Quad procesor, 4 GB radne memorije te grafička s minimalno 1GB memorije.= Citat =:
Izvorno postao Mirogamemasta
Nemojte očekivati čuda - razlike jedva oku vidljive, a nekako sumnjam da se isplati žrtvovati perfomanse zbog takve nadogradnje.
Printable View
Quad procesor, 4 GB radne memorije te grafička s minimalno 1GB memorije.= Citat =:
Nemojte očekivati čuda - razlike jedva oku vidljive, a nekako sumnjam da se isplati žrtvovati perfomanse zbog takve nadogradnje.
Oh, HR texture su vani, ajde da i to probamo.
Nisu to naše teksture, to su ti HD teksture. :D
Treba imati više od nihovih recommended specs-a. (Barem su tako rekli na steamu.)= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Netko je napravio HD mod za Whiterun pa se osjetilo trzanje. Ako treba radije dodam još rama, pa da glatko ide nego da igram sa trzanjem. Nema druge nego instalirati pa vidjeti...= Citat =:
Windows 7/Vista/XP PC (32 or 64 bit)
Processor: Quad-core Intel or AMD CPU
4GB System RAM
6GB free HDD space
DirectX 9.0c compatible NVIDIA or AMD ATI video card with 1GB of RAM (Nvidia GeForce GTX 260 or higher; ATI Radeon 4890 or higher).
DirectX compatible sound card
Internet access for Steam activation
Našao sam usporedbu. Negdje se vidi razlika, a negdje ne.
http://hothardware.com/News/Bethesda-La ... -Textures/
A opet, pošto razlika sigurno nije prevelika, nemoraš se zezat oko toga :)
ništa drastično... teksture su malo oštrije, i to se primjeti samo u nekim situacijama, recimo ovaj link, na zgradi se najviše vidi razlika...
nedovoljno da bi se osobno zajebavao s time... a i performance hit treba uzeti u obzir...
Meni je grafika u Skyrimu sasvim dovoljna. Ne patim od toga da ne smijem vidjeti piksel i rubove između poligona, a osim toga, u zadnje vrijeme mi i ovako FPS pada.
Nakon instaliranog Hi res packa, mogu reći da je udar na performanse minimalan - 4 FPS open world; 6 FPS Solitude.
..ak' je bilo sorkač.
Znam, mislio sam na HR - High Resolution ;)= Citat =:
Stavio, leti i dalje, texture su na nekim mjestima bolje al ono, jedva vidljivo.
Average Playtime Of Skyrim PC Players Is 75 Hours
Imam 88 sati, a pretpostavljam da sam tek obavio 1/3 onoga što sam htio preći.... sa prvim likom.
The Skar! It's alive! :)
Neka izbacuju ovakve dodatke svako mjesec ili dva i Skyrim će trajat kao WoW! S puno većom kvalitetom!
Po ovome Skyrim je tek u beta fazi. Pa pogledajte koliko su oni toga mogli ubaciti u igru, a nisu. Čekaju oni DLC pa da opet mogu uzimati lovu......
Ummm, spears.
Spears.
Spears.
Nisam htio gledat i slušat kad je neka pederska muzika, pa mi objasnite kaj bi to trebalo bit?
Vidio sam samo scenu s kopljem.
Stišaj muziku i pogledaj.
Developeri uzeli tjedan slobodan i svatko je dodao nešto u Skyrim. Todd Howard pokazuje neke od boljih eksperimenata i narod se nada da će neke od tih izdati kao DLC ili besplatno.= Citat =:
Nisam htio gledat i slušat kad je neka pederska muzika, pa mi objasnite kaj bi to trebalo bit?
creation kit ce to rjesit cini mi se
OK. Ali to ne objašnjava zašto su pustili onakvu muziku, kad već imaju ovu.
Bh7ZwWmZY90
Pa zato što već imaju takvu.
Zar ne vidiš da su htjeli probati nešto novo, nešto divlje...
Pjesma je zakon, hejteri jedni!
Skyrim Dominates The 15th Annual Interactive Achievement Awards
G-O-T-Y.... Fuck Yeah! :rambo:
Kako je ta igra precijenjena :(
Nije.
Skoro sve stvari u videu bi bile odličan dodatak igri, stvarno bi to trebali izdati kao nekakav DLC...
+ pecto.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Doslo pun k modova. Koji bi modovi najbolje dosli da poboljsaju malo gameplay? Znaci vezano za companione,spellove,combat i tak. Ne zanimaju me popravci UI-a il bolja grafa i te kerefeke.
I da kuzim da mogu sam otici i zajebavati se oko toga al rado pitam ovdje pa da netko tko je vec isprobo neke od slicnih modova da mi kaze.
Borbi ni dragi bog ne može pomoć, ali imaš onaj mod koje dodaje devet tisuća novih kulnih spellova. Phenderix Magic Evolved