Lošiji album od većine njihovih, ali bolji od Venus Dooma. Tekstovi su malo oslabili, budući da su prošli bili genijalni što se tiče ljubavnog raspoloženja i slično, bar što se mene tiče. :D
Inače, meni najdraže pjesme: Katherine Wheel
Dying Song
Scared to Death
Ode to Solitude
07-04-2010, 13:23
Anarion.Umarth
Re: Koji album sada slusate(ako slusate ijedan : )
= Citat =:
Izvorno postao skitkid
mirzino jato - šećer i med
jedan od ako ne i najbolji album ex-yu. jedino mu paraf - zastave može konkurirati. :thumbs2:
07-04-2010, 17:42
Death By Sexy
Vjerojatno najinteresantniji album proizašao iz češke tvornice grinda od ekipe zaslužne za imena kao što su Jig-Ai, Ahumado Granujo, Anal Garland, Psychotic Despair itd.
Mid tempo grind album s math riffovima, a tematika je droga u svim oblicima i pojavama, koristenje iste, dozivljaji, osobna iskustva i sl al u grindcore okruzenju.
Tak da, ZAJEBAN album za slusanje :)
08-04-2010, 13:47
Sonic_Moronic
Vjerojatno najinteresantniji album proizašao iz češke tvornice grinda od ekipe zaslužne za imena kao što su Jig-Ai, Ahumado Granujo, Anal Garland, Psychotic Despair itd.
Mid tempo grind album s math riffovima, a tematika je droga u svim oblicima i pojavama, koristenje iste, dozivljaji, osobna iskustva i sl al u grindcore okruzenju.
Tak da, ZAJEBAN album za slusanje :)
Sehr Gut je ovo. :thumbs2:
08-04-2010, 20:25
Feanor
Predivan, opuštajući album. Radi se o Hip-Hopu sa velikim Soul Jazz utjecajem, sve je odlično pogođeno, možda imam novog kandidata za najbolji album 2009. Preporučujem svima.
Napokon je i to vani. Vele da je prvi od ukupno 3 konceptualna albuma koja će izdati i ovako na prvo slušanje mogu reći da je zadržao prepoznatljivu "mračnu" atmosferu prijašnjih albuma i vjerujem da će nakon par slušanja sjesti kako spada.
10-04-2010, 16:59
Cthulhu
Trazim nesto poput Cana......jel postoji takvo nesto?
10-04-2010, 17:40
Anarion.Umarth
Protocol Harum-Protocol Harum ili Quicksilver Messenger Service-Quicksilver Messenger Service.
Također Embryo-Opal, Pere Ubu- The Modern Dance, Gong-Flying Teapot i tako dalje...
10-04-2010, 17:42
Kid A
Da nije mozda Procol Harum pre? :)
Inace slusao sam sve to osim Gonga...kakav je?
10-04-2010, 17:46
Anarion.Umarth
Žestoki instrumentalni stoner rock iz Nizozemske. Svi ljubitelji žanra će definitivno uživati u ovome. Promo videoSdečki tu nekaj pričaju o sebi live snimak
11-04-2010, 14:12
Raz
Chuck and the Hulas - All Good Pirates Go to Hawaii