Bakemonogatari pogledao, jako dobra stvar :)
A pogledao i novu epizodu Sengoku Basare, kako dramatično 8)
Printable View
Bakemonogatari pogledao, jako dobra stvar :)
A pogledao i novu epizodu Sengoku Basare, kako dramatično 8)
Pogledah i prve dvije epizode Dokuro-chan. Bogamu umro sam. :rotfl:
Rendom gif jej:
http://img401.imageshack.us/img401/3278/dokurospin.gif
Pogledao Higurashi No Naku Koro Ni - Rei.
Zgodan side-arc koji nas još malo upoznaje sa nekim likovima, i nosi važnu poruku.
Izostaje ikakve brutalnosti doduše, htio sam vidjeti kako je
Prva epizoda je dosad najblesaviji slice-of-life u cijelom serijalu, gg.
...
Zanemarite što sam se slučajno logao sa ovim accom.
Seirei no Moribito je vizualno najljepši anime koji sam ikad gledao ( na 2. sam epizodi )
likovi su predivni, landscape/ background predetaljni i teže ka realnosti te ima ponegdje i 3d / 2d prikaza.
Koliko sam ja vidio, ti passwordi nisu previše važni, mislim da su nešto kao riječi koje odgovaraju temi pojedine epizode.
I ej! Još jedna shaun of the dead refrenca u ovoj epizodi HotD! Vidio sam tek kad sam pregledo drugi put.
Gas Station Shaun.
Zbilja vole to, zar ne?
Aha, OK then...
Kek, tko ne bi volio Shauna. :)
Ja sam o odmah primjetio, nije baš da su skrivali... S druge strane, učinilo mi se da i jedan od zombija u jednoj sceni liči na nekog iz Shauna, ali nije mi se dalo provjeravati~
Inače, trenutno sam na epizodi 6 Dokuro-chan.
"It tastes like friendship."
:pray:
Double post nyaa~!
Završio sa prvom sezonom Dokuro-chan.
"If I do, I will become gay! Hard hay!"S :)
8/10.
Pola se zadnje epizode HotD činilo kao nepotreban recap, ali je zato druga polovica na benzinskoj postaji bila odlična.
Počeo gledati i Giant Killing, jako dobar zasada. :)
Pogledao i drugu sezonu Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan... Lolwat, totalno neobjašnjen time gap između sezona? :I
Other than that, fanservice u ovoj sezoni je NNNNNNNNGGGGGGHHHH. Također 8/10.
... A pogledao sam i novu epizodu Ookami-san. Izgleda da je krenuo glavni story arc, uz podosta akcije, upoznavanje sa glavnim villainom, te novom likicom u vidu neke mnogo hawt biseksualne žene sa bičem, koja ima očitu namjeru zbariti Ookami. :>
Uglavnom, prilično fora, iako mi je cijela priča s onom školom punom delikvenata malo lolwat.
Nego, zake pobogu K-On!! kasni ovaj tjedan?! :@
Rawsi su vani, ali nikako da izađe sub...
Nove dvije epizode Shippuudena su vani ;)
edit: Omg, to su neki užasno glupi filleri, dok su bili još klinci. Skippam.
gdje je k-on???????????????
nema ovaj tjedan ? :(
EDIT: nisam vidio zadnji dio predinog posta, soz
Pogledao Blood: The Last Vampire.
Previše zapadnjački, previše CGI-a. Glavna likica ima gadne DSL, i waaaaaay nedovoljno kul poteza za demon slayericu. S druge strane, demoni su lolfail i nemaju nikakvog smisla ni cilja.
Što se tiče vizuala, u jednom trenutku sam se divio predivnom artu, da bi se u sljedećem facepalmao jer su u grupi od tridesetak ljudi svi napravljeni c/p-anjem tri različita modela. E NEMOŽE. :@
6/10, pošto sam i dalje blag s ocjenama. Iskreno se nadam da je TV serija bolja.
EDIT: Nego, može li mi itko reći kojim redosljedom bi trebao gledati Agent Aika serijale? :3
Novi One Piece :pray:
http://mangastream.com/read/one_piece/73264755/1
Valjda ce uskoro i Bleach/Naruto
To ti je ionako jedan od toliko-loših-da-su-dobri animea, tako da vjerojatno niti nije bitno. xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
moram danas pogledat black rock shooter :)
Ma znam, ali eto, ne volim gledati navrat-nanos. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Gledam sad anime info, izgleda da je prvo izašao Agent Aika, pa zatim AIKa R-16: Virgin Mission koji je u stvari prequel, te na kraju Aika: ZERO koji je sequel tog prequela. :)
Dobro da si se sjetio. :)= Citat =:
Izvorno postao hansi
Nego, izgleda da bih konačno trebao nabaviti i Bebopa. So... Sub ili dub? Pročitao sam negdje da se čak i redatelju animea više sviđa dubbed verzija~ :P
jel mi moze neko preporucit neki anime poput hotd-a, ali neki vec finished
i da, nekako mi je vaznija atmosfera nego oni boo efekti
MAL kaže: Elfen Lied i Higurashi no Naku Koro ni. Koliko shvaćam, obje preporuke su dane na osnovu atmosfere, pošto zombi animeja općenito baš i nema previše... S druge strane, ako želiš zombije i krvoproliće, marš tamo i gledaj Hellsing. :P
vec sam prije planirao pogledat elfen lied, ali sam kompletno zaboravio
checkiram, tnx
Došao do 3. epizode Amagami SS.
NNNNGHH!
Haha, wtf. Kako je ovo sa lagane romase u trenu skočilo na kinky stuff.
Pročitao novi Bleach!
:pray: Bog blagoslovio Gina! Konačno je netko uspio nanjeti kakvu-takvu ozljedu Kapetanu Slomljenom(Aizenu)
Nova epka K-On!-a je vani.
Također, došao je i Break Blade, prvi od ukupno šest filmova. I da, nova naruto, bleach i one piece manga chapteri su out.
Pogledao Strait Jacket.
Genijalno. Likovi su karizmatični svi odreda, a o settingu da ne govorim. Rano 20. stoljeće, steampunk, uporaba magije kroz tehnologiju, električni uređaji u začecima, stvarno jedinstveno.
Čitat će se manga.
<3
Sorry to disappoint you, ali... Koja manga? :roll:
Ona koja je spomenuta u wikipediji ali je nigdje ne mogu izguglati. :?
Pogledao novu epizodu K-On!! :3
U & I, aww... <3
Ritsu je zakon s onom frizurom.
... Inače, totalno su mi se u glavi pomiješali anime i manga, cijelo vrijeme sam bio uvjeren da je ova epizoda već bila. >_>
Coming up next: Romio and Julietsu! Ta epizoda će definitivno biti mnogo lulz, kao i suptilno yuri... :P
EDIT:
Answer pl0x?= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Oba su dobra, prvenstveno je stvar ukusa. Osobno sam odabrao japanski pošto ima 6ch Dolby i u nekim trenutcima je... štajaznam, atmosferičnije. Pri početku primjerice, dok prolaze kroz warp gate-ove se u japanskoj verziji čuje kako dolaze sa jednog govornog područja u drugo, dok se u engleskoj verziji komentator (ili štaveć) koji želi dobrodošlicu putnicima, čuje samo na engleskom. Sam voice acting je možda bolji za englesko govorno područje, čisto zbog settinga. Da, znam... opet nisam ništa olakšao. :P= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ja sam čuo dub i ništa ne valja. Ne kompliciraj i slušaj original.
Bitno da gleda ostale pizdarije koje se odmah zaborave a Bebopa još nije pogledao :)
Da samo onak, ako ću slušati original, onda moram istovremeno i čitati~= Citat =:
Izvorno postao Sonic_Moronic
Obično izbjegavam dubbove, ali ako ovaj valja poput Hellsinga ili štajaznam, tako mi je lakše gledati~
Also ono, tko si ti da mi govoriš, nisi ga ni gledao. :@
Marš ono, ne stignem sve. ;(= Citat =:
Izvorno postao Aral
Airing animei mi oduzimaju epski previše vremena. >_>
Ali hej, bar sam pogledao Trigun, GitS, Hellsing, SEL, Chobitse i tako to. Nije da se ne trudim. :I
Bebopov dub je jedan od najboljih što ćeš ikad čuti, meni je bio čak bolji od originala.
Usput, pogledo novi Amagami SS. Reset ispočetka, ali stvari idu svojim putem, vjerojatno će biti zanimljivo
Amagami SS ima malen problem u pacingu... prve su dvije epizode bile super, da bi odjednom iz nije da te ne volimSu trenu prešli na ljubljenje nogu, "nya nya" i šmeksi ramen. Isto vrijedi i za dramu pred kraj 4. epizode. Zbog nje se praktički spustio na razinu psa, da bi na kraju počela plakati... wtf ženo. :)
Naravno, nije tako loše kao što moj post sugerira, ali moglo je to i bolje. Same ideje su dobre i sviđa mi se što nije još jedna high school romansa sa nedorečenim krajem. Sad pogledati 5. epizodu, sex hair arc... mljac.
Ovo zapravo zvuči veoma realistično.= Citat =:
Izvorno postao Raz
xD= Citat =:
Izvorno postao PR3DAT0R
Ma ne, ono... kaže mu da se ide otuširati i da slučajno ne viri (a on kao i svaki generic nolifer dude posluša) da bi nakraju bilo nije ti stalo do mene, jer nisi virio. :plac:
Zapavo da, ovo nije daleko od realizma jer tako ženski mozak često funkcionira... damn. ;(
ta likica je kuja, strasno iritira, radi budalu od njega :( , al svejedno gledam anime i nije mi los
Ane. :)= Citat =:
Izvorno postao Raz
Also, što se scene tiče, ista nije nimalo neuobičajena u animeima/mangama... Brijem da je jedna takva bila i u Kannagi~
Iako, obično likica ne kažeSda liku nije stalo do nje, već samo bude uvrijeđena i eventulano ga nečim opali~ :P
@hansi
Ima u tome istine, ali ipak on radi više budalu od sebe nego što to ona čini. Zapravo sam očekivao nekakav twist sa time da ga samo iskorištava i ismijava, ali izgleda da to nije svijesno, već je samo takva. Ah well, bolja je od one Haruhi kuje, to sigurno. ;D
@predo
Baš mi je zato i malo žao, jer nije generična romansa sa tsundere ili shy likicom, a i sama je ideja dobra... ali fali nešto. Neki dio između svega, da se izgubi osjećaj rushanja radnje. :)
nediraj mi haruhi uboscute pinjurom u oko :@
jel tko za Highschool of the Dead rp?
wat?
pa naravno, al neznam kako bi to funkcioniralo :D
mozemo probat