kako to lvlanje u aoc-u ide brzo, a ja se u wowu mučim sa ovih zadnjih 8 lvla :shock:
sve više me mami ova igra. aj mi recite, vi koji igrate, sa kojom igrom bi mogli nać sličnosti što se tiče sistema borbe? jel ko jedi academy ili ko fable ili...?
Printable View
kako to lvlanje u aoc-u ide brzo, a ja se u wowu mučim sa ovih zadnjih 8 lvla :shock:
sve više me mami ova igra. aj mi recite, vi koji igrate, sa kojom igrom bi mogli nać sličnosti što se tiče sistema borbe? jel ko jedi academy ili ko fable ili...?
nisam znao da je wow kosta 350 kuna. samo sam predpostavljao dok sam pisao post
velite da vec ima cro guild sa 200+ clanova?
[quote=Empe Tri][quote="Karlo_from_Bjelovar":30jiaben]ona prepaid kratica, svugdje je 200 kn, i koliko ona uopce "traje"?[/quote]
2 mjeseca
[quote=Karlo_from_Bjelovar]gdje mogu naci bas sve cijene za placanje preko kreditne...[/quote]
[b]googlaj i imas oficial stranicu imas za uzet pretplatu od 1-3-6 mjeseci i brijem da je tamo najjeftinije[/b]S;)[/quote:30jiaben]
nisam nasao... mene konkretno zanimaju cijene za 3 i 6 mjeseci (ako bi se preko kartice, jelte)...
edit:
[url="http://community.ageofconan.com/wsp/conan/frontend.cgi?func=publish.show&table=CONTENT&func_ id=2421"]http://community.ageofconan.com/wsp/con ... nc_id=2421[/url]
nasao sam...
= Citat =:
Izvorno postao RIPtheREAPER
prvi dan kada je izasao AoC je vec bila guild sa gotovo 100 clanova(nights watch),oni su sada na battlescar serveru
Yep, fino napreduje, ako zanemarimo bugove. Trenutno se čeka rješavanje bugova sa izgradnjom grada te se onda bacamo na to.
Vodstvo je fino zapelo, kicka neaktivne / griefere itd. - za casual ljude se napravila guilda Adrenaline se zove ja mislim.
Za svakog ponešto :)
Zanima me jel AoC ima kakvu pretplatu i kolko
2 mjeseca 200kn
da fino napredujemo kikano je skoro ako smijem rec oko 100 ljudi i trenutno nas ima oko 200+
a bugovi s gradom su svi rijeseni i grdnja moze pocet ;)
imas pretplatu s kreditnom karticom/ pay pal i takve stvari za 1/*3/*6 mjeseci na njihovoj stranici i ispadne ti nesto jeftinije kad uzimas tamo ;)
A da "malo" ne pretjerujemo, onako samo "malo"?= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
po mojim citanjima tocno sto je napisano na forumu ovaj tip je napisao da je kikano 120 ljudi tako da sam ja gore rekao skoro 100 ljudi sad koliko on sere ili ne to je do njega... ja samo prepisujem :P
i da kaze da imamo 230 clanova... a mozda se i on zajebo pa je htjeo napisat 130 xD al kao sto reko prepisujem napisano :P
Koliki je broj ljudi koji su članovi in-game, ali ne i na forumu neznam, ali prema podacima sa foruma od 249 članova foruma, njih oko 130 ima ispod 10 postava na forumu, ako je čak i njih 30 koji su se tek pridružili pa zato imaju ispod 10 postova opet ostaje oko 100 neaktivnih ljudi, a k tome dodaj nemali broj ljudi koji je odustao od igranja AoC-a i tek onda dobiješ realniji broj članova.
da i to sto kazes... al cemo tek znat tocan broj kad prodje 1 mj igranja ko ce nastavit s kupnjom kartice a ko ne :D
i ja mislim da ce nas biti malo preko 100-130 ljudi
Meni je WoW mnogo bolji od AOC, jer sam u Wow lvl 70 i nemam vremena za leveling u AOC :)
ali grafika mi je malo bolje jer je više profesionalna
Trenutno, "deklariranih" članova klasom i imenom imamo 229 - što je i više nego dovoljno, no očekujem da se taj broj smanji. Neki će prestat igrat, neki će bit kickani jer su nabrijani klinci, a drugi zbog lošeg ponašanja ili ne zanimanja za guild poslove.
U prvom valu kickano je oko 120charova, što mainova, što altova (altova je bilo dosta više) i ovakav način "rada" će se nastaviti, sve trule jabuke bacit van i bok.
ja se nadam broju od 100 aktivnih igraca koju su spremni suradjivat i bit organizirani i to bi po meni bilo super :D
balkanci i organizacija :rotfl: :rotfl:
Baš zato takve kao ti ne uzimamo :rotfl: :rotfl: :rotfl:= Citat =:
Izvorno postao unknown
Eno ti SuZa srušila Illidana, na Balkanu nisu krivi balkanci sa organizacijom, već su krivi klinci koji se ne znaju organizirat. Ovako malo starija ekipa se vrlo, vrlo lako organizira.
= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Meni je idealno negdje oko 50 aktivnihSigrača u guildu, sve preko toga stvara masu ljudi koja se jedva napola može kontrolirati samo uvođenjem strogih pravila, što je i jedan od razloga zbog kojih sam se pokupio iz Night's Watch-a.
E, i?= Citat =:
Izvorno postao Dr. Kam
Prva organiziranost se tek vidi u PvP igri, gdje su "mobovi" dovoljno inteligentni da znaju napadati low-armor healera umjeto lika koji na sebi nosi jedno tristotinjak kila armora.
mi smo u wow-u imali 120 aktivnih clanova i svi su bili max lvl i dijelili smo se na 2 grupe koje su super funkcionirale sa 6 lidera itd...
tako da bi bilo dobro imat 100 aktivnih igraca 2 grupe i 4 recimo lidera al bi jedan bio GM i njih bi pet odlucivalo sta ce e radit a sta ne itd itd...
da ne ulazim previse u to... al ovdje je drugacije stvar jos su svi mali lvl pa cemo vidjet sta ce tek bit na max lvlu i mislim da ce se sve skoro promjenit kad bude vecina ljudi max lvl ;)
:friends:
[quote=ssalG]= Citat =:
Izvorno postao Empe Tri
Meni je idealno negdje oko 50 aktivnihSigrača u guildu, sve preko toga stvara masu ljudi koja se jedva napola može kontrolirati samo uvođenjem strogih pravila, što je i jedan od razloga zbog kojih sam se pokupio iz Night's Watch-a.
E, i?= Citat =:
Izvorno postao "Dr. Kam":1vhknmg9
Prva organiziranost se tek vidi u PvP igri, gdje su "mobovi" dovoljno inteligentni da znaju napadati low-armor healera umjeto lika koji na sebi nosi jedno tristotinjak kila armora.[/quote:1vhknmg9]
Kako volim kad je netko prepametan. Pa ajde majstore, kada je to toliko lagano i jednostavno, ti to napravi.
Kolko je samo balkan guildi / societya propalo, jedan uspije i to nije nikakav "podvig".
Hoćeš? Nemreš? Nisam ni mislio.
Iskreno, ljude je puno lakše "izmanipulirat" nego NPCove kada razmišljaš o onome što radiš. To mislim i dokazati u siegovima.
A kako tek ja volim kad je netko prepametan.= Citat =:
Kako volim kad je netko prepametan. Pa ajde majstore, kada je to toliko lagano i jednostavno, ti to napravi.
Niti sam rekao da je lagano niti sam rekao da jednostavno, već sam rekao da se prava organiziranost vidi tek u PvP igri, a ako ti za to treba dokaz uputio bih te na YouTube da pogledaš koliko je ta silna organiziranost koju je Nihilum skupio u PvE igri pomogla njima kada su se suočili sa PvP orijentiranim guildom.
Ako ti uspijehom i podvigom nazivaš kada netko pobjedi gomilu skripti, onda jest.= Citat =:
Kolko je samo balkan guildi / societya propalo, jedan uspije i to nije nikakav "podvig".
Ja nemrem vjerovat da ne postoji topic nigdje na forumu a da se nemre pobjec od WoW-asa. Pa jbmu dodes na AoC topic i 2/3 postova WoW ovo WoW ono, nije ko u WoW itd.
Dojadili ste i Bogu i Vragu vise s tom djecjom igricom , daj shvatite vise da AoC i bilo koja druga igra NEMA VEZE SA WOW. AoC pogotovo - tu nemozes povuc niti jednu paralelu - NITI JEDNU.
WoW je najpopularniji mmorpg, naravno da ce se usporedjivat s WoWom
Ma WOW je smeče igro 2 sata i zbrisao nije ni do koljena AOC-u.
Inaće sam lvl 36 Cimerin Guardian.
Zanima me ja sam sad na nekom PVE serveru dali se ja mogu prebacit na neki PVP server i kako ako može ako nemože nikom ništa.
Da, ali se nemora za svaku Božiju stvar u igri pitati "A jel ko u WoWu?".= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
Zasada nema načina, ali je najavljeno da će biti uvedeno.= Citat =:
Izvorno postao BINUX
evo koje zanima igra - jedan malo manje subjektivan osvrt:
http://www.yougamers.com/reviews/191...an_adventures/
mozda u nekim stvarima truncicu prekritican, ali to je u biti to
To sto je najpopularniji ne cini ga odmah i dobrom igrom i nekakvom bazom za usporedbe.= Citat =:
Izvorno postao axe_wild
WoW je popularan ne zbog toga sto je to dobra igra vec zato sto je Warcraft bio popularna strategija , ja sam siguran da ce Warhammer biti popularniji jer imaju bazu ljubitelja staru godinama jer je cijeli taj Lore stariji od PC igranja - Warhammer je BOARD game u originalu - cisto informacija za one koji su do jucer umjesto misa u ruci imali bocicu i dudicu te cine 90% populacije koja igra WoW.
Ako ti uspijehom i podvigom nazivaš kada netko pobjedi gomilu skripti, onda jest.[/quote:3ef1axsm]= Citat =:
Izvorno postao ssalG
Samim time što si rekao: "E, i?" si insinuirao da je jednostavno srušiti Illidana. Pogotov sa balkan guildom jel?
Ah, taj PvP lol, pa nije ništa dalje od PvEa, samim time što sam bio svojevremeno 11ti rankiran 2v2 u Blackout grpi pa mislim da sam kvalificiran pričati (rekao bi i rank12 preTBC, i x-realmova, ali to svi znamo da samo no-liferi mogu napravit, jel? :)). Pogotovo u WoWu, o kojem izgleda puno znaš, setups / classes pobjeđuju ako su igrači istog "skilla", ako igraju noobovi protiv nekih normalnih igrača, noobovi gube u većini slučajeva.
Nihilum se za taj turnir spremao, par tjedana, dok se taj PvP guild, o kojem, izgleda, isto puno znaš bavi od samog začetka guilda. Guild se naime zove Millenium, francuzi mislim.
Pa što radiš na gamerskom forumu, kada ti to nije "podvig"?= Citat =:
Ako ti uspijehom i podvigom nazivaš kada netko pobjedi gomilu skripti, onda jest.
To što si quitao NW, si quitao iz krivih razloga i pre, prerano. Igra nije vani ni mjesec dana, već su svima misli u oblacima. Meni fali manje od 2 lvla do 80, pa ne razmišljam o end-gameu, ne zato jer nisam zainteresiran, već jednostavno se ne zna hoće li trebati 50 ili 250 aktivnih ljudi za neku jaču guildu. Jedino što se zasad zna su PvP siegovi koji će bit 48 vs 48, te eto, ajde otuda 50 aktivnih ljudi. Al nije sve tu, grindanje resursa, pa treba campat zonu, ti dođi sa 50 ljudi, oni će se sletit sa 100 i zgazit vas ko mlade majmune.
Pa još ni instance ne rade pravilno, a svi pričaju o nekom mass PvPu, melee klase fulavaju comboe jer nije scripting dobro napravljen pa mašu ljudi po zraku, a frajer stoji ispred njih, balans u igri tek počinje tako da ćemo se svi malo strpit, nema ni questova dovoljno do lvla 80, već grindaš ko majmun svako malo neke blesave mobove itd. itd. - A svi pričaju o nekom end-gameu...
Mislim "zna" se i o drugim aspektima igre, no to su sve uglavnom zasad nagađanja, koje devsi mogu promijeniti svaki čas te staviti nešto drugo. Već se sad neš šuška da će siegovi brzo pretvarati za više ljudi. Samo jedan primjer, se sjećate onih "titula" koje su trebali charovi imat? Commander, Lord itd... di je to sad? Nema, maknulo se - nešto nije bilo u redu. Zato je bolje pričekat do poslije ljeta pa onda pričat o nečemu nego ovako iz vedra neba pod rebra.
"E, i?" je značilo koga boli k*rac što su oni srušili Illidana.= Citat =:
Samim time što si rekao: "E, i?" si insinuirao da je jednostavno srušiti Illidana. Pogotov sa balkan guildom jel?
Zapravo sam više govorio o odnosu težine između PvP i PvE igre općenito, nego specifično o WoW-u, njega sam uzeo za primjer jer sam znao da si ga ti igrao.= Citat =:
Ah, taj PvP lol, pa nije ništa dalje od PvEa, samim time što sam bio svojevremeno 11ti rankiran 2v2 u Blackout grpi pa mislim da sam kvalificiran pričati (rekao bi i rank12 preTBC, i x-realmova, ali to svi znamo da samo no-liferi mogu napravit, jel? ). Pogotovo u WoWu, o kojem izgleda puno znaš, setups / classes pobjeđuju ako su igrači istog "skilla", ako igraju noobovi protiv nekih normalnih igrača, noobovi gube u većini slučajeva.
Nihilum se za taj turnir spremao, par tjedana, dok se taj PvP guild, o kojem, izgleda, isto puno znaš bavi od samog začetka guilda. Guild se naime zove Millenium, francuzi mislim.
Pa suprotno "uvaženom" mišljenju većina ljudi igra igre da bi se zabavila, a ne da napravile "velike podvige" kao što je srušiti Illidana.= Citat =:
Pa što radiš na gamerskom forumu, kada ti to nije "podvig"?
To što si quitao NW, si quitao iz krivih razloga i pre, prerano.
A stroga pravila sam naveo kao jedan od razlogaSzbog kojih sam otišao iz Night's Watch.
E još da oni nisu obećali sve to od samog početka, možda bi tvoje riječi imale i neku težinu.= Citat =:
Igra nije vani ni mjesec dana....nego ovako iz vedra neba pod rebra.
Ja neznam za tebe, ali meni je pomalo čudo da igra koja baca težište na PvP pravi PvP dobija kroz patch.
Govorite o WoW-u?= Citat =:
Izvorno postao ssalG
WoW je počeo kao isključvo PvE igra...