Zašto si onda na forumu? :>
Printable View
Zašto si onda na forumu? :>
Ovisnost
Holy crapfuck.Spoznao sam da su ispiti sljedeći tjedan
SPOZNAO!
U peći mi ne gore dobro drva, pitam se zašto. Onda jučer shvatim- treba ih još nacijepati!! NA SITNIJE!! Onda brže gore!!!!!
Tek sam sada primjetio Milu Kunis, baš me zanima kako joj stoji takva uloga, moram pogledat film.= Citat =:
Izvorno postao Deadwalker
Spoznala sam da je karma opaka stvar.
Na putu kući iz škole sam prolaznike gađala komadićima gumice i gledala kako im zapinju u kosi itd, lol, i kad sam prolazila kraj neke zgrade, sav snijeg s krova pao na mene, a na moje frendove ništa. Baš lijepo.
Ostao bez čaja. :(
Also.
...jos samo lokaciju :eyebrows:
Ovaj na avataru mi je poznat nekako...
Johnny Cash.= Citat =:
Izvorno postao cham3leon
A, da, pod mlade dane :D
Spoznao sam da mi sestra ima osteoporozu (staklene kosti). :(
Spoznao sam da je Christina Hendricks prejebeno zgodna, također sam spoznao da bih trebao polako početi učiti, da pohvatam lake ocjene dok se nije gradiva nakupilo
Spoznao sam da sam postigao svoj životni cilj. Napravio prezentaciju o Mariji na biologiji i time odveo barem ovu generaciju bliže legalizaciji ili barem dekriminalizaciji, plus, povećao broj udjela travara u stanovništvu. Kakvog li olakšanja!! Sad mogu umrit sretan.
...i udrogiran :eyebrows:
[quote="rudeboy95" legalizaciji ili barem legalizaciji, [/quote]
Si na drogama?
Btw, sretno ti bilo...
jooooj... lolnuo sam žestoko sam sebi!!! my god. Popravih.
Tvoja generacija bi abjuzala bilošto samo da ispadnu "face". :(= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95
Ono je skroz ozbiljan post. Profesorica mi srala po ure kako nisam nista lose napisao, ovo ono, ja da nema nista lose, ovo ono, ona da ima, al mi je uglavnom ovo ono nakraju dala pet. :D
Ovo ono bravo za tebe:D
Koliko imas godina?
Spoznao sam da je profesor iz informatike bolestan. :( Sad nam je došla zamjena i moramo raditi,nema više višenja po internetu i ponavljanja biologije i glazbenog preko sata. :(
+ Nastavnica na zamjeni nam je još rekla da profesor možda neće doći do kraja godine.U tom slučaju,nema ni sigurne petice. :(
Evo naručio sam kartu za metaliku, ne znam kad će stić, piše najkasnije 24 sata prije početka koncerta, sad očekujem neku vrdtu okupljanja forumaša na dan koncerta, to ili vas tražim po hipodromu za šutku :D
Zbog tebe sam spoznao da sam opet markao informatiku. Slučajno. :(= Citat =:
Izvorno postao The Great Duck
Spoznala sam da imam prišt veličine Popocatepetla na jeziku. Radne kolegice sigurno opet marišu po meni...S:D
Spoznao da moj život nema smisla. Stari me mrzi. Prijatelji me mrze. Profesuri me mrze. Čak me i jebeni podvornik ne šljivi. Za vas na forumu ne znam, vjerujem da ovde nema pacifista, ajd sigurno me neko i ovdi mrzi. Lol.
Ja te mrzim.
Da pingu, još mu daj i pištolj XD= Citat =:
Izvorno postao McPingvin_v2.0
Vidiš da je jadan, još ga i glava boli...
Jes ti onaj neki... kako ono kažu... emocionalac? kako ono več kažu.
Retaj.= Citat =:
Izvorno postao rudeboy95