počinjem one piece po 5 puta :D
Printable View
počinjem one piece po 5 puta :D
Završio Toaru Kagaku no Railgun! OMG OMG OMG!
J.C. Staff svakako zna napraviti bombastičan ending... Iako, hmhm, nisam znao da je Railgun mecha anime? :)
Dajem animeu totalno subjektivnu i previsoku ocjenu 9/10, pošto obožavam setting i likove. Animacija je također odlično odrađena... Išlo bi i na desetku da je bilo više ovakvih kulnih, većih story arcova. Nadam se da će uskoro doći druga sezona ovoga, ili pak Indexa.
Sad bi postao hrpu awsum gifova ali bi me neki ljudi zadavili. :@
Evo ipak jedan:
http://i620.photobucket.com/albums/tt28 ... d64227.gif
Damn, Misaka je ponekad totalno... gar? :)
OK Predatore, linkuj gifove od sada.
Dosta mi je strepnja da svaki put kad ti vidim post znam da me čeka ~5MB za skidati i gušiti vezu. Nemoj više.
E da, novi Legend of Koizumi. Primijetite nagovještaje novih likova na kraju. :)
Mao, ocekivali, ali i dalje vgg.
Eh, i ona duga. :)
Baš gledam... isse, Bush sa cipelom na jastuku. :pray: :))))))
edit: pogledao. Epicness. Pitam se dali će i papa igrat mahjong. :)))))
Ane, premoćno, preepski, premoćno :pray: :pray:
E da mi je vidjeti reakciju stvarnog Koizumija. :)
Inače, dovršio Railgun i neizmjerno je bolji od Indexa u svom području, ali oba boluju od nefokusirane priče samo što ovaj prvi ima razvijenije i općenito smješnije likove pa su interesantniji. Iako, ako moram birati, želim 2. sezonu Indexa čisto zbog potencijala... da ni ne spominjem kako likovi iz Railguna praktički uopće nisi oni isti iz Indexa po radnji (ono, gdje su klonovi?).
Pogledao 11 epizodu Ookamikakushi... stvarno sam očekivao nešto više od ovog animea, da bi se na kraju svelo na ovo:
Šteta, anime je imalo potencijala, no napravili su preko pojednostavljenu priču (što bi prošlo da su bar likovi bili zanimljivi ili da bar ima kakvih preokreta) i zapakirali kraj sa 'that-random-villain-who-wants-to-destroy-the-world'. I kako pobogu kraj priče ako je bila 'the end' epizoda? Pretpostavljam da će zadnja biti neki fanservice. :(= Citat =:
Is it just me or did they decide to base the ending around an old episode of scoobydo?
i mean sure like 3 randomers got shot, but i was just waiting for Sakaki to say
"AND I WOULD HAVE GOTTEN AWAY WITH IT TOO IF IT WASN'T FOR YOU MEDDLING KIDS!"
Ryukishi... I'm dissapoint. Vidi se da je ovo napravio čisto zbog potražnje, pošto su Umineko i Higurashi jedne od najčitanijih i najbolje ocjenjenih visual novela.
Tsubasa :pray:
Preprepredobra anima... jedva sam ceko sad da dodjem kuc pa da nastavim gledat, inace na 3. epizodi sam.. poceo sam i Eureka Seven al to cu nastavit gledat dok odgledam tsubasu :D
Pogledao zadnju epizodu Railguna a time i cijeli Railgun. Epizoda je bila EPIC :pray: Koji fakin fajtovi, nemrem vjerovat, plus još ona pjesma u pozadini.
Fakin cliffhanger na kraju zadnje epke FMA:B. Opet je preletjela kao da traje 5 minuta. :)
Dojam? I was like...
http://secondthoughts.typepad.com/ph...21/jawdrop.gif
Naročito kada je Hoenheim napravio kuglu/zatvor (scrap that... planinu) u sekundi... epic. :o
Daj raz jebi se, sad je i ja moram pogledati a trebao bih ići spavati, a neću da čekam do proklete srijede argh
Pogledao sam epizodu, jedini komentar je
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUU
Sad trebam čekati tjedan dana za nastavak :(
Jedan popis i komentari s kojima bi se složio. :)
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_dc6096b7.jpg
Dobar popis, gledao sam 90% koji su gore, sviđa mi se odma prvi stupac, sjetili se stavit totalno legendarnog Kaiji-a.
Ccc Arby, nisi informiran. :)= Citat =:
Izvorno postao Arbiter of Change
Jesi li na kraju zadnje epizode primjetio sat u Kiyaminoj bolničkoj sobi? Datum na satu je 9. kolovoza... Sisters arc počinje 10. kolovoza, a Touma upoznaje jednu od njih tek 20. kolovoza. :3
Kul, novi Koizumi, čekiram malo kasnije. Inače, izašao je i novi Vampire Bund.
To bi kao trebalo opravdati Misakin zaokret od 180 stupnjeva po pitanju osobnosti kad su klonovi u pitanju i prihvaćanja toga, posebno kad vidimo kakva je u Railgunu? Weak plot is weak. :)
Hmhm, kakvo prihvaćanje toga? U animeu [Indexu]Ssu to lagano iskomplicirali zbog fokusa priče na Toumu, ali u originalu taj arc počinje s time da Misaka ide naokolo i uništava postrojenja za izradu klonova... Ma uglavnom, problem je s animeima što se fokusiraju na ovog ili onog lika pa radnja ispada isprekidana, za lakše praćenje radnnje treba čekirati mange, ili pak light novele...
Enihau, pogledao Koizumija, lulz... Je li itko skontao Kip Slobode u Washingtonu? :)
Naišao na zanimljive reviewe... sa Indexovim se u potpunosti slažem, a nadam se da ću i sa Railgunom pošto je ocjena skočila sa 31% na 80%.
A Certain Magical Index
A Certain Scientific Railgun
Ako vam je stalo malo do parodije, comedya te slice of lifea, bacite oko na ovo, ja svakako budem;
Genshiken
http://lookpic.com/i/636/YaLhXdBn.jpeg
Genshiken 1st season
Genshiken 2nd season
Op, zadnja je epizoda Sora no Woto vani. Pitam se dali će na kraju netko poginut (na početku ustvari).
Završava požureno kao što se i moglo predvidjeti.
@Aral:
Urnebesno je koliko ta slika Genshikena nema veze sa samim animeom. :)
Razočaran sam... šteta, imalo je potencijala. :(
Izgleda da su jedini winter animeji koji su uspjeli zadržat prvotnu kvalitetu Durarara, Hanamaru i eventualno Baka to Test. Ostalo je sve meh. (Ok... i Nodame Cantabile vjerojatno, no nebi znao pošto ne gledam).
= Citat =:
Warner Brothers Hoping To Develop Movie Adaptation Of ‘Bleach’
Warner Brothers is already in the business of adapting Japanese manga into live-action feature films having acquired the rights to Katsuhiro Otomo’s cherished Akira, and possibly even hiring the Hughes Brothers to direct (Read: The Hughes Brothers To Direct Two-Part Live-Action ‘Akira’ Movie). But the studio isn’t stopping there; it’s being reported that WB is currently working to obtain the rights to Bleach.
Peter Segal and Michael Ewing will produce the title along with Viz Media, who released the books in English in the United States. Segal has directed quite a few well-known movies in the completely opposite comedy genre, such as Tommy Boy, Adam Sandler’s Anger Management, 50 First Dates, and The Longest Yard, as well as the recent Steve Carell remake of Get Smart. Segal will not be directing this film, however, he is simply producing.
In keeping up with Warner Bros., DreamWorks also has a live-action manga adaptation of Ghost in the Shell currently in the works.
lq slike najnovijeg one piece chaptera
PS. NAKON SEDAM GODINA SE POJAVIO PONOVNO MOJ NAJOMILJENIJI LIK!!!! :cry: :pray: :pray:
Završio i ja Sora no Woto... Do scene kad se pojavila Rio sve mi je bilo dobro, scene s prepričavanjem legende i Amazing Grace su me se jako dojmile, a onda... Bleh. RUSH RUSH RUSH. I toliko o drugoj sezoni. Nečem. I Rio se udala. Nečem. :(
I iako je lijepo što se je vratila u tvrđavu, cijela priča oko njenog povratka je totalno blesava.
Ocjena... Neznam. Funny moeblob animejima obično dajem 8/10, ali ovo je ipak nešto više od toga...
Meni je on bio najbolji poslje ace-a. Ali posto je ace umro... :(= Citat =:
lq slike najnovijeg one piece chaptera
PS. NAKON SEDAM GODINA SE POJAVIO PONOVNO MOJ NAJOMILJENIJI LIK!!!! :cry: :pray: :pray:
Bit ce ok chapter, ali cini mi se da nece biti borbe, barem koliko sam vidio po spoilerima.
= Citat =:
Izvorno postao Kalhant
si vidio shanks spasio coby-a
Yep, ne bi se cudio da coby jednog dana postane admiral.
http://forum.onemanga.com/showthread.php?t=71271
tu imas prevedeni tekst i link za raw