one piece nisu i sajt im je nešto u k.... posljednih sat vremena= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Printable View
one piece nisu i sajt im je nešto u k.... posljednih sat vremena= Citat =:
Izvorno postao SrgDark
Trenutno sam na Dragon Ball Z i napokon sam završio Frieza sagu. Koliko je fight trajao htio sam povratiti :(
Nego, evo jedan lijepi video :)
Damn straight, nigga.= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Tek skužio sada što je HOTD, čini se predobro :S, moram pogledati!
kad ce k-on vise?
Kad ga netko subba. Coalguys su u posjetu Japanu, a ostali subberi su mnogo spori.
Pogledao epizodu 5 HotD! Epic win, najbolja epizoda dosad. :pray:
Scena s vodenim topom je lolpwned, Hirano je badass, reunion ftw. Ovaj omjer akcije i komedije mi savršeno paše. :3
nije predo rekao, izasla nova epka kejona
A vrijedi spomenuti da su izašli i nove K-On!! OP i ED singlice, te prvi dio OST-a. :3
Also, nova epizoda Amagami SS.
Double post nyaa~!
Kao što sam i mislio, nova epizoda K-On!! je bila zakon. <3
RoMIO and Julietsu!S :)
Mnogo, mnogo lulz scena ovaj puta... Nego, zanima me tko je seiyuu vlasiku onog cafea, podsjeća me na Kimidori-sana iz Haruhi-chan~
Other than that, preview... What the hell. :pray:
Vidi ovo vrijedi i za hotd, lol
6 Characters Who Show Up in Every Zombie Movie
http://www.cracked.com/article/164_6-ch ... bie-movie/
da, super je bila epizoda= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Posto vidjoh da se ovdje spominjao Avatar: The last airbender (iako davno), kontam da i ja prozborim koju u vezi toga :).
Odgledao sve 3 sezone skoro pa u komadu i sad mi krivo sto sam uopste poceo samo zato sto hocu jos :(.
Nekako mi Aangova ekipa bi draga srcu :oops:
Jos davno su mi ljudi govorili da pogledam i ja nikako da se nakanim al' eto (ne)srecom mi prahnu zelja.
Eh da...taman ja odgledam ovo i citam da prave nastavak "The Legend of Korra" gdje ce najvjerovatnije svi ovi likovi biti mrtvi...jeb'ga =|
Ajde konačno se skida novi Shippuuden te novi K-On, pogledat ću sve u komadu :)
Pogledao epizodu 6 Gunslinger Girl.
Bar neću sada ispaliti na živce dok ne saznam koje je značenje sladoleda na Piazza di Spagna. >_>
Double post nyaa~
Pročitao sada da je Kouta Hirano uz Drifterse pred koji tjedan počeo izdavati i novu mangu...
Pouzdam se u autora Hellsinga, ali totalno nemam pojma što očekivati od ovoga. :)= Citat =:
Bishounen de Meitantei de Doesu
http://cdn.myanimelist.net/images/manga/1/33543l.jpg
Synopsis: The story of Hirano's new manga centers around a handsome ophthalmologist who investigates a murder in Tokyo in the first half of the 20th century.
Ja upravo pogledao 1. epizodu Tokyo Magnitude, čini se super, javim dojmove nakon što pogledam cijeli.
Već vidim da će se bazirati na snažnoj emocionalnoj temi.
Pogledao 6. epizodu Amagami SS... DAT BELLY BUTTON.
Pace je još uvijek čudan pošto se opet skače sa "nismo baš najbolji prijatelji" na fetiš glavnog lika koji uključuje ljubljenje random dijela tijela, no sve u svemu fora epizoda. Cliffhanger na kraju je ispao totalno zakon.
Izašla je nova epizoda Mitsudomoe! :3
Double post nyaa~
Hot damn, izgleda da će otakui uskoro izgubiti svoj "Raison d'être"! :O
A ni ja nisam presretan... ;_;
Other than that, pogledao epizodu 6 Mitsudomoe, mnogo lulz.
Pogledao Amagami SS 6
Ovog puta je belly button! Gdje će li ljubit slijedećU?
Izašla je nova epizoda Seitokai Yakuindomo! :3
HotD je vani, ček it aut.
Pogledao ga.Nastavak sa puno smijeha i sisa i guzica xD.Takashiju se digo na Busujimu xD.Na kraju ono malo lijepog ubijanja zombija ima :D.= Citat =:
Izvorno postao Aral
Neznam dal mogu izdržat ja ovo od tjedna do tjedna novi nastavak :(.
Da, ova epizoda je bila drugačija od ostalih xD
Pogledao epizodu 5 Asobi ni Iku yo!
... S druge strane, definitivno nisam trebao vidjeti onog filmskog direktora, kao ni Kioa u Erisinom odijelu. >_>
Priča je i dalje randomnes, akcija je i dalje fora, AssistDroids su i dalje awesome.
Ohoh gledati Seitokai i HotD.
Double post nyaa~
Pogledao i HotD... Moar fanservice!
http://forum.crotaku.hr/mysmiliesvb/mysmilie_597.gif
Napaljene pijane žene... :)
S druge strane, Hirano je i dalje najmegakulzakon lik ikad. :3
Najava sljedeće epizode također izgleda mnogo fora~
Zadnja me epizoda Mitsudomoe nekako razočarala... dio sa Hitohom i egzorcizmom je bio urnebesan, ali sve je ostalo tako-tako.
Setokai je pak svakom epizodom sve bolji i svaki puta uspije izvući neke nove fore. Zadnja je epizoda epic. :)
So like, izašao je prvi B Gata H Kei DVD... Ukratko:
Onak, makli su one demone, da bi ispod njih vidjeli... 2 milimetra bliže "zonama interesa" i nakon toga cenzuru od strane miksera/posude/telefona/vešmašine/nečeg što se tu, eto tako usput našlo. :)= Citat =:
Yo dawg, we put censors in your censors so you can censor while your censored.
Other than that, izašla je i nova epizoda Seikimatsu Occult Gakuin~
Pogledao i ja HotD.
Hirano je car. Sve bolje od boljeg..
Cujem da treba da izadje Hellsing OVA ovih dana. Is it true?
Nove epizode HOTD-a i Fairy taila su kul, baš me zanima sljedeći arc u FT-u
Da, trebala bi izaći uskoro... Ali nitko ne zna kad točno. :I= Citat =:
Izvorno postao System
Ja pročitao sada novi chapter K-On! mange... Lulz, nakon tri godine konačno su predstavleni Yuini roditelji. :)
... A to, uz hrpu grljenja i koječeg, stvarno ostavlja filing da se priči bliži kraj~ :(
aha, al ja sam se prepao da više nećemo vidjet erzu
huh, kako mi je pao kamen sa srca :)
Erzu? :?
Fairy Tail, Predatore. :)
Oh lolz, da. >_>
Kad mamlaz ne piše velika slova, zabrijao sam da je neka bogtepitajkoja riječ. >_>
Nisam ni na trenutak sumnjao u Natsuovu sposobnost da se šakama izbavi iz bilo koje nevolje :D= Citat =:
Izvorno postao hansi
Inače, sada sam nabasao na vijest da je Funimaton otkupio licencu za Hellsing od Geneona, tako da tokom sljedeće godine možemo očekivati OVA V-VII sa eng. dubbom. :3
Ako promjene voice actore ili bilokaj drugo zaseru, jebat ću im isusakristaalahanenormalnogretajnog. :))))))))))
Crispin Freeman ftw!