jebeni maloki, napisao post sekundu ispred mene pa sam ispo picka
kurac sisa dinamo 8)
CCCC
Printable View
jebeni maloki, napisao post sekundu ispred mene pa sam ispo picka
kurac sisa dinamo 8)
CCCC
ide kurac picka dinamo
Pričekaj da dođeš na taj stadij kad moraš raditi grafičke analize podataka.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Excel 2k10 je samo našminkana sponzoruša u usporedbi s radišnom domaćicom 2k3 :(
Možda može sve što i 2k3 (vjerojatno i može), ali mi se zbilja ne traže nekakvi skriveni optionsi i alternativne metode da napravim nešto što u 2k3 sredim s double clickom.
(da, da, trebao sam reći office malo prije, a ne samo word :D )
krivo si kvoto areliale
Grammar Naziji.
Vjerojatno najgora vrsta ljudi na internetu.
Mrzim,jebeno,mnogo,jako,uber hladne wc skoljke.....agonija.
Pa nabaci papira po dasci i gg.
Bolje nego tople, a da ti nisi uzrok tome.
http://www.alternativa-za-vas.com/im...trofit-new.jpg
Bičam po ovome. Kad sam vidio da mi je mama donijela, dobio sam grozne flashbackove na prije kojih 3 godine. To je nešto najgore što se može popiti (kapanjem u vodi, ovako u cijelosti je nemoguće zamisliti), gorozota, strava, smrt.
Čak je toliko loše, da su izmišljene kapsule u koje ukapaš to. Onda ih progutaš i to ti se rastopi u želucu, sve samo da ne trebaš to okusiti.
Ja sam danas to uzeo greškom bez kapsule u ~2 sata, još do sada imam grozan okus u ustima i pokvaren okus hrane.
Bičam po retardiranom novinaru koji piše članke na HRT stranici.
= Citat =:
Srbijanski MUP tako poziva sve one koji nemaju ulaznice da ni ne dolaze očekujući da će u Beogradu, večeras - dobiti ulaznicu.
= Citat =:
Iako je bilo najavljeno da se neće raditi zabrana ulaska u zemlju na granici sa Srbijom, čini se da je taktika - promijenjena
= Citat =:
Sigurnosne mjere na beogradskim ulicama - dosad su neviđene kad je riječ o nekom sportskom događaju
Mislim ono... pola teksta je ovako napisano sa - na random mjestima. :/= Citat =:
Mediji prenose da su navijači iz Hrvatske bili - bez ulaznica za utakmicu
Ma nije ih potrebno ni spominjati više, 97 posto ih je retardirano i UZ TO imaju jadne urednike koji puštaju da svašt prolazi i još im nadopunjuju članke.
^= Citat =:
Izvorno postao croat1gamer
Coincidentally, upravo čitam članak o pisanju crtica u hrvatskom jeziku (hvala Pingu na linkovima) :D= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Bičam po rukometu, i ekipi na Facebooku koja siluje statusa tipa "ubi Srbina", "komunjare na vlasti ne poduzimaju ništa protiv četnika", "Drinu treba pregaziti, Srbiju zapaliti" i sl.
"Navijači" ko "navijači". Ona zajebancija od Gitka, čini se, zapravo nije bila zajebancija nego dokumentarac :s
Opet Kiwi spama forum :S
C!
Pao sam jedan faking predmet u ovom semestru od 4 koja još imam na studiju, što znači da ću morati upisivati iduću godinu samo radi jednog predmeta :(
Nemate socijalne rokove?
Šta je to?
Dodatni rokovi u četvrtom ili petom mjesecu za zimski semestar i još jedan rok u devetom mjesecu za ispite iz ljetnog roka?
A to, ne, imamo samo 3 ispitna roka po godini. I uostalom ništa mi to ne bi značilo kad ne mogu ni izaći na ispit. Bar kod nas je potrebno da se kroz kolokvije sakupi određeni broj bodova koji ti omogućuje da izađeš na ispit.
O_O kod nas ako prodjes sve kolokvije ni ne trebas ic na ispit.
D'oh. Krnja bolonja. Zar nije I kolokvij + II kolokvij = ocjena u index? A ako padneš jedan od ta dva onda imaš one jan/feb i maj/juni rokove?
Ma nemam pojma, bolonja je svuda drukčija. Kod nas imaš 3 roka za ispite, prije toga moraš sakupit 40 od max 70 bodova kroz kolokvije ili projektne zadatke, zadaće, što već stave, ili 35 bodova (što je 50% od tih 70), ali onda možeš dobit samo 2 ako je manje od 40. Možeš i sa 30 na ispit, ali onda moraš riješit 100% da bi ga prošao. Ako ne prođeš na ispitu imaš još 2 roka, a ako zasereš kolokvije ili nešto, to više ne možeš popravit nego odmah padaš predmet. Znam, retardirano.
Dobrodošao u klub "fali 1 ECTS, sad moraš upisati istu godinu opet"
Jebate led, ja bi zapalio fax da mi to kažu.
Nisam bila daleko od te ideje ;)
Tak je meni :D= Citat =:
Izvorno postao Dania