Kenjam po ekskluzivama i onome "igra izlazi za mjesec dana...............na konzole buahaha" :(
Printable View
Kenjam po ekskluzivama i onome "igra izlazi za mjesec dana...............na konzole buahaha" :(
Te su igre ionako smeće pa niš ne gubiš.
Je, al' neke sam htjela probati, tipa Heavy rain i Alan Wake (ok, on je i izašao za PC)
Nije još.
ŠTA TI ZNAŠ= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
"moze li neko da mi pomogne...??? kad pustim ovu pjesmu, mis mi poludi i sam mi klikce "replay" button... nece da je ugasi, nema sanse... xDD"
Thumbs up if Connect brought you here!
Can u helb me pls :DD...?? when i play dis son my mous gets krazy and cliks reblay buddon :DDD spürdo :DDD= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
xDDDDDDD= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
Gledam malo Fejsbuk komentare svojih kolega u razredu i ono, hvale se kako im roditelji dopuštaju da puše. Mislim, di to ima? Kakvi su to ljudi bogati? Jebemu imaju 15 godina, ajde da su 17 pa nekako al jebemu 15 godina, mislim da bi mene majka ubila :(
Donekle razumijem njihove starce. Ono, kao da mogu šta napravit po tom pitanju. Ovak bar znaju donekle šta rade...
A daj zasto ovo ima toliko lajkova :(
" Malo sam Duval Robert" :(
Neka ih neko zabrani vise
Što je najgore, izgleda da je za većinu veći debil onaj tko kaže pušaču da prestane jer mu to smeta i sl., nego sam pušač.= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Pa ljudi prolaze na ulici kraj maloljetnika s cigaretama kao da je to najnormalnija stvar... Jebemu, pa svaki put kad prođem kraj knjižnice u Šibeniku vidim njih 4-5 ispred ulaza od 10-11-12 godina kako puše, ljudi se ponašaju kao da je to sasvim normalno, WTF?
Bičam po svom razredniku koji nam je reko pošto idemo na natjecanje da ne moramo doći na nastavu i onda nam da neopravdane, glupog čovjeka grijeh.
Bičam po lokalnom kinu. Pola proklete godine čekam Tinker, Tailor, Soldier, Spy da bi ga onda oni sedam dana prije prikazivanja (nakon što je prvo otkazano u novembru) makli iz programa. I da, bičam po povećanju cijena procesora SEDAM DANA PRIJE KUPOVINE! FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
HOLY FUCKING SHIT KAKO JE WORD 2010 SMEĆE, AAAAAaaaaaaaa
Dobrodošao u 2010. ;D
Bah, odjebo 2010 Pro i instalirao opet 2003 Lite :D
najjace mi je kad vidim ovako iritantne, megaretardirane postove po forumu i onda ne odgovorim jerbo ce nastat flame jer se nikome nista nemoze rec, pa me boli kurac i odem lec
laku noc
Šta fali novijim Wordovima? Sučelje je puno preglednije, a sve opcije koje su prije bile, i tu su.
Uvijek je sve samo stvar navike. Uvijek
Open Office>Word. Jednostavno mi je gušt pisati i raditi u Open Office-u dok u Wordu dobijem napadaje bijesa i dodje mi da laptopom izudaram malo dijete.
Novi Office je jako lijepo integriran s Windowsima 7, ne moram primjerice uopće otvarati tekstualne datoteke da ih pročitam, nego to mogu ukljucivanjem windows preview prozora. Ima jos dosta sličnih funkcionalnosti. Ipak, i sam dosta preferiram Open Office, na faksu sam se navikao na njega.
Ima li ovaj novi Word paket za naše jezike? Ili taj Open Office?
Kako si ti frende jako u banani.= Citat =:
Izvorno postao hansi
Smije se tu svakome svašta reć samo što ono, tebi nedostaje neka osnovna kultura.
Nitko ti neće tolerirat ak mu kažeš "šta ti koji kurac pička materina retardiran si jebem ti život" :thumbs2:
neznam zasto sam ovo napiso, vjerovatno jer sam igro lol sat vremena, opasno po zivce= Citat =:
Izvorno postao hansi
al ne stvarno, bogami, nemam pojma zasto sam to napiso :D
edit: i da, jesam malo nepristojan, sram me bilo, potrudicuse da budem finiji
Haha, dobro ako sada budeš psovao, nitko te neće shvatiti ozbiljno zbog "faggota" na avataru :D
hahahaha :D ubije me ta slika svaki put a uopće nije tak smiješno. "Every day. Every fuckin' day." :D
Ja inače puno pišem pa znam pronaći razne detalje u Wordu i OO Writeru. OpenOffice sam koristio par godina, i služio mi je dobro i za faks i sve, ali po mnogim stvarima je novi Word bolji. Recimo, kako bih prikazao upravni govor, krenem u novi paragraf i stavim crticu. Kad to dovršim i hoću preći u novi paragraf, Writer misli da ja to želim napraviti bulleted listu, a ono, totalno ne želim. I nema ni pod milim Bogom opcije da to makneš za trajno nego ja lijepo i dan danas moram za svaki takav paragraf nanovo micati bulleting. U Wordu sam našao za minutu gdje se to da isključiti tako da s njim nemam problema.
Ali da OO može zamijeniti Office, itekako može. Čak i onaj program za pisanje formula koji rijetki koriste može biti jako koristan. Ima one svoje naredbe i to što je sigurno teže naučiti nego one klikete-klakete u Officeu, ali jednom kad naučite to ide mnogo brže.
kako se hasni lako pokorava
ccc hasni