NO ONE can do the Nasus voice.
NO ONE!
Printable View
NO ONE can do the Nasus voice.
NO ONE!
E baš sam to došao napisati xD!!!
To je bio prvi koji sam htio slušat. Gledam, kako može cura imitirat taj koncentrat mačizma?
To je bila provokacija, s njezine strane :D
Soraka je OP ... Ili sam si nešto zabrijao.
Summoners,
Due to a current bug affecting AOE damage spells, we are temporarily disabling Karthus and Cassiopeia. These champions are disproportionately affected by this issue and will be re-enabled when we release a hotfix. Rest assured that we have a dedicated team working to resolve the issue as quickly as possible.
Update:
Karthus was on the free to play rotation for this week, but he has been temporarily disabled due to a bug affecting AOE damage spells. While we work to fix the bug, Kennen will be joining the free champion rotation to ensure that 10 champions are available to players. When Karthus is re-enabled after a hotfix, he will replace Kennen within the lineup.
Super super.
DENIED BITCHES.
Kakav je to točno bug ? Jučer sam igro sa cass i sve mi se činilo normalno o.O
AoE spellovi imaju veći radius nego što je prikazano.Tako je sad nemoguće izbjeći Brandov pillar, vrlo teško Kogov ult i slične.
Recite mi koga se vise isplati uzeti,nocturnea ili talona?
nocturne.
daj molim te ako ti se da,reci neke prednosti noca nad talonom
Dat ult.
Imam 3k i ne znam kojeg heroja od 3k da uzmem? Preporuke?
soraku= Citat =:
Izvorno postao Korpse
Uzmi Soraku, dvaput.
Karmu uzmi, support is a blast.
Ja sam ozbiljan, jebla vas Soraka!
Inače, ta Karma, kakva je za igrati? Ako nije problem malo opišite. :)
Razmišljao sam Olafu i sličnim herojima, možete mi dati neki info o njemu tko je igrao sa njim. :)
Soraka ti je trenutačno užasno dobra.
Karma ti je support, znači fokusira se na pomaganje tvojim teammatovima. S njome nemoj očekivat penta kill ili nešto slično. Što se tiče olafa, on je okej heroj. Kupi ga ako si lvl 30 i ideš junglat, jer lane olaf je po meni smiješan...
ta OP soraka se danas odvazila doci mi na mid protiv moje Kate :D ispocetka ok da vidimo sto moze.. al nije dugo izdrzala dokrajcio ju je ignite :D
= Citat =:
Izvorno postao Looky
Dobio prvu pentu danas sa Teemom. Zeko je opasan sa dva Doran's blejda :)
a di nisan :wink:
wth fury , this image ? :D
= Citat =:
Izvorno postao Jopax
Mozda netko zna hoce li biti clan supporta u sezoni 2 ?
STARCALL
Uzeo sam Sonu, baš je zanimljiv heroj. :D
Opet novi champ, Exile
sam da opet ne bude neki mutavi esesin...
Yi + Ez ;(
Krivo sam gore napiso, Riven, a ne Exile
@Fury:
http://boards.fightingamphibians.org...0531741419.png