far cry 2 i starcraft 2 multi... ne znam zašto pobogu igram ovaj far cry... ali eto, valjda zato jer sam mazohist... tek sam na 20% main misije i jedva čekam da završim, a nikako da se prisilim da je uninstaliram i vozdra... :(
Printable View
far cry 2 i starcraft 2 multi... ne znam zašto pobogu igram ovaj far cry... ali eto, valjda zato jer sam mazohist... tek sam na 20% main misije i jedva čekam da završim, a nikako da se prisilim da je uninstaliram i vozdra... :(
GTA IV po n-ti put, a nije zadnji :D
I MX vs. ATV Reflex.
Mass effect 2 krenuo danas konacno. Stoji vec pola god na hardu.
GTA IV , ima li patceva/modova koji cine igru igrivom? probao sam kad je izasla bilo je katastrofa makar sad imam drugu pilu:D
Imaš na službenoj Rockstar stranici.
@ Masa skini zadnji patch i ako ti jos nevalja odi na jutub i pogledaj kako tweakati.
Ej BigBongMan, koji ti je nick na Steamu?
Nemam ti ja te komunističke stvari.
Battle for Wesnoth, tek počeo ali nemam ništa drugo za igrat. Zanimljiva igra, iako bih volio da ima više strateških elemenata.
Prototype
= Citat =:
Izvorno postao SharpDressedChevap
Metro2033, MafiaII, Rise of Nations: Rise of Legends i Darksiders.
Psychonauts!
Poceo igrati Freelancer s TNG modom.
igram deathspank thongs of virtue... nelose =)
Vraćam se mačevanju. Jedan mod Rome Total War-a.
Koji? : )
God of War 2 HD na novom TV-u.
Epičnost na desetu. :pray:
Držim ton na 15 od 100, i cijela soba odzvanja onom epskom glazbom.
tekken 5
Jučer poćeo igrat Fahrenheit, taman završio. :pray: :pray: :pray:
Kako fali ovakvih igara...
FIFA 11S- čak i valja :D
Battlefield: BC 2S- početak obećava
Warhammer 40K: DoW 2S- mislio sam samo odigrat Chaos Rising ekspanziju, ali sam na kraju počeo sa DoW 2 kampanjom (opet :D ) pa će poslije slijediti ekspanzije
The Witcher: EES- jedinica pa se bacam na dvojku...već sam zaboravio kako dobar uvodni filmić ima igra :D
Idem probat Torchlight.
Fallout 3, nije baš užitak ko oblivion ali i to sam odlučio probat jer već cijeli oblivion znam napamet.
Crysis 2
Drakensang: River of Time. Dosta fora za sad
Max Payne 2, uhvatilo me nešt :D
Метро 2033
/facepalm
Pregazio sam samog sebe i igram Warcraft 3 kampanju, i uživam u njoj. Ovaj put mi je cijela igra puno bolje sjela, a sama kampanja je jedna od rijetkih u strategijama koja ima napetu priču i nekakvu karakterizaciju. I rase su posebno zanimljive jer nema nikakvih good guysa, zanimljivo je recimo vidjeti da orci nisu nikakve divlje zvijeri kao što ih ljudi prikazuju i slično.
Izvrsna igra kad pređem preko svojeg prezira klasičnog RTS koncepta.
CoD Black Ops
Crysis 2 - Setting igre i lokacije su mi milina, a gejmplej je i vise nego ok
Assassin's Creed - Malo naporan na momente, ali osvoji me kod kolicine krvi u kanter eteku
The Hunter - Famozna igra.
Gta: San Andreas :D