E da, Hobit je izuzetno podcjenjena igra, a totalna rulež. Budući da nisu imali filmski predložak, developeri su radili isključivo po knjizi, pa je cijeli proizvod ispao jako lijepo posložen.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Printable View
E da, Hobit je izuzetno podcjenjena igra, a totalna rulež. Budući da nisu imali filmski predložak, developeri su radili isključivo po knjizi, pa je cijeli proizvod ispao jako lijepo posložen.= Citat =:
Izvorno postao Bartuc
Fora, budem ih onda po redu igrao, i strategije i avanture. Mislio sam to izbjeći pošto je ipak 6 (sada već i 7) naslova u pitanju, ali ajde, možda mi se svi svide. Za početak sam nabavio Battle for Middle Earth 1 i 2 + EXP.
Hvala!
Zanima me,ako iko zna,kako se zove ratna igra,uglavnom mozes igrati sa 5 likova,odaberes jednog i svi idu za njim,pa se mozes prebacit na drugog,i svako ima razlicito oruzje...
Volio bih da mogu dat vise info-a,al niceg se nesjecam :D
I koju igru najvise forumasi igraju online?
Clive Barkers Jericho je to.
Ova igra se ne cini losom
btw.igra je ratna sa vojnicima,vjerovatno americkim
Jel FPS, TPS...??
Hidden and Dangerous?
Full Spectrum Warrior
Desert Storm!
Dok se on sjeti, jel netko zna kako se zove ona side-scrolling 2d koljačina izašla sredinom( il krajem?) 2010.-e... Čini mi se da postoji i posebna tema na forumu o toj igri.
Shank.= Citat =:
Izvorno postao Devil Dog
Jejeje to je.
To kralju,to je ta= Citat =:
Izvorno postao SinCr0
Oprostite ostali,volio bi da sam dao vise infoa :wink:
Trebam nekakvu turn based igru koju je po mogućnosti moguće u cijelosti igrat samo s mišem.
Civilization :P
Heroes of Might and Magic 3,5
Nešto malkice manje poznato, ovo sam odigrao već.
Probaj s 4. onda?
Ja sam nedavno prešao The Gathering Storm kampanju. Pre. Igra mi je jedanput interesantnija od petice.
hmmm, ja se sjećam da je ta igra smeće u usporedbi s trojkom, al ono, to je sjećanje od prije 6-7 godina, tako da je moguće da sam bio u krivu :)= Citat =:
Izvorno postao mortician
Drugačija da. Samo zagriženi fenboji trojke tvrde da je smeće.= Citat =:
Izvorno postao Duke of Earl
Igra je odlična, od audiovizualne prezentacije, gameplaya (drugačiji odnos heroja naspram jedinica), skill-magic sistema, frakcija itd itd.
Definitivno probaj. Vjerojatno ti bude čudna u stratu zbog utiska trojke, al ne odustaj :)
Da, meni je isto četvorka bila čist ok i smatram da je nepravedno tako jako popljuvana.
Definitivno je bolja od petice mi jer ipak je igru radio originalni tvorac s vizijom.
Petica je dobra, ali čista kopija trojke sa par noviteta.
koju LOTR igru preporucate za igranje SPa...strategija ili slicno
upravo pogledah opet sva tri filma i igra mi se lotr sada...
moze neka preporuka,nisam pratio igre a znam da ih je jako puno izaslo
Najbolja LOTR igra ti je mod za Medieval 2 Total War+ Kingdoms koji se zove Third Age.
Skroz neočekivano.
E pa kad je najbolja LOTR igra 8)
ima li neka druga samostalna koja prati pricu lotr?
Battle for Middle-Earth, premda Fellowship of the Ring + Return of the King (Two Towers nema za PC) zajedno pokrivaju sve.
Na kraju krajeva i LotRO MMO isto prati priču knjiga premda više iz prikrajka tako da igraču dodjeljuje pozadinsku ulogu u priči.
Ono što je rekao Arbiter, to su najvjerojatnije najbolje LOTR igre ikad napravljene.
kjarcu bartuc je stranicu prije pital kaj LoTR vezano da igra.
E pa nije.= Citat =:
Izvorno postao Praetorian