi slikat kad si na skuteru. murja ti obično auto gađa u prednju tablicu. pošto je na skuterima nema, me mogu te uslikat(nema ravnih površina od kojih se zrake mogu odbit). a i ako skontaju da ideš prebrzo mogu te zaustavit i prcat zbog ostalih sitnica, tipa kaciga, ispravnost skutera, alkoholiziranost i tak to.
dakle, skuter svugdje moš vozit kolko ide :)
-
Ma da, sad s kitom leti... Ako murjaci skuže da baš prebrzo ideš pošalju te na tehnički, a ako nemaš elektronsku blokadu - jebo's ježa, lega :>
-
jbg, ja znam dosta ljudi koji lete sa skuterima policiji ispred nosa i nikad ih ne zaustavljaju nit zahebavaju.
ne znam jel to sam kod mene polcija takva il je to svuda....