Meni su svi COD-ovi na veteranu odlicni,bas si prisiljen da ides mic po mic ma kav skill imao... Black ops mi nekako najtezi bio.= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Printable View
Meni su svi COD-ovi na veteranu odlicni,bas si prisiljen da ides mic po mic ma kav skill imao... Black ops mi nekako najtezi bio.= Citat =:
Braid, Machinarium, Mount and Blade
Ma namučio sam se na nekim misijama da to nije normalno. Ona kad moraš snajpat mortar timove, ošamario bih tko je to smislio, negdje 40 švaba moraš sredit u 3 minute, i ako ne skineš čim se pojave pogodit će te.
I nije toliko kad naucis odakle se pojavljuju. Ja sam imao jeben save na HILL 400 misiji,ono moram vratiti 2 bombe i skinuti dvojicu u sekundi :) Ili u Black ops-u ona misija po krovovima i kad proletis kroz krov,sletis potrbuske na pod te moras pistoljem skinut metar likova prije nego onaj bijeli kombi pregazi jednog... Majke mi slow motion sam razvio dok ono nisam presao :)= Citat =:
Jelda da je dobar. :)= Citat =:
Izvorno postao BigBongman
Meni je to jedini igriv H&S uz Diablo. Postoji i nastavak, samo što ga još nisam isprobao.
Igra je baš epik.
Sad sam baš uzeo Artifact. I jel..znaš šta se desilo(da ne spojlam ostalima).
Nego da te pitam, kolko otprilike traje igra, tj. koliko je meni još ostalo?
Igra ti traje kojih 10-ak sati.
Počeo sa Fable 3. Sve na minimum, 1280x800, ali bitno da ide. Već sam zaboravio kako je to biti sretan ako uopće pokreneš igru :D
Kakva ti je konfa? Da vidim jel mi se uopće isplati to pokretati.
Fable 3 je smeće tak da ti se ne isplati.
Dobri stari CoD4,i uvatilo me da zaigram AoE III i Cossacks 2..Jao dobri li su
Assassin's creed 2. Nekako mi se cini šlampavo optimizirana. Koje god detalje stavija u odredjenim dijelovima ce mi fps past na 20-25.
gta iv po 4. put,ovaj put ju namjeravam proc do kraja,bas sam se uzivio :D
Ponavljam fallout 3
Fallout: New Vegas
Samo sad sa svim dlcovima :D= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Takoder.= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
Assassin's Creed Brotherhood, Bulletstorm, Crysis2, DoWII: Retribution, Dragon Age II, JustCause2, Need for Speed Hot Pursuit, SHIFT2, Star Wars The Force Unleashed II, StarcraftII, The WitcherII, GTA4 sa ekspanzijama, Civ5.
Svi DLC-ovi bi me koštali 30€. Čekam sniženje :)= Citat =:
Izvorno postao Tsumetai Ryujin
ಠ_ಠ= Citat =:
Izvorno postao Aral
Ja sam odavno prestao biti iznenaden na sta sve Aral moze igrati.[right:1csys9cj]I njegovu placu.[/right:1csys9cj]
"Imat instalirane piratske kopije na kompu" ne znači igrat.
Sve se igra, svaka igra po pola sata. To je još malo, danas je u pripremi još tri četiri naslova, a kad dođe Deus Ex onda nastupa samo to i niš drugo.
Meni je problem igrati dvije igre istovremeno, kamoli više.
A i ono, igre koštaju, jel :eyebrows:
Ma ovo sad samo isprobavam zbog konfe ^^
Banat ću te do 22.12.2012.
fix'd= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Brijem da je mislio baš na 22. Valjda.
= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
I ja ga igrao , bez DLC-ova nekih 12-13 sati u zadnjih mjesec dana.I cijelo si vrijeme mislim kak sam se zasitio gaminga , kak više nemam volje .Onda upalio Crysis 2 i vidim da je sa mnom sve u redu .Volja za igranjem je i dalje tu.I onda deinstalirao to dosadno govno od Vegasa .
Hejteru.