Pa svaki lik može jungleati, samo je sa nekima dosta teže nego sa drugima, ali ima likova koji idu iz zajebancije junleati sa Ashe, Annie, Sorakom, itd.
Printable View
Pa svaki lik može jungleati, samo je sa nekima dosta teže nego sa drugima, ali ima likova koji idu iz zajebancije junleati sa Ashe, Annie, Sorakom, itd.
slazem se= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
also, talon je nevjero-fakin jatno uber champ.
Dobar je Talon, samo nekako dosta često umirem s njim, nema nikakav escape mehanizam i dosta je squishy.
Talon je OP. Mana costovi su mu ništavni, harass predobar, i permaslow damagebuff passive mu je ultrakoristan. Bio bi balansiran da nema apslutno bogovski harassment s noževima.
Apsolutno nikakvih problema nisam imao s nijednim protivničkim Talonom otkad je izašao. Nije nimalo OP u usporedbi s nekim poput npr. Poppy.
Talonov ultimate je super low cd escape i engage mehanizam.
Na NA dolazi updejt, uspio sam s 1350 past na 1246 ELO tak da sad nedobim bronze medalju :(
Tih 2.5 sekundi stealtha je meni gotovo sasvim ništavno. Može pomoć jedino ako se nalaziš u jungleu i imaš dostupan Flash.
a 40% movement speed bonusa ?
Talon je po meni poprilično no brainer assasin.Teamfight ide nekako ovako: E>R>W>Q i flash out jer ne možeš ništa poslje toga osim krepati, dosta dosadno koliko god on učinkovit bio :I
inb4 jungle exile.
hrpa idiota ce pogledati onaj mutavi champ spotlight i odma ici forest cim skupe onaj lantern.
Nije forest, već jungle.
Odlično zgleda, sviđa mi se mobilnost i kombiniranje skillova s passiveom, mislim da kupujem naslijepo.
http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Riven
Ima nenormalno velike AD ratiose na svim abilityima, čak i na passiveu :)
ja san to davno odlucio :P= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
isuse kako ce ovo isusovati na midu, vise od kate. 0cost spellovi. idu sa ADom.
armor pene i bok, vise nije potrebno. za closanje distance izmedu sebe i nekog, uglavnoom range, protivnika ima 1 i 3 skill te flash na raspolaganju. doslovno ce jesti sve zivo... malo mu nabiti lifesteala i bok. ggnore.
insta-buy heroj tbh.
jos samo da skupim preko 6300 IPa xD
Morat će je nerdati, nadam ste da ste svjesni toga :wink:
opet nece je reworkati. ovakav skillsetup je jedan od bolje smisljenih od strane riota.
no jos uvijek osjecam da u igri ima premalo CCa, ko recimo atropos u doti (pol nepriajteljskog tima sjebes solo, a cjeli ako iams i par itema :D), no dobro napreduju prema tome.
i ako ste skuzili, samo tiskaju 6300 IP charove u zadnje vrijeme, i svi su, kako oni to nazivaju, bruiseri ili esesini. valjda ce izdati nesto tipa munda il garena il alistara (tenky support) uskoro.
http://i417.photobucket.com/albums/p...915-185706.png
2. igra, 15 kill streak imo. Sviđa mi se igra. :D
Poslije ovog patcha danas igra mi je postala neigriva, užasni lag spikeovi i fps dropovi. Vidim po forumima da nisam jedini, ali se svejedno dosad nije javio nijedan admin. GG Riot.
EDIT: O vidi vraga, riješio sam problem. Samo treba u task manageru LoLclient staviti na Low priority, što inače igra automatski radi, ali očito da su zajebali nešto.
I da, Riot mi je poklonio Kayle i Judgment skin zbog +1200 ELO, jebeno :D
Lagg? Ja nemam lagg.
nemoj black cleaver rushati. ne ispalti se.= Citat =:
Izvorno postao Carp
brutalizer->beserker->vamp scept->infinity->embelem of valor->black cl->starks->youmoos->stagod
also boots+brutalizer prije 15min marka su obavezni.
else your doing it wrong
@duke da, men isto, mislio sam da je do mene posto nisam 4 dana restarto pc, al i nakon restarta je isto sranje...
When you start a game do this:= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
Task Manager -> Processes
In there find LoLClient.exe and change it's priority to Low.
Čak mi se čini da mi se igra bolje vrti s ovim mini fixom nego prije patcha :D
btw, Kayle mi se sviđa, makar je blago UP. Moram probat ovaj build (http://leaguecraft.com/strategies/guide ... sses.xhtml), čini mi se najboljim izborom.
Trebat ce mi još par dana dok shvatim šta si ti tu rekao sad. :D= Citat =:
Izvorno postao Lord Ragnarok
ovi alggspikovi su uzas. sve gore i gore je.
sad je trenutno, barem meni neigrivo..
Odi u task manager i stavi lol na low priority.Nekima je pomoglo pa probaj.
igra se freeza usred partije. nemrem alt tabati ni nsita. restart je onda jedina opcija
E to mi se dogodilo jednom čak i nakon ovog stavljanja clienta na low priority. Valjda bude neki hotfix uskoro.
Kaj ne radi normalno? Jer mi se naeda onda pokretat uopće :/
a ima puno spikova u pingu i fps dropova bez nekog razloga. ovisi kolko te to jebe, moze ti biti igrivo, slabo igrivo il neigrivo
Terminated.
Ja sam odigrao 3 gamea zaredom bez ikakvih spikeova fps dropova ili cega god, nisam stavljao nikakavh low pirority niti ista.
= Citat =:
Izvorno postao Frost Commander