Eh :roll:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
Printable View
Eh :roll:= Citat =:
Izvorno postao Sgt. Bull
4 dijela ispita, 9,9,8 i 5. I to padnem zato što sam napisao da je Michiko bila a ne bio. :<
Also, prošao sam ostala 3 ispita :P
Poznato. Profesorica na faksu je rekla da je ispit za 5, ali da me ruši godinu jer nisam došla na upis. Heh. :D
Puretina. Kako jebeno neukusno meso, cili petak mi pokvari
probaj fazana
Kad sljedeći put pomislite reći kako su 24sata najveće smeće, razmislite još jednom. :(
http://i.imgur.com/n4Mee.png
Da, ovo jest loše, ali 24sata je ipak na tronu sa naslovima poput "Provalio u dječji vrtić i nabio zlatnu ribicu na čačkalicu", "Nakon smrti sina doznali da je on otac djeteta svoje gay tetke" i rezerviranjem naslovnice za vijest o tome što će se dogoditi dalje u Larinom izboru.
Je, imaju "spektakularne" vijesti, defitivno xD
Kod Jutarnjeg je ogromna razlika između tiskanih novina i net portala.. novine su im ok, a za portal im valjda pišu ovisnici o "Krv nije voda" :(
= Citat =:
Izvorno postao Aerial
Nda :)= Citat =:
Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Nedjeljnog Jutarnjeg
eto, baš su ga zaglibili :D
Bičam po reklamama za EU.
One s obitelji što putuje po EU spadaju među najiritantnije stvari koje sam ikad vidio na TV-u.
Kad smo kod reklama... ona s autima za neko ulje, benzin, koji li bog. Ona iritantno glasna s otrcanom muzikom.
Kriste bože odmah gasim TV/stream kad to vidim :(
Upravo san malo vise od 20 minuti hara po najzgusnutijoj ulici ikad trazeci misto za parkirat, da bi na kraju odusta i parkira nekih 300 skala doli. Mrtva Kukuljeviceva
Obzirom da nema Origin teme...
Pokušam dodati ME1 - Jok
Pokušam dodati DA:O - Jok
FFFFFFFFFFFFFFFFFFFUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUU
Mrzim steam samo zato što ne dozvoljavaju da se dodaju igre!
Kak' misliš dodaju igre?
Retail keyevi. :@
I retardirani origin isto tako.
Dati će ti da trošiš njihov bandwith na igre koje nisi uopće kupio u njih. :eyebrows:
Koliko ja znam, Origin teoretski prihvaća keyeve EA izdanih igara od neke određene godine, a Steam prihvaća Steamworks retail keyeve.
Tako je, Steam prihvaća samo steamworks retail izdanja.
Ja dok sam prije jedno 10 mjeseci isprobavao Origin, uspio sam na njemu aktivirati Dead Space 2, Crysis 2 i Dragon Age 2 koje sam imao retail, no svjesno sam se odreknuo igara kada sam vidio da će mi ih EA ionako uzeti ako ne budem Origin koristio dvije godine. Mislim, to se ne bi nikad desilo, al principi.
I onda je još EA odlučio skenirati moje računalo.
Opet principi.
Sada ću igrati ME 3 na plejki zbog Origina.
Nije bilo suđeno :(
Eto, malo random bičanja.
Radije igraj na xboxu tak da moš igrat koristeći kinect. Zamisli, igranje nikad nije bilo imerzivnije sad kad se možeš derat "ŠOTGAN" da promijeniš oružje jer je to definitivno lakše i brže neg samo stisnut jednu jebenu tipku. I nitko ne bi bio tako podao da odjednom priča u sobi s tobom da se slučajno ne razneseš granatom.
Nemam Kinect :(
Jesam li to samo ja, ili će motion senzori, voice recognition, touch screenovi i 3D uništiti gaming?
Nisi samo ti.
Al' ne bih nužno rekao touch, neke igre su izvrsne za to, iako sam osobno alergičan na ikakav touch uređaj.
Ne mislim na touch na mobitelu, ili slične igre koje samo zahtjevaju touch/tilt, ali već vidim kako će toga biti u velikim igraja i nedajbože, pucačinama.
Neće. Motion senzori, 3D i slično već godinama postoje na PC-u, ali ih nitko zdrave pameti nije prihvatio jer spadaju pod fore, a ne pod nešto što može konkretno utjecati na gaming kao takav ma koliko se kompanije trudile uvjeriti nas u suprotno. Eventualno indie scena može nešto napraviti s njima pa se zalomi nešto ala novi Minecraft, ali teško.= Citat =:
Izvorno postao Mirko L
Osim Wii-a. Koji je od Nintenda pa može sve. Nintendium, ovo-ono.
boli me zub :<
Bicam po tome sto me boli glava. A ne bi smjela jer je danas hepi dej.
connect je najlosije govno na svijetu
= Citat =:
Izvorno postao TeraBajt
Sad i autotune koriste? :pray:
Ahaha, kako loše. Prije bi Biebera slušao.