<3= Citat =:
Izvorno postao Maja
Printable View
<3= Citat =:
Izvorno postao Maja
Hej, samo te upozoravam. Poznajuć tebe i tvoj ukus za muškarce... ^^= Citat =:
Izvorno postao Maja
Ha...ha...
e.e
Ne znaš ti ništa.
e.e
You win this round
e.e
Danas sam spoznao da PR3DAT0R ima zakon radno okruženje.
Ima male monitore.
A pa da,nema vise smartass na wallu:)
I je li bila uopste^^
sad ima kyukimononfwe4wt2352356, u posebnoj kawaii ediciji sa jos vise emocija. ah, kad bi svi shvatali tu emotivnost jednog djecjeg animea.
I dubinu price u kojoj tri odrasla muskarca siluju devetogodisnje dijete.
Oh,zasto moram biti tako ogranicen i slijep na umjetnost?
Oh mene oh
jebiga brate, nismo dorasli.
Sign. Bolji od svih ostalih.= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Samo zato jer niste igrali tricu <3
Igrao tricu. Lame. :thumbs1:
Nisam ju samo igrao. Imam Collectors edition doma i valjda sam recenzent koji je tom čudesu od igre dao najvišu ocjenu :oops:
Uzeo novu dvd przilicu,tastaturu i misa....privikavam se jos na misa uglavnom all is well
Spoznala sam da je meni jako dosadno u životu.
Da postoje dobre sanse da sredinom februara odem na Jamajku.
Fak jea,nek je i ovaj facebook necemu posluzio.
Što si prema ljudima bolji to su oni gori prema tebi.
A ja budala pa stalno dobar. :bravo: Ja.
Da imam jos ucenja pun k****
A ja bi igrao Mass Effect 2 :(
Završio Mass Effect 2, sada dok sam bio bolestan, bolje ne može, sada se mogu koncetrirati na učenje i obaveze. :D
Da sam napokon doma i da je lijep osjećaj udisati zrak.
Nije to zrak mirko
Nije to mirko
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/ ... anala.html
Ovo me živo zanima kaj budu izmislili.
Već vidim:
Glazbeni kanal - nema to kod nas budućnosti
RTL - 6-7 sata serije koje se budu vrtile u petlji + reklame
Kapital - oglasi i par sati nezanimljivog i razvodnjenog trkeljanja...
Jel to došlo takvo doba da televizija nema kaj pametno ponuditi ili je sve vrijedno pažnje na internetu?
Spoznala sam da ću ipak morati kod doktora slijedeći tj... Mislim da sam si shebala ligamente u nozi:/ :(
Jučer sam spoznao da nije pametno ulijetati u šutku u kojoj su svi veći/teži/luđi od tebe, al opet bez toga šutka nije šutka :D
Danas sam spoznao da ako ću praviti sve od obsidiana onda bi bilo bolje da se pripremim za rane ambusheve, prokleti bili
Spoznala sam da me xarabas uvijek nađe na Facebooku, iako sam sakrivena. Damn you.
Novi glazbeni kanal uz CMC nema smisla. Naša muzika je toliko jadna da joj je i jedan kanal previše. Eventualno ako će puštat samo klasike koje se ne vidi baš često na CMC-u, ali to dobro dođe samo kao još jedan tematski kanal za kabelsku, ne za nacionalne mreže. Tko zna, možda taj Autor d.o.o. ima nešto drugo na pameti.= Citat =:
Izvorno postao Wishmaster
RTL 2 još možda, na njemu su mi serije gledljivije nego na Novoj, ali Zabava nikako. Isto vrijedi i za ove ostale kanale zabave gdje bi imali Simona maratone i ostale negledljive trešove.
Zasto je Silja evoluirao a Pluton nije?
Gledam neki crtic i malo mi bizarno kad Miki i Silja setaju Plutona.
Disney je zlo.