Debeli ljudi- najbolji frendovi za sutra.
Printable View
Debeli ljudi- najbolji frendovi za sutra.
Op, op, sutra će biti zabavno. :)
Koji kok je više ta norijada?
Ušao sam u jedan članak, al ništa posebo informativno nisam našao :)
Neka vrsta fešte za maturante, svaki grad to ima, neki imaju ime neki ne, u mostaru se to otprilike svodi na cijelodnevno opijanje, divljanje po gradu i općenito sve što im padne na pamet
See?
To ja zovem odgovorom :)
Bleh ja moram smisliti di sakriti crijevo da poljevamo ljude
U gaće?
Nego, mi smo imali nešto slično u osnovnoj školi, od petog razreda pa nadalje, boce vode, vodeni baloni i slično i od toga bi nastala ogromna makljaža čitav zadnji dan(iako smo samo mi to radili), a sada u srednjoj se samo skupimo uvečer i napijemo ko stoke
Spoznao sam da je Jopax iz zemlje sevdaha, kajmaka i ćevapa, dok sam malo zujao po Metal'ka temi. Također, spoznao sam i to da je "Kick-Ass" naprosto fenomenalan film s odličnim glumcima i da definitivno ulazi u moj Top 5 najekstra filmova ikad!
Ne, ne, ja sam iz onog kamen, krš i maslina, vino, ganga, Neretva dijela :P
Iako nemam ništa protiv gore navedenih prehrambenih proizvoda :D
Text based games = immense fun
Satan:
Do you wish to join me?
ja:
No, fuck you
*opis kako me satan ubija*
ja:
I hate you
Satan:
Shut up you are dead!
:rotfl: :rotfl:
Zadnja dva dana se nekako čudno osjećam. Kao da bih morao učit svaki čas, a ne da mi se, a zapravo uopće nemamo nikakve kolokvije ili ništa ovaj tjedan.
Your perception is high, o mighty chameleon. Study, for something bad shall happen next week.
Gledao danas malo sabor... isse, znao sam da je loše, ali da se mnogi ponašaju TOLIKO nekulturno i krajnje djetinjasto mi nije bilo ni na kraj pameti. Kao da gledam klince u pubertetu koji igraju partiju monopola i potajno iz banke poberu par tisućica kada drugi igrač okrene glavu, samo što je u ovom slučaju igraća ploča naša mala država Hrvatska. Ali dobro... s druge strane barem netrebate gledat američke sitcome, već samo prebacite na sjednicu i eto vam komedije. :(
Da sam zaboravio da kupim koju knjigu pred put...
Jednom sam na TV Jadran dok sam bio na orbitreku gledao nešto s vladom, pitaj boga šta...= Citat =:
Izvorno postao Raz
Ovi digli ruku za nešto, a ova glavna govori da netko fali, pa pokušavali ustanoviti tko fali, dok nisu skužili da ona nije digla ruku :)
Hahaha, ja i prijatelj smo jednom smanjili zvuk na TV-u i oponašali političare. :rotfl:
Danas sam spoznao:
1.Šteka mi South Park Studios, svakih 5 min se mora video bufferirat, proleti net. :twisted:
2.David Villa potpisao za Barcu. :|
"The problem with political jokes is they get elected."= Citat =:
Izvorno postao Raz
Hm...da sutra radim od 3, da imam auto sutra prijepodne samo za sebe i da... idem u šoping...S:D
da je muka pisati maturalni rad sa samo 3 sata sna+super veceri//noci iza sebe
Da sam večeras jedini došao na trening :|
Also, ovo mi užasno privlači pažnju :D
http://www.stress.hr/proizvod.php?id=3906
I da sam danas samo jedanput jeo :o
Kada se otvori Google, može se odigrati igra na google slovima... :D
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_7f45ba86.jpg
Kako sam tu igru voljela kao klinka xD
Spoznah da su Američanci uspjeli stvoriti prvu živuću stanicu u laboratoriju, yey, idemo se opet igrat Boga dok nam se ne obije u glavu. :roll:
...Mislis ono 'hajdemo se igrati svetske policije protiv komunizma i davati oruzije nekim dobrim arapima,koje cemo napasti par godina posle,a oni ce to isto oruzije koristiti protiv nas !'Sounds good'
Između ostalog, da.
Da citiram Billa Hicksa: ''We're virus with shoes''.
Kad nam se to neko igranje boga obilo o glavu?= Citat =:
Izvorno postao gothic45
Nema boga, gothic.....ergo nemamo se cega bojati.
Bokte trebao bih spavati, a razmišljam i pošto sam već tu da jednostavno poveću šolju kave popijem, hrbljrhsdfhgs
Nije pametno budit obitelj sa flamesima u 7 ujutro.
Dobro je što si to napomenuo, jer bi inače sad cijeli forum bio u strahu.= Citat =:
Izvorno postao Kid A
@gothic, ima li "priroda" veće pravo na stvaranje života od nas? (ako zanemarimo da mi jesmoSpriroda)
Nije Bog taj kojeg se ja bojim, ja se bojim samo toga da cemo jednog dana stvorit stanicu koja zna povuci okidač
^this.
Da imam temperaturu i boli me grlo. :(
Da će se ova tema pretvorit u još jednu raspravu o bogu.
I da sam prehlađen, opet.
Da sam ovisnik o forumima. Previse mi vremena oduzimaju. :(
Da sam ovisnik o drugim ljudima. Previse mi vremena oduzimaju.
Dode te na isto. :)